Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са преобладаващите мнения относно текущите цени на имотите?
Какви са изискванията за кредит при закупуване на имот с доход от 3000 лева?
Какви са мненията относно финансирането на строителите и покупката на имоти?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са преобладаващите мнения относно текущите цени на имотите?
-
Какви са изискванията за кредит при закупуване на имот с доход от 3000 лева?
-
Какви са мненията относно финансирането на строителите и покупката на имоти?
-
Какви са мненията относно наемането и закупуването на имоти?
-
Какви са мненията за цените на имотите в центъра на София и какви са тенденциите в цените на недвижимите имоти в София?
Защото преди това все се отиваше в един друг уклон. Но да, във БГ е трудно без собствено жилище от един момент и съответно такава покупка рано или късно е наложителна, ако нямаш наследство или вече собствено жилище. Просто идеята, която се наслагва, че хората имат доходи за кредит, ама предпочитат да дават по 1500лв за наем....
Да не говорим, че хората, които го купиха едва се навиха, ама и те вече чакали и така, тяхната оферта беше с 20 к надолу.....Другия апартамент се продаде с 15 к надолу, защото хората го продават 6 месеца, а искат вече друго да купуват.
. И далеч не само около Женския пазар. Има страхотни, централни локации(макар, че не на всяка бих живяла, но пак избор има и то голям). И на мен по-скоро ми се виждат по-евтини цените от преди.
И за да не каже някой нещо- не ми пречи. Пазара е свободен, и добре че.
Или 50 к за кола или нещо друго.... Това, че има хора, които ядат често на вън, ходят по почивки, имат скъпи джунджурии и бижута не ги прави едни, които имат половин милион, който се чудят къде да инвестират