Какво се случва ПРЕДИ менопаузата? Да споделим и да обсъдим. Тема №29

• 44 280
  • 758
  •   1
Отговори
# 645
Аз съм си лепнала едно увеличително огледало на прозореца и там се зверя. Ама вече и до очила прибягвам, плюс него. Ако има някой и лупа да ми държи отпред, гаранция още мустак и брада ще видя Joy
Arven,смея се със сълзи 😅😅😅
Аз съм и с очила и с огледало и пак едвам ги виждам,повече на напипване го карам. Онзи ден бях на очен лекар, нямам промяна в диоптрите,а косъмчетата,едвам ги виждам,странна работа 🤔🤔🤔

# 646
  • Пловдив
И аз не очаквах, че някой няма да схване, че е шега и едва ли сме пуснали буйна брада. Става дума за няколко косъма.
Нали? И аз не очаквах, че някой няма да схване, че никъде не говоря за буйна брада.

# 647
  • Orihuela Costa,Spain
Аз с космите съм си окей😀,проблема ми е ,че корема ми е постоянно подут,55кг съм,правих и изследвания,нищо не излезе.Голям дискомфорт ми е ,няма значение какво ям или не ям,съм  като бременна в 4 месец🤦🏼♀.

# 648
Аз с космите съм си окей😀,проблема ми е ,че корема ми е постоянно подут,55кг съм,правих и изследвания,нищо не излезе.Голям дискомфорт ми е ,няма значение какво ям или не ям,съм  като бременна в 4 месец🤦🏼♀.
И аз съм по същия начин, вече ще откача! 🥲

# 649
Да, и аз съм на същото мнение за билките /моите не са този точно чай, но и него бях взела първоначално/. В началото имах чувството, че нищо не помага. Какво ли не съм изпила. Не съм пробвала мастиха, мисля и нея да взема.

Единствено от Лейди Хармония имах подобрение в цикъла, но лекарката ми каза да го спра. Чак сега прочетох, че Агнус кастус не се приема заедно с хормонална терапия, а тя ми изписа Регулон за 3 месеца. Явно това е причината да ме накара да спра.
Тогава имах уж висок пролактин, но сега чета за билката, че понижава пролактина. Вече и аз не знам в какво да вярвам, знам само че тия течове по две седмици ще ме побъркат. 🥲
И аз бях така чак до кюретаж стигнах и кръвопреливане 2 банки август

А казаха ли ви нещо да пиете след това? Причината каква е да има такъв обилен кръвоизлив?
Хормони и сега съм с такава спирала
Дано нещата се подобрят с нея!

# 650
  • София
Здравейте, къде махат налип с направление в София?

# 651
По темата за космите - на мен значително ми намаляха по краката и ръцете.
Винаги съм имала много косми цял живот ме побъркваха.
Обаче сега на 2-3 месеца ми се налага да ги махам, което направо е супер.
За сметка на брадата Sweat Smile
Абе хормоните са страшна работа.

# 652
Ох с тия бради ще ме уморите!

# 653
По темата за космите - на мен значително ми намаляха по краката и ръцете.
Винаги съм имала много косми цял живот ме побъркваха.
Обаче сега на 2-3 месеца ми се налага да ги махам, което направо е супер.
За сметка на брадата Sweat Smile
Абе хормоните са страшна работа.
Когато бях на 16, краката ми бяха като гора. Въпреки, че цял живот съм предпочитала бързия и мързелив начин за обезкосмяване, а именно бръснене, сега  не са останали повече от десетина косъмчета-тук, па там. За сметка на това и на брадичката излязоха толкова.Frowning1

# 654
При някои жени хормоните карат тялото да преобразува разтежа на окосмяването, при други( аз) то се засилва.Също съм в кюпа с брадите/ единични косъмчета, но много дразнещи.Надявам се да не се заселят нови🫣

# 655
Сега заради вас разгледах обстойно брадата. И о, ужас, две косъмчета открих. Довечера ще ги оскубя, много са тънки и светли, да не стане по зле?

# 656
  • Пловдив
Няма да стане по-зле - цял живот си скубем краката, веждите и други работи и никъде не става по-зле, няма причина точно на брадата да стане. Евентуално от отскубване може само да се раздразни мястото или косъмът да поникне подкожно, ако си склонна.
Това казах горе, а не че не съм била схванала, че някоя си няма гъста брада.

# 657
  • Бургас
Има как, но дано не. Моите се увеличават според мен. И руси виждам постоянно да стърчат отнякъде. Според мен имат нещо общо с инсулина и кортизола, може би и ген. Едната ми баба беше с диабет и имаше.Дано не получа и аз диабет, гледам да се пазя, да се движа. Тя е нямала движение, шивачи бяха, от сутрин до вечер шиеха. Друга жена също с диабет и проблемни бъбреци, изобщо влошено здраве-тя също има. Виждала съм млади момичета с поликистоза, които има окосмяване, но то е малко по-различно от това възрастовото, по-цялостно е. Според мен кола маската ще влоши нещата и лично аз не бих си правила, ако може така с пинсета, или евентуално лазер.

# 658
Сега заради вас разгледах обстойно брадата. И о, ужас, две косъмчета открих. Довечера ще ги оскубя, много са тънки и светли, да не стане по зле?
Мимеее😀, тези косъмчета, дето ги скубем ние  там, няма нужда да ги търсим, те се виждат от самолет.😝Твоите не ги закачай, ако не се виждат или не те дразнят, но нищо няма да стане и да ги махнеш.

# 659
Няма да стане по-зле - цял живот си скубем краката, веждите и други работи и никъде не става по-зле, няма причина точно на брадата да стане. Евентуално от отскубване може само да се раздразни мястото или косъмът да поникне подкожно, ако си склонна.
Това казах горе, а не че не съм била схванала, че някоя си няма гъста брада.

Това е много относително и аз допреди 1-2 години имах 2-3 косъмчета, а сега станаха около 7-8, имам чувството, че постоянно се увеличават Weary

Общи условия

Активация на акаунт