🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #6: от вторник до четвъртък, 20:00

• 111 855
  • 2 165
  •   1
Отговори
# 405
Този сезон е по-тъп и скучен и от факта, че няма толкова игри за момичетата. Или ако има са някакви като за детската градина- копаем замъци wtf? Нищо не се случва. Нямат и какво да покажат. Преди докато фаворитките са на среща другите ги забавляваха, сега се подуха от спане!

# 406
  • Вестерос
Николов бил решил да не пускат караници, имало е доста..

# 407
Аз пък мисля, че такава химия като между Мартин и Данито трудно може да се преживее в живота, защото тя може да се роди само между обвързани хора, които преследват личните си цели в риалити формат.
Да и това е вариант.

# 408
  • София
Аз онзи ден гледах част от участието на отпадналата Елвира в Чакалcast. Тя там каза, че още на кастинга Ники Николов им обяснявал, че иска концепцията на сезона да бъда младите момичета да взимат пример и съвети как да се държат във връзките си. В такъв случай е ясно, че нито концепцията, нито присъствието на Даниела в шоуто, нито превръщането й от Мартин в централен персонаж е случайно.
Само че някои от "посланията", които е изплагиатствала тя, са много спорни.

Ще се повторя, но за мен Мартин не е увлечен, а играе, защото няма с кой друг. Докато с останалите момичета би рискувал някоя да се увлече и участието да ангажира емоции, с Даниела имат сделка - тя се рекламира, а той има безопасна зона, защитаваща го от останалите. Това, разбира се, прави предаването скучно. Мартина е за разведряване от време на време, защото също приема сделката да е в безопасната зона без ангажименти и осигурена реклама. В тази зона са и докладващите му пионки на почивка.

И на мен ми се прокрадва тази идея. Не залагам 100%, но няма да се учудя, ако е така. Другото е, че с нея има игра, леко предизвикателство, и се увлича, но само леко. Никакъв шанс да е влюбен, вероятно да му е интересна до първия секс.

На мен сезона доста ми харесва. Разбира се, има много да се желае, доста излишни неща вхараха, Виктор не добавя особена стойност, но въпреки това форматът ми е в пъти по-приятен и интересен от това, което гледахме предишни сезони. А именно, злобарник и кокошарник, който се прехвърляше и в темата. При една Валерия и Елена имаше нещо като любовна итрига, Виктор имаше химия с Александра, и това беше за три сезона.

Иначе разбира се, че е имало караници. Като събереш толкова жени на едно място е неизбежно, особено щом има намесени и мъже. Затова беше супер безсмислено това изкуствено нахъсване предишните сезони.

# 409
Виктор наистина е толкова красив, но става все по-противен с пиянското си зачервено лице, бавно примигване и опулени физиономии. Освен това, като се захили широко и с много венец, втори зъб, горе вляво има нужда от лечение и всеки път ми се набива в очите и е адски неприятно. 🙄

# 410
Аз пък мисля, че такава химия като между Мартин и Данито трудно може да се преживее в живота, защото тя може да се роди само между обвързани хора, които преследват личните си цели в риалити формат.
Аз също си го мисля от известно време. Да не забравяме, че там са малко или много изолирани и на фона на останалите не е трудно някой да изглежда по-по-най, макар и в естествената си среда да е посредствен.

Последна редакция: ср, 19 мар 2025, 12:53 от Не се сърди, човече

# 411
Не знам как в предварителните срещи и кастинги не са установили, че Виктор не е подходящ за тази роля. Аз само веднъж го бях гледала в подкаст преди началото и за мен беше очевидно, че има проблем с комуникацията и е много стеснителен. На моменти изглежда все едно целенасочено се опитват да дискредитират неговия персонаж, за сметка на този на Мартин. Постоянно се излъчват подигравки към него от жените и честно казано е много неприятно. Отстрани изглежда все едно, ако някоя жена го хареса, ще е много смотана.

# 412
Не е стеснителен Виктор, просто е пън!

# 413
Значи утре Виктор целува Любомира и Бранимира ще откаже роза.
Тя и без това го толерира едва,едва,но след ситуацията с Любомира вече ще й писне тотално от него.

