Връзка със семеен мъж

• 16 695
  • 499
  •   1
Отговори
# 60
Скрит текст:
Невероятно е, че си се развела, защото мъжът ти ти е изневерявал и сега си готова да си нечия любовница.  По пътя на всяка една логика ще искаш докрая на живота си да пречукаш всеки женен мъж, който изневерява на жена си и ми е непонятно как можеш да си паднеш по такъв. Друго не мога да кажа.

Може и да е скрит реваншизъм - мен ме нараниха, сега аз ще наранявам...
Не,не е,уверявам Ви!
Просто се случи неочакваното.

# 61
Е след като вече сте свършили работата, какво повече има да се чудиш? Ще продължите да се уважавате от време на време, когато той не е прекалено зает, или не си намери по млада, и така. Какво очакваш, че и той ще флюби лудо в теб? Как пък не.

# 62
Косано,
каквото и да напишем тук, след първия секс ще ти стане ясно искаш ли го или не. Wink
Това вече се случи.

Ааааа, ясно, темата е да се похвалиш Smiley

Е след като вече сте свършили работата, какво повече има да се чудиш? Ще продължите да се уважавате от време на време, когато той не е прекалено зает, или не си намери по млада, и така. Какво очакваш, че и той ще флюби лудо в теб? Как пък не.

Напомни ми за вица за корабокрушенеца и Анджелина Джоли. Явно няма близки, с които да сподели това "завоевание", и се възползва от аудиторията Smiley

# 63
Присърбяло те е и се начеши, щом не можеш да устоиш. Ти не си му единствената на този господин със сигурност. Такива цял живот си имат нещо настрани. За него ти си поредната, а ти се вкарваш в излишни филми. Казал ти е, че няма да се разведе, поне е бил честен донякъде. Виждаш в него нещо, което е само в твоята глава. Питай патило...

# 64
Косано,
каквото и да напишем тук, след първия секс ще ти стане ясно искаш ли го или не. Wink
Това вече се случи.

Ааааа, ясно, темата е да се похвалиш Smiley

Напомни ми за вица за корабокрушенеца и Анджелина Джоли. Явно няма близки, с които да сподели това "завоевание", и се възползва от аудиторията Smiley
Хаха
Не е това,понеже стана на въпрос,още след първия път ще се разбере.
Какво има толкова за хвалене?

# 65
Не ми е работа да коментирам дали е редно или не, но щом сте запознали в сайт за запознанства, значи мъжът е обигран в изневерите, не си му първата и статуквото е ясно и на жена му.
Аз бих била много внимателна относно безопасния секс и задължително бих ползвала предпазни средства, както и бих се изследвала редовно за полово предавани болести.
Дали прави секс с жена си или не - не бих се доверила изобщо.

# 66
Не ми е работа да коментирам дали е редно или не, но щом сте запознали в сайт за запознанства, значи мъжът е обигран в изневерите, не си му първата и статуквото е ясно и на жена му.
Аз бих била много внимателна относно безопасния секс и задължително бих ползвала предпазни средства, както и бих се изследвала редовно за полово предавани болести.
Дали прави секс с жена си или не - не бих се доверила изобщо.
Аз също мисля,че тя най-малкото има съмнения.

# 67
За мен такива връзки не са нормални, а също така не са морални. Не че в бг-мама моралът е на почит, но все пак. И аз не бих оправдала авторката. Разбира се, че мъжът е по-виновен, но нормален човек дори би се отблъснал, ако му предлагат да влезе в триъгълници.  Или от морал, или от самоуважение, или и от двете.  Това е моето мнение.

Щедрите съвети да се радва на момента за мен не са оправдани, защото такива връзки рядко завършват добре и то особено за третата страна - любовницата. Още по-смехотворни са съветите да внимава да не се привърже и просто "да си прави кефа ". Такъв филм няма, та тя да не е робот! Това не е постижимо освен ако не си социопат.
Това е жена и тя има своите чувства, липси, нужди и комплекси, не вярвам да е толкова "обиграна ", за да може да си го "пецка " тоя господин и да излезе напълно невредима от връзката. Говоря чисто емоционално.
Може и да е на 50+, но пише като тийн.  С цялото преувеличаване на това колко е готин човека, до маниера на отговаряне само на това, което е удобно. И дори до вярата на приказките на въпросния човек.

Пожелавам й успех, защото според мен такъв ще е нужен.

# 68
За мен такива връзки не са нормални, а също така не са морални. Не че в бг-мама моралът е на почит, но все пак. И аз не бих оправдала авторката. Разбира се, че мъжът е по-виновен, но нормален човек дори би се отблъснал, ако му предлагат да влезе в триъгълници.  Или от морал, или от самоуважение, или и от двете.  Това е моето мнение.

Щедрите съвети да се радва на момента за мен не са оправдани, защото такива връзки рядко завършват добре и то особено за третата страна - любовницата. Още по-смехотворни са съветите да внимава да не се привърже и просто "да си прави кефа ". Такъв филм няма, та тя да не е робот! Това не е постижимо освен ако не си социопат.
Това е жена и тя има своите чувства, липси, нужди и комплекси, не вярвам да е толкова "обиграна ", за да може да си го "пецка " тоя господин и да излезе напълно невредима от връзката. Говоря чисто емоционално.
Може и да е на 50+, но пише като тийн.  С цялото преувеличаване на това колко е готин човека, до маниера на отговаряне само на това, което е удобно. И дори до вярата на приказките на въпросния човек.

Донякъде съм съгласна с Вас,но не разбрах кое ми е "тийн" писането?

# 69
  • По света и у нас
Морални, о пази Боже от голям морал.

# 70

Същите тези които дават съвети "да си изживее тръпката ",плюха любовницата и мъжът ми в моята тема за неговата изневяра.
И тогава съветите им въобще не бяха ,колко са ОК че са си изживели тръпката.
Двоен стандарт.

# 71

Същите тези които дават съвети "да си изживее тръпката ",плюха любовницата и мъжът ми в моята тема за неговата изневяра.
И тогава съветите им въобще не бяха ,колко са ОК че са си изживели тръпката.
Двоен стандарт.
Да,разбрах,съжалявам!

# 72
Двоен стандарт, щото се опитваме да подкрепим морално автора на темата. В случая тя вече е консумирала и хлътнала, пожелавам й само да се размине с по малко щети. Ние каквото и да си пишем, тя няма да направи нищо по различно от това да му ходи на крака всеки път, като й звънне.

# 73
  • София
Едно е млада и неопитна мацка да затъне с женен мъж, друго е зряла и реализирана жена с брак зад гърба си да го направи.

# 74
Явно нямаш достатъчно "стаж" в такъв тип отношения.
За "липсата" на интимност с жена му - в това изобщо не трябва да се вярва. Особено на тази възраст. И никога да не се споменава дори гласно, че е смешно.
Като се започва такава, хм, връзка, не трябва да имаш никакви очаквания. Просто да следиш себе си и своите преживявания и емоции. Устройва ли те тайминга от-до. Ако да, супер, това е точната връзка.
За пътувания и др. негови отсъствия от дома, пак ще е малко трудно, тайминг...
Изобщо, добре прецени какво ти дава тази връзка.
Със сигурност след време, ако продължи, ще почувстваш раздразнение.
Защото си свободна и би ти се приискало понякога малко спонтанност.

Общи условия

Активация на акаунт