Случи ми се нещо странно XXX

• 72 381
  • 793
  •   1
Отговори
# 750
Дъщеря ми също правеше всякакви експерименти в банята и шампоаните се изпаряваха безследно, но тя писа, че са само с мъжа ѝ. За деца не се споменава. Ако имат, виновникът е ясен Trollface

# 751
Децата ако бяха вкъщи, ясно, дори нямаше да го мисля Grinning При баба си са, че мъжът ми беше много контактен на грип и решихме да ги предпазим.
 Да съм го купила празен - логичен вариант е, само не е логично да не усетя празна бутилка още при купуването, не е малка разфасовка. А и преди да замина в командировка, го ползвах, не мога да си обясня да не съм забелязала още тогава. Мъжът ми да е прал или разлял - освен да не помни по някаква причина, защото снощи го питах знае ли нещо по въпроса Grinning

# 752
  • София
Може половинката да го е бутнал без да иска, шампоанът да се е излял и сега да си мълчи, защото не иска да му се сърдите. Особено, ако е по-скъп или по-трудно намираем шампоан. Или го е ползвал да измие нещо, но не е отчел какво количество ще замине Simple Smile

# 753
Не, не сме в такива отношения. Знае, че няма да се сърдя за такива неща. Нито пък той би ползвал нещо мое, за да измие нещо си по принцип, ако е - би ми казал.

# 754
Тогава, със сигурност си го купила почти празен. Мисля, че каза, че е бил последен или нещо такова😊

# 755
Сякаш остава единствената вероятност, но и при купуването, и при първото ползване да не видя, че 500 мл бутилка е празна... не знам.

# 756
Сигурно си го купила така и не си забелязала. А любовницата не е нужно да е Рапунцел, за да "подскаже" за себе си.

# 757
Да бе, няма да си остави червилото или обеците, а ще ми излива шампоана. Ма то и Клара изяде на Шакира бурканчето със сладко, та знам ли Joy
За мен остава пълна загадка това, разбирам да съм била разсеяна в магазина и да не усетя, че вземам празна бутилка, но при първото ползване, аз чакам да се стече до гърлото, хора, няма как да не забележа!

# 758
Почти съм сигурна, че така е закупен, не си забелязала.

# 759
По-гадно любовница, отколкото дух 😅

# 760
Като в онова меме: Облекчението да видиш, че шума в кухнята идва от дух, а не от уреди, които ще се наложи да поправяш

# 761
  • Там където
Възможно е шишето да е падало няколко пъти и да се е изливало по малко без никой да забележи. На мен ми се е случвало. Веднъж даже (може би защото е падало) 1 душ гел имаше супер миниатюрна дупчица на дъното и се чудех защо вечно пода на банята е в пяна и мирише така хубаво Simple Smile

Странна или може би страшна случка от тези дни - в понеделник гледах внучката за няколко часа до обяд. Както си играеше взе да се заглежда в прозореца и пердета и да мрънка, че там има балонче и иска да я гушна. Тя иска да я гушнеш само като е уплашена, иначе е като тайфун из стаята Wink Взех да се чудя какво може да и прилича на балон- нищо няма, перде и прозорец, нищо нямаше и навън... Обаче тя през 2-3 минути пищеше - ето го пак балончето Sad Попитах я какво е на цвят- каза шарено. Тя знае всички цветове знае и какво е шарено. Вчера стана на 2 години и майка и беше направила страхотна декорация с балон 2-ка в цветовете на дъгата - ей одра се да реве да я махнат. Идея нямам какво е видяла Simple Smile Малко като в "То" от Стивън Кинг беше историята

# 762
Питай я защо я е страх? Какво реално се вижда от този прозорец (към който е гледала)?

# 763
  • Там където
Вижда се улица, къщи и коли, които са там от 100 години. Не мога да я питам защо я е страх, все пак тя е на 2 години,  не на 5... По принцип не я е страх от балони, нито обикновени, нито тези огромните като топки или в разни форми. Не я е страх ако спукаш балон. Нямаше нищо, което да напомня балон или да я плаши, но тя беше уплашена... После някакси тази надуваема цветна 2ка съвсем я караше да трепери и пищи. Идея нямам какво е видяла Sad

# 764
  • Мадрид / София
Поразпитай я, така че да може да ти каже до колкото може, какво вижда. Или я накарай да го нарисува и да обясни по неин си начин.
Напоследък съм забелязала, че много малки деца са способни да действат като възрастни за известно време, после забравят. Дали учейки ги не спомагаме за тази забрава. Не знам.

Общи условия

Активация на акаунт