Коледа да идва вече иска ЮЛСКОТО човече

• 10 740
  • 299
  •   1
Отговори
# 255
да му...
писах като луда и накрая?Сложна конфигурация от три пръста с преобладаващ среден!!!!!!!!!!!!!!!
Та-да благодаря на всички много сте мили!
Честито но изявилите се мъничета на конкурса smile3501
да почерпим за здраве

попова браво ще четем с интерес!
Фиона много хубава идея ама студ-палеца не си показвам навън Naughty
Нащо пъпче още е в къщи.Баща ми казва да го хвърля в някое училище ама аз НЕ!!Да вземе да стане някоя дива математичка Naughty
Много целувки и лека  love001

# 256
  • някъде
Честити месечинки, честити зъбковци и честито на победителите!!! Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet
Двамата с Алекс благодарим на гласувалите за нас  love001 А на нашият конкурент и моя слабост Калоян smile3525 Да си призная Blush с кеф гласувах за него  Wink мнооого си го харесвам! Hug
НАН  newsm51
pepi111, значи да се успокоя че не сме само ние нощните птици! Crazy
Фотото ни е Канон А520 Peace, а камерата- не мога сега в тъмното да видя ooooh!
Maysy, ми Алекс се кефи като е седнал- аз го слагам в мен да седне или пък си разтварям краката и го слагам между тях, подпрян на мен! Rolling Eyes
jorjito и нашата пиша е така- стигнали сме до някъде и повече не иска, пък и аз не смея да понатисна! Sad Но не става на кокълче, а ми се изгубва между пръстите Crazy
Какво стана с изследванията Praynig
Искам и аз мечета на Памперс ConfusedТук при нас ги няма тези промоции, а да съм си събрала за поне една играчка Sad
Пъпчето му си седи още вкъщи, защото не знаем къде да го хвърлим! Thinking
Фионка, искам и аз на партиииииии Tired
varvara,не мога да ти отговоря за столчето Tired А за водата- ми аз не се и сещам често да му давам ooooh!

# 257
Бета, аз и преди съм го казвала, но ти май не беше тогава- правя и албум със снимки от всеки един ден от първата година и както всички тук попълвам албум -дневник.Снимка със сняг обаче за там още нямаме, защото се надявам на хубав пухкав сняг и понеже на балкона ни се събират преспи в такъв случай- ще я снимам там по коремче в снега.За това се моля поне за 1 ден да има мноооогооо сняг.

# 258
Добро утро мами! wavey
Днес нямаме месечинки, ама пък от днес официално започва зимата, така че
Честита ви първа зима! cold
Значи имаме още дълго да студуваме.
Пепи, апаратът  smile3509 ни е Cannon Power Shot S1 IS. Написах всички букви и цифри, които виждам върху него. Доволни сме, прави много хубави и ясни снимки. Купихме го май миналата година и струваше около 900 лв.
Пъпчето и ние не сме го хвърлили още, седи си вкъщи, падна на 10 ден в коритцето, докато я къпахме. И аз не знам да го хвърлям ли, не ли. Много много не вярвам на тия неща, моят пъп е паднал още в болницата, ама доктор не съм станала, виж на брат ми пъпа майка ми го е хвърлила в двора на едно училище и той не стига, че е учил в същото училище, ами и даскал е сега, така че де да знам, вярно ли е, не е ли   33uu
За водата - и Мадленка не й е фен. Като се сетя да й дам, глътва първите две-три глътки, все едно ще изпие един литър, ама бързо-бързо се отказва и като засеча е изпила към 10 мл. И това по 2-3 пъти на ден.
И както се казва - на печелившите в конкурса честито!
Жоржито, пиши за изследванията дали вече разбра какво значат? Искрено се надявам всичко да е ОК и повече да нямате никакви притеснения. Hug
На всички болни бебоци - да оздравяват бързичко и повече никакви болести за никого   Naughty
Хайде лек ден!:2thumbsup:

# 259

писах като луда и накрая?Сложна конфигурация от три пръста с преобладаващ среден!!!!!!!!!!!!!!!

