Коледа да идва вече иска ЮЛСКОТО човече

• 10 740
  • 299
  •   1
Отговори
# 180
  • ES
Yolk, пили сме го тоя чай. Но Митето не е запечен, даже снощи като се изходи акото по консистенция беше повече течно отколкото кашаво. Нищо не може да го накара да се изака ако самия му организъм не го реши. Това чайче го пием като сокче. Благодаря все пак за загрижеността.    bouquet

maira все се каня да те питам и все забравям, гледам новата снимчица на Ясмин в подписа ти и виждам че по телцето и ръчичките е намазана с нещо синьо, какво е това. Ама наистина колко много е порастнала.   Heart Eyes

# 181
N_A_N, когато получих питанията пробвах многократно паролата, като разменях цифрите за да съм сигурна, че не бъркам, но определено беше друга (а иначе си ми стои запомнена, заедно с потребителското име). След което я смених, като вече бях объркана и първия път размених цифрите, което доведе до още по-голямо объркване, но беше за съвсем кратко и се поправих веднага и вече нямаше проблеми. Незнам какво се е случило, но наистина ми омръзна да коментираме вече за тая парола и съжалявам, че изобщо се намесих и няма повече да се бъркам никъде. Хубаво е, че popova ще поеме ангажимента да качва снимки, в такъв случай предлагам да стане и главен "пазител" на паролата. Peace

# 182
N A N Нама представа колок точно горят компютрите, но вкищи почти по-цял ден е включен и с мойте изчисления не са повече от 5-10лв. на месец.

Морска сирена Аз също не слагам АМ в кисела, но въпреки това Криси много го харесва.

# 183
gery_to Ние имахме същия проблем с изхождането. По 5 до 7 дни не ходеше на тоалетна и какволи не опитвахме и круша, чай, сиропи, даже и клизми със сапун съм му правила, нищо не помагаше. След като го зараних с пюрета, започнаха да се нормализират нещата. След като започнаха зеленчуковите пюрета ходи на тоалетна всеки ден. аз си го обеснявам, че просто не му е достигала кърмета, защото аз не се изцеждах предварително за да слудя колко изяжда.
Все пак ако детето се мувстав добре несе питеснявай, но ако коремчето му е твърди и е неспокойно консултирай се задължително с лекър.

# 184
От много време се чудя някой знае ли какво е станало с опцията "Проверка правопис", защо вече го няма това нещо? Много ми липсва Sad Да не би да са го махнали да не товари форума?

# 185
Добре дошла Мая!

Гери, това е един гел за баня на Бюбхен - за суха кожа, защото на Ясмин стана много суха на коремчето. Татито много се забавлява да я прави на "синьо чудовище" по време на къпането, а пък и на нея много и харесва  Mr. Green

Ние до преди малко бяхме навън - времето е направо като пролетно - слънчево и топло - никакво коледно настроение - искам сняяяяг  Simple Smile

НАН, не знам колко ток хаби един компютър, ама тук мин се не мине време и все дават как някакви специалисти дават съвети да се пести ток - казват, че всички уреди на Stand-by хабели пак по малко и като се събере за една година давало разлика уж към 80Е  newsm78

# 186
yolk и аз се чудя къде изчезна тая обция Joy Joy Joy

# 187
Добре дошли на новите мами!
Ето тук сме се представяли, някъде към 5-6 стр.:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=144246.80
Новите мами могат също да се представят; очакваме и любезно предоставяне на банковите им сметки Mr. Green

От много време се чудя някой знае ли какво е станало с опцията "Проверка правопис", защо вече го няма това нещо? Много ми липсва Sad Да не би да са го махнали да не товари форума?

