⚠️"Скритата истина в една детска градина" ⚠️

• 32 745
  • 1 013
  •   7
Отговори
# 990
  • София
Преди много години една майка “би тъпана”, че детето ѝ е отвлечено, след това го намериха мъртво, след това се оказа, че е тя.
Давам го като пример само. Не смятам, че майката е тормозила сексуално детето си.
Това, което виждам обаче е, че волно или неволно насочва разказите на детето. Предполага се, че повечето тук сме майки и знаем как влияят емоциите и личната ни настройка на децата ни.
Самите репортажи същото водят в конкретна посока. Не разбрах Тина Ивайлова дали е потърсила гинеколога издал първото медицинско за коментар? Детето от януари ли е спряло да посещава градината? Разбрахме, че през март детето е споделило за сексуалното насилие, това са три месеца по-късно.
Насочването го видях и аз, според мен е неволно. Според мен и двамата родители вярват напълно в това, което казват. Не мисля, че от тяхна страна има съзнателна манипулация или съзнателна лъжа.

# 991
Във всеки случай се надявам истината да излезе. Реакциите на персонала в детската градина и на родителите в това малко градче не ми дават големи надежди обаче. И по повод намеците на директорката за връзка на майката с друг мъж - как си представяте в едно село, сама жена с три деца да я посещава мъж инкогнито? И даже приказливата съседка нищо да не види? Вече писах, че контактите на едно четиригодишно дете с възрастни са силно ограничени. То е или в дома си или в детската градина, в останалите случаи пред погледа на майката постоянно. И от реакциите на Тодор Тодоров и колежката му не усетих, че имат съмнения в майката, а точно в Герова. Ако не е тя, би трябвало да се търси виновника, но за целта трябва да се направи качествено разследване.

# 992
За първи път си позволявам да пиша в социалните мрежи, но този случай ме разтърси.

Като майка си задавам , както и много от вас, хиляди въпроси.
Майката говори за  системно насилие
физическо, психическо, сексуално , все едно
Това дете не се е прибирало с месеци вкъщи!
Жалбите са подадени още през януари , а чак през март детето е заведено на преглед.
Родителите имат пълното право да наемат адвокат и да заведат частно дело срещу Герова.
Не разбирам защо чакат 9- 10 месеца, за да се даде гласност на случая и защо чакат прокуратурата и институциите.
Детенцето има нужда от истинска подкрепа и защита!!!
След като има заведено дело , родителите имат право да изискват Герова да бъде разпитана по начина, по който заслужава.
И да я съдят!!!

# 993
Да,в един съвършен свят.....

# 994
  • София
Родителите са наели адвокат. Не разбрах той какво е направил досега.

# 995
Надявам се в трета част да видим и чуем адвоката на родителите.

# 996
  • София
А, то много информация липсва. Не само той. Младата гинеколожка би било добре да обясни за разминаването, директорката да обясни кои хора са й давали информацията, която има, социалните да обяснят как така се дава дете на наркомани и да се търси сметка от одобрилия това, какви са сроковете за различните етапи от разследването и спазени ли са, ако не са, кой точно не ги е спазил...
Дано разследващата журналистка си свърши по-добре работата, отколкото в първите две части.

# 997
За първи път си позволявам да пиша в социалните мрежи, но този случай ме разтърси.

Като майка си задавам , както и много от вас, хиляди въпроси.
Майката говори за  системно насилие
физическо, психическо, сексуално , все едно
Това дете не се е прибирало с месеци вкъщи!
Жалбите са подадени още през януари , а чак през март детето е заведено на преглед.
Родителите имат пълното право да наемат адвокат и да заведат частно дело срещу Герова.
Не разбирам защо чакат 9- 10 месеца, за да се даде гласност на случая и защо чакат прокуратурата и институциите.
Детенцето има нужда от истинска подкрепа и защита!!!
След като има заведено дело , родителите имат право да изискват Герова да бъде разпитана по начина, по който заслужава.
И да я съдят!!!

"Това дете не се е прибирало с месеци вкъщи!" - това изказване е като на директорката изказванията.
Прочетете повече за случая и тогава ще разберете какво са направили и какво не са.

# 998
Защо веднага я нападате потребителката. Вчера пак гледах първата част, и да , и аз си задавам въпроса как продължават да пускат детето някъде, където е тормозено. Дори и в началото да не е било сексуален тормоз, дори и да не е споделило. Вие ако ви разкаже за тормоз, щее продължите ли да пускате детето си там? Независимо от жалбата? Щото аз не. Особено като майката не работи и не е притисната до стената детето да е в детската градина.
Или не могат да го разкажат последователно, или не е така, или въпреки тормоза
 детето продължава да посещава градината.
И още нещо, което ми направи впечатление-майката разказва доста по-спокойно от таткото. Поне в моите очи. Аз лично не бих могла да разкажа нещо такова без да се разплача.

# 999
  • София
От къде се разбира майката дали работи или не?

# 1 000
  • София
Вярно е по-спокойна, но хората сме различни. За мен нейната реакция е по-правилната заради детето. За него не е добре да вижда неуравновесено поведение.

# 1 001
Може да сте сигурни...майката си е изплакала очите..
Но някой трябва да вземе бъде полезен,да бъде силен и да движи нещата ...
Иначе,критики,изпод топлите завивки ..колкото искаш ..
Поклон пред тази майка!

# 1 002
Е нали са осиновили дете? Или и малкия е вече на градина? Така предположих, не го пише. Но вие ако тормозят детето ви, ще продължите ли да го изпращате там?
Неда, може да сме сигурни, само ако сме преки свидетели или участници в случката. Иначе виждаме това, което ни показват.

# 1 003
Защо веднага я нападате потребителката. Вчера пак гледах първата част, и да , и аз си задавам въпроса как продължават да пускат детето някъде, където е тормозено. Дори и в началото да не е било сексуален тормоз, дори и да не е споделило. Вие ако ви разкаже за тормоз, щее продължите ли да пускате детето си там? Независимо от жалбата? Щото аз не. Особено като майката не работи и не е притисната до стената детето да е в детската градина.
Или не могат да го разкажат последователно, или не е така, или въпреки тормоза
 детето продължава да посещава градината.
И още нещо, което ми направи впечатление-майката разказва доста по-спокойно от таткото. Поне в моите очи. Аз лично не бих могла да разкажа нещо такова без да се разплача.

Това го забелязах и аз, затова казах че нещо в поведението на майката ме притеснява и не ми е обичайно. Също ми направи впечатление интонацията ѝ на записите. Бащата е напълно съкрушен и на него му вярвам.
Пак казвам, че за момента не смятам, че майката е наранила детето си. Но може да се окаже, че тя се е фанатизирала решавайки, че е имало сексуално насили и е внушила това и на детето си. Затова ми се иска да разбера повече, а важната информация е оскъдна.
Набляга се на режисьорски трикове за влияние над масовата публика и ефектът го наблюдаваме и тук с тези подскоци срещу всеки, който не е на масовото мнение и иска повече информация.

# 1 004
  • София
Бащата наистина е смазан. Дано да се владее пред детето, надявам се, но е смачкан.

Общи условия

Активация на акаунт