Коледа да идва вече иска ЮЛСКОТО човече

• 10 740
  • 299
  •   1
Отговори
# 30
Zdraveite mami!
Izvinqvam se za latinicata, no nqmam kirilica na kompa i tova e osnovnata prichina da ne pisha v temite.
CHESTITO  na vsichki mesechinki dnes,a kakto razbiram i na imennicite.Da sa ni jivi i zdravi!
Veche i az znam kak se chuvstva edna maika,chieto bebe e padnalo.Aleks propylzq/za pryv pyt/ dva metra nazad i tupna na poda.Hodihme po bolnici,az bqh tokova shashnata,misleh se za nai-loshata maika.Napraviha i rehgenova snimka na glavata...ne mi se obqsnqva poveche,no dano na nikogo ne se sluchva da razbere.
Az ne sym se predstavqla,zatova nakratko:imeto mi e Velina 27godini ot Burgas;zavyrshih vissheto si obrazovanie v TU Varna,specialnost injener-dizainer;rabotih dasta neshta,poslednata mi rabota beshe po specialnostta- interioren dizain v edno dizainersko studio, s mnogo gotin ekip/mnogo mi se iska da moga da se vyrna na rabota pone na polovin raboten den,no babite ni sa dalechko i rabotqt i dvete.S Aleks se spravqme dvamata s tati-sami i ni e dobre.

Interesuvam se veche ot zahranvaneto.Vse oshte sme samo na kyrma i se chudq ot kyde da zapochna.Govorite za oriz i kasha,ako na nakogo mu se pishe za tova,shte se radvam da go napravi v temata,che da procheta...
Veche shte pisha po-redovno.

Kak se polzva kredora newsm78

# 31
popova,недей така,моля те! Simple SmileАз не съм карала курсовете зимата,а се смятам за много добър шофьор(имам фишчета,разбира се за каране с несъобразена скорост и единия ми точно от Враца Wink)И не съм си купила книжката определено!
Аааа не,не съм искала да обидя никого  Naughty
Мисълта ми беше,че като се карат курсовете през зимата се науаваш по-добре на зимни условия,ако е през лятото то зимата може да ми е малко тарсене.Поне аз така мисля.А и всичко е въпрос на практика  Peace и в Сибир да ги карам,ако после не продължа с шофирането,никакъв Шофер няма да съм  Laughing

# 32
  • Варна
Честито на всички именници и на майчето на Popova.Със здраве да си носят името lovekiss Flowers Bouquet lovekiss

# 33
# 34
Разписвам се само да следя темата.

Извинявам се, че не пиша. Нещо се чувствам много зле тези дни и не искам да ви развалям предколедното настроение.

# 35
Някой беше сменил паролата за албума ни, незнам кой и защо, но да ви кажа, че върнах старата. Паролата е: ****  Grinning Grinning Grinning

popova, много е яко името Ванеса, чудя се как не сме се сетили за него. Като се сетихме за името Весела се влюбихме в това име, не е кръщавана на никого, но първата буквичка е на тати. Ако второто ни дете е пак момиче, най-вероятно ще го кръстим Ванеса, мерси за името  Flowers Bouquet

# 36
  uraЧестито на днешните месечинки:  ura
Бойко на мама delfinche
Мартин на мама venka

Вяра на мама pepi111
Валери на мама isi_kam
Здрави и послушни деца да растат!
 newsm59 Честит рожден ден на galya_82 - Бъди най обичаната жена на света!!!! newsm59

# 37
Честити месечинки Бойко на мама delfinche
                                Мартин на мама venka
                                Вяра на мама pepi111
                                Валери на мама isi_kam !

Честито на Диди с малко закъснение  Embarassed

Ч.Р.Д. на galya_82   bouquet

Попова най-важното е да караш след това щото колкото повече време минава без да караш,толкова повече те хваща шубето   Whistling Аз след курсът имаше период в който не бях карала въобще,та се наложи мъжо да ме учи наново после  hahaha
Сега вече знам, и се качвам  при всеки удобен случай.

# 38
Зима или лято не мога да кажа дали има такова значение кога се карат курсовете,но мястото със сигурност е определящо  NaughtyАз ги карах като студентка в Търново и нали можете да се сетите какъв ужас изживях като се озовах после в трафика във Варна #Crazy Е,отделен въпрос е,че често се зазяпвам по магазините,докато шофирам/дано не четат от КАТ/ LaughingВъпреки,че в крайна сметка най-важно е после да се кара постоянно,за да не се губи форма. Аз като Ренито не се бях качвала на кола 3 години след курсовете,защото ми е по-хубаво да се возя като сандък и да си зяпкам на воля .Само,че като се наложи да пътувам извън града по работа всеки ден и то сама,за нула време станах спец.Е,имам някой друг фиш и акт,ама то е защото не ми се обикаля и просто решавам и спирам,където си харесам #Cussing out 
Софийските мами,отивайте днес на концерта в подкрепа на българските медици днес,защото ще се отразява от западни медий.Ах,тия гадни муджихидини ще вземат да осъдят хорицата на смърт #2gunfire

# 39
Здравейте мами!

честити месечинки на Бойко на delfinche, Мартин на venka, Вяра на pepi111, Валери на isi_kam !
 smile3525
И аз гласувах за разказче, голям майтап са всичкил

като шАфьорка  newsm01 имам стаж вече 10 години, бях на 17 като взех книжка и карам активно, само докато бях бременна някъде към 6-7 месец се спрях и само се возих. К'во да ви кажа - практика му е майката, не зависи кога са карани курсовете, лято или зима.