Yolk, аз имам отговор на този въпрос- тази опция е безсмислена, защото се ползва само от хора, които така и така пишат грамотно. Тези, които наистина имат нужда, не натискат това бутонче. Ти, естествено, си от първите!  bouquet (но май в Правилата имаше нещо по въпроса все пак)
За магиите: дали се наричат магии или лоши енергии, не е ли все едно. Вредят. Едно време не вярвах, но с годините ми се случиха някои неща. Разширих си светоусещането, не че станах по-суеверна.
Кажете ми поне как изглежда тоя пащърнак- кореноплодно ли е, що е?
Целувки....  bouquet

Последна редакция: ср, 20 дек 2006, 18:21 от prascho

# 188
Честито на днешните месечинки:
 Пламена на мама Narina   ura
 Деница на мама galiq_82   ura
       Георги на мама viol   ura
       Калоян на мама Nita    ura
Много да слушкат и да папкат. Здраве и весело детсство им пожелавам аз и бебе Венци!
Добре дошли на новите майчета Hug. Тук е много готино при нас. Ще се уверите сами Wink

Последна редакция: ср, 20 дек 2006, 19:24 от eti_31

# 189
Коя мама се обади в предаването на Милен Цветков!Каза за форума за Дари да се помогне и каза че има момиченце на 5 месеца!Дали е от нас!? newsm78

Нан къде намери пъпеш? newsm78
Бреее!

# 190
Благодаря на всички за топлото посрещане във форума. Grinning
Чета от доста време форума, но днес реших да се включа.
Моя мъник ме държи постоянно за пръстите, така че се извинявам ако има някоя объркана дума.  Rolling Eyes Много му е интересна клавиатурата особенно като пиша.
Ние още не се обръщаме и това малко ме притеснява, завъртаме се на страни, но само до там. Знаете ли след, кой месец вече могат да се правят опити да сядат? Защото на нас ни казаха, че е рано, а малкия прави постоянно опити да се изправя.

# 191
NANедин компютър е от порядъка на 150-200 вата за 10 часа работа на ден става 2 киловата по 0.15 ст на киловат става 0.30 ст. за 10часа на ден нататък можеш да си го изчислиш за месец колко се получава
yolkкато ти се отвори прозореца се вижда Family Fun от долу има друг прозорец и на него пише At the Craft Table
и там има друг прозорец със курсор от страни и като стигнеш до Boo Boo Bunny щракаш върху него и после от долу пише watch it
и гледаш видеото
после пак че нещо май върнахме и трябва да се преобличаме
п.п. добре дошли на новите мамита  bouquet

# 192
  • somewhere over the rainbow
mim_pl, аз давах първи бисквитки на Плазмон и Нестле /с благодарности към pigi  bouquet/. И така си ги гризкаме /топят се много бързо/ и с вода на каша ги правя. Скоро не съм купувала,но смятам да потърся. А педито каза,че имало и някакви български много подходящи бисквитки,по-евтини. Но не запомних името,та ще й се обаждам. ooooh!
yolk, няма я тая опция наистина newsm78 Съгласна съм с Прасчо  Wink
Нан къде намери пъпеш? newsm78
Бреее!
Лятоска бе. Бяхме на 2 м.

# 193
  • Sofia
Ето ни пак тук  Hug
yolk Благодарим за линка малко ще е скъпичко да ще си помислим
По повод представянето аз май съм от тези които нищо не са казали за себе си та така:
Аз съм Милена от Стара Загора съм ,мъжа ми е Пламен от Плевен завършихме заедно Стопанска Академия в Свищов Счетоводство и контрол до сега и двамата работихме по специалността си в областа на Ресторантьорството той в момента вече не.Фирмата затвори обектите си и сега се услушвам вече за нова работа.В София сме от 1г и по точно в Люлин.Незнам дали и друго има какво да се каже но ако на някой нещо му е любопитно и съм пропуснала може да пита.
Да ви попитам към кого трябва да се обърна за да ни има и нас на лентичката със снимките пак не съм разбрала нещо  newsm78
Тенкс N_A_N ще потърся и аз нещо че ми омръзна нещо тая каша а на беба незнам
Бай Бай  Heart Eyes

# 194
  • София
Maysy и Яна София не се обръща все още, въпреки че правим упражненията. Това не ме притеснява, все някога ще го направи Simple Smile За разнообразие, освен на активната гимнастика, я държа и на столчето за хранене, което е ниско и има положение на гръбчето до легнало. От една седмица се изправя сама до седнало положение и си играе с играчките върху табличката. Щом се изправя сама, значи е ок Simple Smile

Yolk- за идеята ми за детските площадки: мисля да направя проект и да търся спонсори. Мъжът ми се занимава с интериорен дизайн, така че ще ми помогне. По проблемно ще бъде с парите. По лесно се взимат много пари за реклама, отколкото малко за подобни неща Sad

Общи условия

Активация на акаунт