Коледа да идва вече иска ЮЛСКОТО човече

• 10 570
  • 299
  •   1
Отговори
# 45
  • ES
Здравейте майчета,
Честити месечинки

Честито и на рожденичките Галя и Ети    bouquet    bouquet    bouquet

за кУрмилването, не бях шофирала 12 г. След като взех книжка през 1991 г не се бях качвала на кола, като шофьор де. Баща ми не си дава колата на никoй и така си мислех, че книжката я имам само за кетап. Да ама нее! Когато дойдох в Испания, мъжа ми не шофираше, не искаше, преживял преди време катастрофа и не искаше да става шофьор. И аз си мислех, че няма да си спомня къде е съединителя и газта. Това от неволята по-голям учител няма. В града ни градския транспорт е само един автобус, които свързва двата крайни квартала с центъра и то на всеки час. Та за работа или пазаруване ти трябва автомобил, при това личен. И така, поприпомних си видовете гараж на полигона, сега май няма изпит на полигон. И се справям чудесно. Е, вярно, че тук са по възпитани по пътищата, даже от учтивост имащия предимство отстъпва (или от незнание чие е предимството). Но да ви кажа в България се страхувам да шофирам.

Бибошка, какво ти е мила, здравословно или емоционално не си добре. С каквото може да помагаме.

Захранващите мами, споделяйте малко повече, ще ни е от полза на нас все още ослушващите се.

Поздрави   Hug

# 46
Eti 31 !Защо се покриваш аааа честитиш на Галия и за теб не думаш!Ама аз още като влизам си направих навик и гледам за рожденници!

ЕТИЧестит рожден ден!Да си жива и здрава и много щастие и любов да ти носят твоите мъже!

Галия да си жива и здрава и много успехи и радости да те съпътстват неотлъчно!
И на двете весело прекарване  на рожденните дни и Наздраве довечера Crazy не сега! Naughty

1dating  newsm59 nbirthday  Gift  bigdance2  cook  party023 newsm38  costumed034 Tada  Party Time dazzler1  ura dance Gift

Аз питах но пак да питам ако се боядисам има ли лошо или да не се боядисвам?с кърменето незнам дали е съвместимо!Вие да знаете?

Yolk ти хубаво я върна паролата ама сега как е?Че се обърках!Нали Нан я смени за да я знаем само ние от нашата тема  а други да не я знаят! newsm78Сега старата ли е?

Хайде до скоро!

# 47
Момичета, нека да Ви почерпя за мое здраве. Да ви е сладичко:

http://snimka.bg/album.php?album_id=86144&photo=8
А за мъниците  Misc Baby Bottle Misc Baby Bottle breastfeeding bombs breastfeeding

Последна редакция: пн, 18 дек 2006, 12:01 от eti_31

# 48
  • Пловдив
Здравейте юлски мами и бебоци Simple Smile. Днес моят Бойко става на 5 месеца  newsm44 и влизам да Ви почерпя. Това е за бебоците  smile3504
,
а това е за мамите  newsm03

Да Ви е сладко!!!
Честито и на другите месечинки днес:
Мартин на мама Venka smile3525
Валери на мама isi_kam smile3525
Вяра на pepi111 newsm51   
  bigdance2

# 49
Честити месечинки на Всички днес!!!!!!!!  bouquet

Абе хора аз ли нещо не съм добре, коя е тази мама foquita с бебе Яна София на последна страница от албумчето на 5 месеца!
http://snimka.bg/album.php?album_id=81173&view=1&photo=97Аз не мога да кача снимки някой да помага с парола! ooooh!

# 50
Не знам кое е това бебе,но определено е много сладичко  Heart Eyes
Yolk,защо смени паролата?Сега иди разбери как беше....в крайна сметка преди да се направи подобна стъпка май се питат всички,или поне се предупреждава,то при свършен факт.....айде няма да се ядосвам повече..

# 51
  • ES
Ели, това за боядисването мисля, че в мамешкия имаше подобна тема, можеш да я потърсиш.

Абе и аз виждам понякога снимки на бебета от мами, за които не съм чувала, ама си викам пък може да е някоя нова мама.

А аз се сетих да питам нещо, имаме една плюшена играчка, която е с машинка за мелодийка. Малкият взе да я лапа вече и ми се иска да я изпера, но не зная дали няма да се развали машинката за мелодийката. Тея мами, които перат играчките си, имат ли машинки с мелодийки в тях и как ги берете?

Пак ли се смени паролата, казвайте я.