момичета, да ви питам  Confused:- бузките на Мадленчо доста се зачервяват, особено вечер, дали от постоянните плюнки, дали от пюренцата, с които като ги яде, се омацва навсякъде. Мажа я с Ексипиал крем 2-3 пъти на ден и сутрин като се сабуди са добре, ама  пак стават червенки до вечерта. Има ли и друго бебенце с подобни оплаквания?

Хайде лек ден и се стягайте за последен ден разходки, че от утре почва зимата и снега. Wear Umbrella cold

# 40
  • Варна
Добро утро и от нас wavey
Честити месечинки
на Мартин на мама Venka
Бойко на мама Delfinche
Валери на мама isi_kam
Вяра на pepi111
Да са много здравички

nbirthday galya_82 nbirthday 

Ние този нощ спахме спокойно и си мисля че няма последствия от опита за падане.Да Пази Господ newsm17 newsm17 newsm17

Искам са питам мамите които вече са захранили с пюре.По колко правихте първите дни,при положение че бебчетата изяждат по лъжичка,две newsm78.и ако сте правили повече как и колка съхранявате остатъка newsm12
предварително МЕРСИ newsm51
относно ШофЕрските курсове,аз моите ги карах  в далечната 1997г. Flutterкарах една две години,но рядко и оттогава не съм се качвала Embarassedсега ако се кача няма да нацеля съединителя сигурно Joy,а и движението във Варна е такова че ми се отщява Naughty,но определено имам нужда от кола,тъй като живеем в отдалечен квартал на Варна/от центъра/които по принцип е супер,но предвижването да центъра с количка е smile3511 smile3514,не може все мъжо да ме кара,я!Popova,накара ме да се замисля,душо Hug Hug Hug
Вчера както си седях и ми просветна защо толкова много те обичам аз тебе Peaceами защото съм същия ДЗвер,Ти си на 8 август,а аз на  12. Heart Eyesе то такива като нас НЕМА.
айде че вече ще ме #2gunfire...........още след малко Mr. Green

# 41
 bdbaloni  galya_82,много здраве,щастие,късмет и сбъднати мечти  smile3525

За шофьорските курсове съм съгласна с Лети,че мястото е много важно.Аз исках да ги карам тук в Сф.но майка ми ще си е за малко в БГ.и няма как да стане тук да ги карам.А и там ще ми излезе много по-евтино.Пък после как ще се оправям в Сф   33uu

b]Popova[/b],накара ме да се замисля,душо Hug Hug Hug
Вчера както си седях и ми просветна защо толкова много те обичам аз тебе Peaceами защото съм същия ДЗвер,Ти си на 8 август,а аз на  12. Heart Eyesе то такива като нас НЕМА.
айде че вече ще ме #2gunfire...........още след малко Mr. Green
Two Hearts lovekiss kiss 

Емка-семка е добре,много я мъчат зъбките,но ще мине и това....
Аз от днес започвам Пилатес,дано има ефект...

Айде чао за сега   bouquet

# 42
  • някъде
 newsm59 на ЕТИ_31 bdbaloni
Да си здрава, щастлива и мнооооооооого обичана от тримата ти мъже!!! baloni  love001 newsm51
Честит рожден ден и на Галя_82 newsm67 baloni Здраве, щастие и любов ти желая! Tada
Честити месечинки! Да растат здрави, добри и послушни дечица!!!  love001

# 43
ЕТИИИИ,ПАК ТЕ ПРОПУСНАХ ДУШКООО...Зло да те забрави.Ч.Р.Д. нека твойте желания бъдат мои пожелания  newsm59

# 44
Добро утро и от нас !
Честити месечинки на Мартин на мама Venka, Бойко на мама Delfinche, Валери на мама isi_kam и Вяра на pepi111!

newsm59  galya_82 и на eti_31!

И аз гласувах за разказ - много са забавни всички!

шофьорските курсове ги карах в София, ама не съм карала след това там. Тук трябваше на съкратен курс за немска книжка да ходя и карам вече 4г без катастрофа (да не чуе дявола) ама като гледам в София какво е, си мисля, че ще откача там - или трябва да карам някаква супер евтина кола, че да не се ядосвам ако се/ме ударя(т) или изобщо да не карам ooooh!.

Общи условия

Активация на акаунт