ctr+alt+del ли бе, Мариаели? Хахахаха Joy
Честито на печелившите Grinning  bouquet НАН, браво и на теб като водеща конкурса!
Попова, браво! Впрочем, все съм си мислила да ти кажа, че би се справила чудесно със социални дейности- при тебе има невероятно съчетание от мило излъчване и успешно, ако трябва и твърдо отстояване на позицията!
Е сега я втасахме; преди си мислех да не се обяснявам в любов, че току-виж срещнем конкуренция и стигнем до близане на рани, а сега с тая известност на избранника- и на опашка ще трябва да се редим Embarassed Jorjito, важното е, че вече не е омърлушен, пък и да има нещо в изследванията- оправя се!
Ели, мила, щом добре сте понесли ваксината, карай, не питай кое е умътвена- кое- не Laughing Иначе- коклюшната компонента на ДТК от касата е клетъчна, а полиото- от касата е жива! 
Gery to, благодаря за инфото за пащърнака!  bouquet
Охо-хохоо, Диди, добре дошла в клуб "Сова"! Ние отдавна сме на този неспящ режим, но в още по-засилен вариант- събужда се към 2 следобед и почти не мигва до 23.30ч!
Да ви питам: мислите ли, че е неприемливо/ скандално да цопна бебка в басейн голичка Embarassed Нямам от онези, специалните памперси, дето са за гнякване в басейн, а купона почва днес Laughing
Знам, че нещо пропускам, но...
Ако по-късно ме хване медузата за писане, пак съм тук! Joy

# 260
Вижте нещо интересно- за мамите на по-големи дечица:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=45879.0
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=135003.0

# 261
ДОбро утро!

Попова, браво за изявата. Стискам палци да има голям успех инициативата за Дари!

НАН, благодаря за конкурса и прекрасния завършек!

Прасчо, не знам дали ще пуснат ели без бански в басейна - тук е задължително (по обясними причини  Mr. Green)

Джорджи, стискам палци да са наред изследванията!

Пепи, нашият апарат е Cannon EOS 300D - 6.5 мегапиксела. Води се полупрофесионален и сме много доволни - прави много хубави снимки. Като го взимахме преди 2г беше някъде към 800$, отделно обектви да не казвам колко...ама при нас няма 6-5 става ли дума за техника..или е най-доброто на пазара или нищо... ooooh! Камерата ни е JVC ама е от преди 3-4 г някъде. Миналата седмица се сдобихме и с принтер и сега си произвеждаме снимките на хартия сами  Simple Smile

Ние вчера водихме Ясмин да я представим в офиса - умря от кеф - оглежда всички подробно (към 50 човека), смя се на всички, заплени ги какво послушно бебе е и накрая заспа от умора както я бях гушнала и тотално изуми всички Joy Получи подарци - много сладки ботушки - с пухчета, одеало за игра и нещо като ски екип - ама така е като бандата заяви без Ясмин вече на никакви ски да не се вясваме  hahaha

# 262
  • София
Здравейте и от нас!
Pepi111 препоръчвам ти фотоапарат Panasonic Lumix. Най-важното в един фотоапарат е оптиката. В този модел обектива е LEICA. Всички дигитални фотоапарати правят страхотни снимки, защото са с много пиксели, но важното е да имат добра оптика. Гледай оптичното увеличение (така нареченият zoom) да е повече, а не дигиталното. Дано съм ти помогнала.
Prascho - това с басейна е страхотно. Аз каквато съм бъзла по отношение на бебка, сигурно дълго време ще ми трябва да се престраша. (в смисъл на: студена или топла е водата, дали е чиста, дали няма да се разболее и т.н.) Стана така, защото когато Яна се роди, имунната ми система явно доста е била отслабнала, защото се разболях от вирусна пневмония. След няколко дни и Яна се разхремави, но слава Богу не слезе надолу!!! Беше само на 20 дни и мноооого се бях уплашила да не съм я заразила.  
Днес продължавам с опитите със захранването (получава колики от всяко ново нещо) Стискайте палци Simple Smile  Praynig
Приятен ден на всички Grinning

# 263
 Честито на спечелилите в конкурса! Пък и на всички участници
НАН страхотно се го направила  bouquet
Пъпчето на ЕВа го хвърлихме в кабинета на Директора на банката, в която работя.
Prascho, на какъв басейн ще ходите?
Я разкажете за тези капки-Долче нана, ние ги имаме отдавна, пише че са против колики и за спокоен сън.Майка ми ги донесе и не съм сигурна, че съм доволна. ЕВа имаше много силни колики и мисля че нищо не помагаше, нито тези капки нито САБ. Значи на опаковката пише, че съдържат глог, лайка и липа. Някой ако ги е ползвал да сподели. Ще взема да ги пробвам днес пак. Питах преди няколко дни ама никой не ми отговори, та сега ще питам пак. Слагате ли бебетата да сядат за няколко секунди? Ева непрекъснато се набира да сяда, аз  не и позволявам все още, при вас как е?
А още нещо, днес смятам за пръв път да дам пюре от морков. Та с какво количество да започна-2-3 лъжички или повече. Досега бяхме само на плодови пюренца.