# 52
  • София
 Честити месечинки на всички момичета и момчета днес.Да са здрави и весели,а ако искат и послушни.
 Честити рождени дни и на двете мами.
То пак много празничен този ден,голям купонясване ще падне.
След малко Люската ще хапва морковче /и изобщо нещо различно от мляко/ за първи път и ако знаете как се вълнувам.Чак се чудя дали съм наред,дали не се вманиячвам много.Толкова ли пък емоции може да носи едно захранване?

# 53
  • София
Geri to почти всички играчки на Люси са такива пеещи и аз ги пера в пералнята.След това докато са мокри може да не искат да си пеят песента,но когато изсъхнат добре всичко е OK.

# 54
Честито на всички празнуващи днес!
Напълно съм съгласна,че за шофьорските курсове,практиката му е майката!Аз като взех книжка и си мислех,че вече мога да карам и е лесна работа!Да,ама не!Мина доста време докато се науча да карам както трябва!Аз отдавна имам книжка и почти всеки ден карам,за това се смятам за добър шофьор вече!
plamebg,и на малката и се зачервяват бузките много.Оправят се за малко и после пак.Четох някъде,че е възможно да се получава при поникване на зъбче!Но пък при нас мисля,че не е от това.Тя има атопичен дерматит и си мисля,че е от него!Онзи ден я водих на лекар и ни казаха,че имала някаква инфекция и й взеха проба от нослето,защото има хрема не знам от кога!Сега чакам резултатите!Дано всичко е наред!При вас е възможно да се е получило,ако си въвела нова храна.В никакъв случай не приемай думите ми на сериозно обаче,защото не съм лекар и не мога да ти дам компетентно мнение!Просто ти казвам при нас как е!Ти за всеки случай се консултирай с педиатъра!

# 55
Eli83 и popova, в момента, паролата си е същата, като тази, която сложи Нан, за да я знаем само ние. Някой я беше сменил вчера (недобронамерен според мен) и изведнъж започнах да получавам съобщения на лични какво става и каква е паролата. Като се опитах да вляза видях, че наистина е променена и че вече не е тази, която до вчера всички знаехме. popova, надявам се да разбираш защо не съм питала всички и да не се ядосваш  bouquet

# 56
  • Варна
Здравейте и от нас!
Честити месечинки на
                                      Мартин на мама Venka smile3525
                                      Бойко на мама Delfinche smile3525
                                      Вяра на pepi111
smile3525
Специални поздрави  на
                                    Валери на мама isi_kam smile3525

Ети, Галя newsm59. Да сте живи  и здрави и много обичани.
Искам да попитам мамите, които захранват с каша да ли я дават всеки ден. Останало ми е в акъла, че каша се дава 2 пъти в седмицата. Какво да давам през другите дни - мляко или нещо друго newsm78

Последна редакция: пн, 18 дек 2006, 15:17 от morskasirena

# 57
Бойко на мама delfinche  smile3525  Мартин на мама venka  smile3525 Вяра на мама pepi111  newsm51 Валери на мама isi_kam  smile3525
bdbaloni Ети  и   bdbaloni Галя
Ние сме ок  yesyes Бързо да оздравяват всички бебешори и мами!  Hug
Аз имам книжка от 12 години, но съм активен шофьор от 5-6 години. Карах си всеки ден, докато не влязох в деветия месец. Сега по рядко, понеже не излизаме често с кола или сме с тати и той кара.
Ели - аз се боядисах миналата седмица, ама що коса ми падна...  ooooh! Но сега за празниците ще съм убава.   Laughing
popova, jorjito - присъединявам се към ДЗверилника - аз съм на 3 август. И Калоян го цаних за ДЗвер, ама излезе по-рано.   33uu

# 58
хайде и ние станахме на пет месеца!
По пововод месечинката ви черпя  newsm38 newsm64
На рожденничките честито и от мен!
Нещо тези дни нямам време да пиша, все съм навряна в готварския и майсторя пробно за коледа сладки...  chef

# 59
  • Варна
Здревейте на всички мами!

Честито на всички месечинковци и месечинки и на мамит, които имат РД!
Влизам само да ви кажа какво стана на консултацията, че малката много реве.
Резултатите са: 6400 на 64 см. Много сме порастнали. За извивката на дупето, дето ви питах миналата седмица, докторицата много се забавлява. Казва: "Ами то всеки си има различна извивка на дупето", а пък аз чистосърдечно и отговорих, че на други хора извивките не съм ги гледала толкова съсредоточено.

Морска сирена, това снимка от коледния карнавал тази събота лие? Аз прецених, че ни е рано да ходим с Еми, но пратих сестра ми с две Дзверчета.

От утре почваме със зеленчуковите пюрета. Явно най-разпространен зеленчук в менюто на бебетата е картофът. Ще  започна с него.

Общи условия

Активация на акаунт