Хайде на бас,че така ще стане? (не съм чела спойлери,но така ми се струва)

Дано! Тъкмо ще ни отърве от вкиснатото си присъствие, а и ще отвори път към Виктор за друго момиче, което има по-голям интерес от нея

Аз се чудя, ако наистина има трети ерген и той е по-млад, по-красив и по-богат от Мартин, дали мартинините моми няма бързо да се насочат към него? Ще е много забавно да ги видим колко точно го харесват самия него и колко харесват банковата му сметка. Май само една Мартина ще му остане фенка накрая

Ферай - сега разбрах защо си търси богат мъж. Ами беден няма да може да й смогне на яденето  Joy

Връщам се да ви дочета Simple Smile

# 414
  • Обран бостан ;)
Накратко за снощи:
Състезанието си беше напълно излишно. Разбирам да бяха три моми и да се съревновават кой да ги вземе, ама точно в този формат изглежда по-скоро смешно. Съмнявам се Виктор да е съжалявал за загубата. Върнал се е и се е наспал, вместо да се чудом чуди какво да говори с трите грации.

Етюда с бананите беше повече от нагласен. Разговорите за това, кой имал пари пък изобщо не допринесоха за подобряването на обстановката.
Изцепката на Косара, че ще направи Виктор милионер показва колко дълбоко е потънала в "мъглата" и май няма изгледи да излезе скоро от нея.

За "избора" за индивидуланите срещи:

Сигурен съм, че с избора си Мартин прави сечено на Мартина и Ферай. К'во му пука, че ще си говорят с поредните скучни и еднообразни клишета. Има хапване, има пийване - другото си е бонус. Wink

Не казвам, че Виктор и аз трябва да харесваме едно и също, но да избереш "Гретхен" пред Роси или Ивет си е чиста проба мазохизъм. Какво още му трябва за да разбере, че тая не го диша ?
Репликата, че не обичала да и казват какво да прави пък трябваше недвусмислено да му покаже, че е една глезена малка капризетка и нищо повече.

Друго интересно, поне за мен нямаше.

# 415
Двете поканени на среща са просто излишни и смешни, изобщо в предаването. Наистина не зная защо правят толкова постно предаване... защо допускат едни и същи повтарящи се, скучни срещи.

Оф, таз' пък... милионер ще го прави... с кое? С практиките от книгите на Лариса Ренар, от които се учи Кобилкина? Смешно е.

Последна редакция: ср, 19 мар 2025, 12:50 от КремонаЛиза

# 416
  • София
Аз се чудя, ако наистина има трети ерген и той е по-млад, по-красив и по-богат от Мартин, дали мартинините моми няма бързо да се насочат към него? Ще е много забавно да ги видим колко точно го харесват самия него и колко харесват банковата му сметка. Май само една Мартина ще му остане фенка накрая

Шъ ги убидиш... Естествено, че сметката Joy Та наистина ще е интересно, ако се появи по-заможен Ерген, защото тогава фаворитките ще сменят лагера. Иначе има достатъчно баласт да се пренасочи, та дано наистина вкарат и то възможно най-бързо, че на много от девойките видно им е доста тъпо вече, въпреки хубавите условия. То тръпка за тях просто няма.

# 417
На мен ми харесва сезона. Предните сезони бяха наводнени с простачки и селяндурки и не виждах нищо забавно в истеричните им скандали и нелепи прояви. За това и бързо зарязвах всеки сезон. Ергените бяха пълни дървета и по моя вкус дори не толкова хубави. Сегашния сезон е с нова концепция, по-лежерен, има забавни моменти, малко драма. Предпочитам това определено. А това, че липсвало романтика... хора, моля ви се, каква романтика търсите в такова предаване? Grinning

# 418
Всъщност, Косара в синхрона каза това, което е видяла в собственото си семейство (родители) - за изграждането на нещата заедно. Малко контекст променя много нещата.
И се закачаше много предизвикателно с Виктор, но той въобще не се усети и не поддаде и си взе пън за среща вместо нея, която е много по-забавна и добра за комуникация, има интереси, цели и т.н. От Бранка вече месеци нищо не чухме. Дори за балета нищо не чухме. Саможиво същество.

# 419
Ферай е много сладка с храна около нея Grinning

Анна Мария е абсолютна комплексарка, от което и все интригантства. Дори не е честна - представи се отначало като приятелче на Мартин, а реално го харесва и завижда. Хапливи коментари, хлъзгави мнения и все в чуждата паница гледа и намира кусури.

Общи условия

Активация на акаунт