🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #8: от вторник до четвъртък, 20:00

• 127 802
  • 2 495
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Те нямат за какво да си говорят. Това с енергиите и зодиите запълва донякъде тая дупка. Иначе трябва да мълчат.

# 391
Те нямат за какво да си говорят. Това с енергиите и зодиите запълва донякъде тая дупка. Иначе трябва да мълчат.
Честно казано по-добре щеше да е ако бяха почнали за времето навън да си говорят...

# 392
На мен Синтия ми става все по-антипатична.

Роси колкото чувствителна, толкова неадекватна. Нула социални умения. Както виждате, за булинг и танго винаги трябват двама. Сама се навира между шамарите.

# 393
Жените в къщата си се интересуват от зодии. И като цяло българките. Васил явно затова е понаучил това-онова по темата, да може да каже нещо, ако разговорът запецне. Дава му 5 минути да си намери оправдание да прекрати срещата. 😁

Последна редакция: вт, 01 апр 2025, 23:00 от Lilly_85

# 394
  • ВАРНА
Писател в женската си енергия

# 395
Или като го накара да стане да нахрани детето и той каже, че е в мъжката си енергия, пък това го прави жената. Направо ми умират мозъчни клетки от тази.

То детето си има негова - детска енергия Grinning

шъ го обидиш

# 396
  • София
Ох не спирам да се смея с Вас, свършиха ми палчетата. Отивам да търся и моята женска енергия и да кажа на половинката, че от утре от мен може само присъствие да очаква.

Бранка ме изкефи с коментара, не пращи и тя с интелект - пипалото още не съм го забравила.

Май само в четвъртък ще има интересни моменти.. на церемонията.

Роси ми допада повече от Любка..и визуално и няма такъв гаден глас. Втората нямам идея каква актриса е, грам няма харизма според мен.

# 397
Дано тази икона се задържи повечко

# 398
На мен Синтия ми става все по-антипатична.

Роси колкото чувствителна, толкова неадекватна. Нула социални умения. Както виждате, за булинг и танго винаги трябват двама. Сама се навира между шамарите.

А, не. Просто и тя е глупава.

# 399
Привет в каква енергия сте да попитам...? 😆
Ще дойдете на моята, че Марто си е супер. Особено забавен.
Фионка много сладка и първична, каквото ѝ хрумне си го изплясква. Но няма да се разберем да плюе по батко си Марто.
Роси изглежда наистина глуповата щом веднага хукна да се оплаква на непознат човек.
Забелязахте ли като почнат разговорите на Данка за... енергии и глезене естествено и всички се подсмихват и едва я търпят. Направо вече ми прилича на ромка и с това чело.
Васко е бастун още го мисля, никаква емоция каквото и да му споделят.

# 400
  • България
Скрит текст:
Офф да, бе, Маги, много по-яко беше като не можехме да гласуваме, да притежаваме имоти, да ходим в уни и да практикуваме медицина и право. Много добре си беше българката като мъкнеше бъклици и кобилици по цял ден и белеше платно в реката. Когато не е на къра. Женственост ли бе, че да я опишеш. По цял ден пееш и се гласиш за мъжествения мъж.

Тези жени наистина ли си вярват и възможно ли е толкова да не си познават историята? У нас не го е имало бумърския филм със степфордските съпруги с колосаните роклички и предградията. Трите семейства стара буржоазия от големите градове не се броят.
Само че и жените в старата буржоазия са имали модерни за времето си образование в елитен университет в чужбина - музика, изкуство, знаели са по няколко езика, движели са в отбрано общество и баща им е бил търговец/доктор/политик. Създавали са женски дружества в страната, подпомагали са развитието на културата. А у дома са гледали 3-4 деца и са въртяли домакинските задължения барабар с домашната прислужница. Възпитавали са децата си и са им отделяли времето. А днешните желаещи не са нито едно от изброените.

Последна редакция: ср, 02 апр 2025, 00:20 от Не се сърди, човече

# 401
Все по-умишлено ми изглежда очернянето на Росица. Жалко.. Искаше ми се да си тръгне преди да се случи.
И защо да е умишлено? Кой има полза от това? Росица си е едно асоциално гаднярче, според мен и никъде няма да си намери място.

# 402
Забравих да спомена за пореден път какво дърво е Вико. Този няма ама никакво чувство и дълбочина, никакво - празна обвивка. Там при тантрата Марто и Данка си говорят, гушкат, целуват, а наш Вико гледа, гледа в Люба и накрая когато може би е очаквала нещо... той се накланя и пита Марто "вие как сте". Ами очевадно е, че те са добре и Марто му го каза, ама ти.. ти какъв го дириш там и изобщо във формата. Много зле.

# 403
Васил и Косара си приличат по хашлашката реплика: "Недей много зна." Образът на възоитан ерген на Васко се пропука.
Кой ти е любимият (не те дразни твърде много) ерген от този сезон?
От днес - нито един. Предпочитам тримата финалисти от Гривните. Joy
Любимият ми ерген е онова куче, което отвреме навреме се промъква в къщата. На второ място - барманът. На трето - сигурно някой от оперторите е ерген. После идват М, В и В (a.k.a. Тримата глупаци).

# 404
Единственият интересен човек в това предаване е Мартин. Обаятелен, забавен, чаровен. Ръси мохабети, смее се, не му пука. Даниела му отвръща адекватно и им се получава. Останалите са много зле, някои изглеждат в депресия. Виктор е от типа мъже, които яко се мъчат да направят добро впечатление, но всъщност са инфантилни и суетни едновременно. Васил - интелектуално дърво без характер. Добър ли е, лош ли е, какво харесва всъщност - никой не е успял да разбере. Прикрит и страхлив ми се вижда. Язък му на визията. Мартина - не се и опитва да скрие, че няма амбиции да изкласи. Стои си в чалга енергията.

Общи условия

Активация на акаунт