Коледа да идва вече иска ЮЛСКОТО човече

• 10 740
  • 299
  •   1
Отговори
# 240
Уф, че съм завеяна!Забравих да се похваля , че и ние сме вече в отбора на новоозъбилите се бебоци.Без да усетя е поникнало първото зъбче на Марти.ама голяма тръпка е Grinning.Снощи след като го намазах с гелчето преди лягане , спинка цяла нощ Shocked #Crazy Това за нас е изумително, защото от раждането никога не се е случвало, все се буди на три часа да папка.А напоследък бяха едни безсънни нощи....и резултатът е налице Peace

# 241
  • Варна
Ето какво си купих вчера на благотворителен търг. Правил го е малкия ми племенник, който е на 3 години.

# 242
Хей, мами, привет и от нас!

Честито на всички "ден-ден"ници, победители от конкурса и новоозъбили се бечовци... Всичките да сте живи и здрави!

Поздравления за НАН за труда, който положи, за да се радваме на нашите юлски оскари   bouquet

Виктор се разтяга на активната гимнастика и аз реших да надникна във форума.

С татито сме решили да купуваме за Викеца стол за кола, че кошчето вече му е тясно. Изпаднахме в голяма чуденка какво да е.
Моля ви дайте съвет!

Последна редакция: чт, 21 дек 2006, 17:51 от varvara

# 243
Вашите бебета пият ли вода?
Викеца не иска. Сутрин с витамините си мокри устичката с една лъжичка и това е.

Последна редакция: чт, 21 дек 2006, 17:54 от varvara

# 244
честито на всички спечелили smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 newsm44 newsm68  love001  love001  love001 newsm18 newsm18
да са ни живи и здрави бебоците (а всички около тях) и да ни радват с още по-големи успехи
NANспециално за теб  smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3501 smile3501 smile3501
благодаря ти че разнообрази малко сивото ни ежедневие
хайде бягам че тати и Марти отидоха да купонясват а ние с Валерка ще се гледаме
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 245
Честито на рожденниците, на месечинковците и на Победителите!

Много ви обичаме и както казва Наталия Симеонова - обичайте се и вие.  smile3525 newsm51 newsm10
Nan страхотна си  newsm10

Ние снощи за първи път не ядохме на 3ч - Криси си направи почивка от 8ч. Хип Хип Ураааааа  newsm68 newsm68 newsm68 newsm68
Дано му стане традиция с тенденция към увеличаване на периода  wavey
Изобщо тези дни мога само да се хваля с него - пу пу ... да не чуе дявола.
Пожевам на всички бързо да оздравяват и бебчетата да стават с всеки ден все по послушни.  newsm10

# 246
Честито на днешните месечинковци!!!

Ние да почерпим за вчерашната месечинка....

Честито на печелившите днес!!!

# 247
Хайде четито на призьорите  bouquet
Както спомена една мама ние всички печелим с тези малки юлски съкровища Kissing Heart
Браво на Марти за зъбчето Hug
Ние също сме от неспящите вечер и се бутаме заедно на спалнята с надежда да сме по спокойни
 но ... снощи например заспа след 1.00 и баща и напусна демонстративно и отиде да спи в детската.
Не знам зъби ли е що е, но нас ни излизат от месеци, а пък напоследък какво е
мрънкалце perko

# 248
И аз като на Оскарите Laughing искам да благодаря на всички, които са гласували за нас, на татито на Ема, на себе си (че съм я родила) и най-много на Ема, че я има и е избрала нас Mr. Green!!!

Честито на всички спечелили и участвали в коледните конкурси!  bouquet  bouquet  bouquet

# 249
  • Варна
еееее Мерсииииииииииии    love001  love001  love001
Митака, Благодари на всички които са гласували за него и Честити на всички други победители и участници
  ura Tada  Party Time
Чест и гордост е за нас newsm20

Победители все пак сме всички със нашите малки съкровища.Да са ни живи и здрави smile3521
NAN,благодарности и от нас newsm51
още не мога да намеря Педито да види изследванията Crossing Arms,а иначе Митака си стана същия кривундел който не спи и се криви и на мен ми е по-спокойно Mr. Green
Честито зъбче на Марти tooth

# 250
  • Sofia
Здравейте и от нас
Честито на всички  nbirthday на всички  tooth и на всички красоти от конкурса  newsm19
Много много  lovekiss  lovekiss   lovekiss от нас

Да ви попитам към кого трябва да се обърна за да ни има и нас на лентичката със снимките пак не съм разбрала нещо  newsm78
Я виж пак на 1-ва страница Wink

Нещо явно съм недоскив вече  Joy
N_A_N Потруди се достойно.Супер си  Hug
Попова Вярвам че си се представила достойно нямам съмнения нищо че съм нова
pepi111 Нашият апарат е Сони 6 мегапиксела също много съм доволна прави си почти всичко.С мъжО ми сме учили през периода 1997г аз до 2002г карах първо колеж после СА мъжа 1998 до 2003
varvara Ние също ще купуваме и имаме същата чуденка  newsm78 може би в магазина на место ще решим май.А водата също сме я отказали и то вече почти 1-2 месеца карахме само на сок сега и сока на моменти не го иска но няма отражение поне засега.
Чао за сега

# 251
Забравих да благодаря на Нан за положения труд около конкурсите Hug

venka честито "озъбване" Mr. Green
По повод предложената темичка за белеещи се зъбчета - на Ема се усеща драскащото ръбче на долното й зъбче, така че нищо чудно да ми се озъби след ден-два tooth Засега Калгел помага и е доста спокойна като я намажа.

pepi111 нашият апарат е Canon A610 и съм мнооооого доволна от него!

Попова чакаме отзиви от интервюто...

Отивам да чета, че книгата е доста интересна и съм се пристрастила smile3529

# 252
Здравейте  Hug
Честито на победителите в конкурса
Честито на всички озъбили се
Благодаря на всички ви за подкрепата   bouquet
Интервюто мина повече от добре.Бяхме 6 мами от форума плюс бебе Ема  Heart Eyes .Говорихме за Дарина,и главно за това защо й поагаме и какво ни сплотява.Говорихме от името на всички мами от форума съпричастни към случая на Дарето.Снимаха ни,статията ще излезе на 9 януари-вестник "24 Часа"
След като се прибрахме,Ема спа 3 часа(не е нещо необичайно за нея)но доста емоции й се събраха.
Айде лека вечер от нас с Емка-семка  Heart Eyes

# 253
N_A_N - строхотно си измислила обявявянето на резултатите от конкурса.  smile3501  smile3501  smile3501 
Честито на печелившите!!!  и най-вече на Алекс  smile3521
Благодарим на всички, които са гласували за нас!  Hug
Popova - ще си запиша някъде, за да се сетя да си купя 24 часа. Пада се вторник.  Peace
Лека вечер!  Hug

# 254
  • София
Браво на нашите страхотни бебчета, както и на техните мами за снимките и картичките smile3501!

Браво и на НАН  newsm51!

Много се радваме, че оценихте уменията ни да си смучем палеца  bowuu.

Честито на месечинките, както и на новите зъбки  smile3525!

Фиона, много хубава идея е това с кутията, както и нещата, които събираш. Дай още идеи   bouquet.

Пепи, нашият апарат е Praktica, 6MP, и ние сме супер доволни, че и на промоция го взехме.

Последна редакция: чт, 21 дек 2006, 23:23 от Betta

Общи условия

Активация на акаунт