# 264
  • Варна
Здравейте муцки  Flowers Bouquet
Честита баба зима и от нас cold,макар че във Варна така изпече че след малко мятам малкия в количката и бегом на разходка.
Да се отчета за изледванията.Благодаря още веднъж за загриженоста smile3525 smile3525 smile3525
Днес най-накрая намерих милата ми Педиатърка/голям човек да знаете/,и след разговор по телефона/представете си как съм обяснявала и разчитала йероглифите на докторята Joy/се оказа че малкия е направил алергична реакция към ваксината/хепатита/ smile3556 smile3556 smile3556.мен толкова ме беше страх от тез пусти ваксини/и с право както виждам/,направо незнам сега как ще му бия другите smile3511 smile3511 smile3511.като малка също съм избила алергии към някои ваксини,ама пусто като ми го няма картона да видя към кои newsm78 newsm78 newsm78.БЦЖ-то ни загноя и стоя така 2 месеца и по тази причина още сме на втората хепатитна.Незнам какво ще правим,хем не искам да му правя повече ваксини,хем искам че като знам най-вече детския паралич какво чудо е Weary.пък и не само той......................
Мъжо ще занесе изледванията днес по-някое време за подробен анализ ако мога така да се изазя и ще видим.За Рахита не можах да я питам жената минаваше на визитация и не можеше много да говори,довечера пак ще и се обадя.каза да взема някои неща и да му давам.каза също да му давам глюкоза 5%,и смятам да дам,защото дъхът му мирише на ацетон което знам че не е добре и означава /обезводняване /ако не се лъжа,но той не ще да лизне вода така че май е нормално.Незнам,много неща станаха дано всичко да е наред.
Както при нас,така и при всички Вас newsm17 newsm17 newsm17
Лек и спорен ден на всички  bouquet До после bye

# 265
  • Варна
mgizdova,хем смятах да ти пиша за сядането и май съм забравила Embarassedтъй Митака се набира да сяда още от края на третия месец.отначало не му давах,но после реших че щом си иска детето нека да си прави опити.Лошо няма. Peaceкато ходихме при ортопеда и той така ни каза,по-важно било детето само да прави опити,а не ние да то насилваме да сяда.сега му слагам възглавница отзад на гръбчето и го оставям така да си играе,е по някое време се свлича още не може хубаво да седи,но лека полека......
също така се оказа ще пълзенето било много важно и ни каза да го слагаме по корем и леко да го подбутваме че да прави опити да пълзи.правя го и определено има движение hahaha
а за пюретата,аз давам от два дена първия започнах със две лъжички,вчера дадох 4,днес смятам да дам 5

Дано съм била полезна newsm03

# 266
Здравейте милички! Hug

Мале Жоржи много проблеми ,дано се оправите бързо!Давай вода дори насила със лъжичка или пипета!Как така ще се обезводни уж вече не е толкова топло пък и нали пие мляко! newsm78 Thinking

Дано се оправи от тази алергия към ваксини!Как ще биете другите ? #Crazy

Нещо Синеочка Рени ги няма какво става?Да не запразниха?

Хайде до после!

# 267
добро утро и от нас
prascho newsm10 благодаря Марти по математика е от най-добрите(като циганите)ама пусти български хич го нема не иска да вкара в думичките "р" и "л" и това си е казва не мога и се отказва а като звук отделен ги казва абе не знам догодина тръгва в предучилищна и какво ще го правим ooooh! а английския му е много добър (понякога баща му се занимава с него понеже е завършил английска гимназия) а и когато ходеше на градина там го бяхме записали баща му вика ами така е понеже "р" и "л" се изговаря почти не забележимо
jorjito Hugмила май ти се стовари множко ама ще трябва да се бориш всичко ще израсте просто му трябва време
за сядането на нас ни казаха към 10 януари(ние ще сме на 5м. и 3 седмици)да го подпираме с възглавници
и последно че все се оливам моя малък сладур се е научил като го гушна да си танцуваме ми засмуква бузата и започва да ме ближе сигурно ще стане страстен любовник
лек ден  bouquet  bouquet  bouquet

# 268
  • Варна
Пак съм аз Flushed дано не ви писне от мен Praynig
само да питам,каква вода давате?още ли преварявате или давате вече Девин-розовия етикет или някаква друга?
Ако има някой с кана Брита да каже как е?има ли смисъл да купувам?
  bouquet  bouquet  bouquet

# 269
Давам вода розовия етикет на девин преварена за 3 минути,когато нямам варя чешмяна за 10 мин!А кашите ги правя повече със чешмяна че върви много, а за пиене девин!Още е хубаво да се преварява поне до 6 месеца съм чувала, но като ги знам чешмяните, аз ще си я варя до годинката поне!Захар не слагам!

Общи условия

Активация на акаунт