звъня,а ми вдига друга

• 18 900
  • 140
  •   1
Отговори
Какво бихте си помислили вие в подобна ситуация?Изпращам сутринта мъжа си на работа нормално.Около 9.00 му звъня както всеки ден а той не ми вдига.Мисля си-има работа нещо,след около 15 мин пак звъня,не вдига,още два опита-пак не вдига.чудя се аз и продължавам упорито да звъня-не щеш ли....От другата страна женски глас,несигурно-Ало,и аз -ало,ама седнах.Питам кой е ,ала бала-няма такъв.Извиних се и затворих.Кво става???Пак набирам,пак същата -ве4е леко иронично-Този,който търсите не е тук.
Хиляда неща ми минаха през главата да го е загубил,да са се дублирали номера...Звъня в Мтел и ги питам може ли да се объркат така номерата?Отговарят ми-не било възможно.Според тях или телефона е изгубен,или аз си знам ситуацията...Звъня пак на моя-сега изклЮчен,след 10 мин опитвам пак-вдига ми той самия,ало вика,кво става?
Ами и аз това се питам-какво става?
Вие какво бихте си помислили?

# 1
ами той какво работи? смисъл винаги може да разбереш примерно дали по това време е бил на работното си място( примерно).
а ако има пък нещо защо "другата" да вдига телефона,да се разбере по този  начин,акоима друга е грозно-така че се съмнявам,освен ако има и тази другата е много долна!
а може и наситна да става обърквация - не ги слушай тия от Мтел - при мен кво се случи-телефона ми цяла нощ е включен,чакам моя да се обади през ноща-той писал,писал,писал,а не получава репорт-Мтел обаче твърдят пратени са,доставени са-е обяснявай как става?!

# 2
А той какво казва по въпроса. Ако отрича, може да се види на самия апарат дали разговорът е бил приет или не. Дали не си е хвърлил телефона някъде по бюрото, ако работи в офис и някоя колежка да го е вдигнала, когато й е писнало от непрестанното звънене. Все пак е казала, че "не е тук", а не "грешка" или нещо подобно.
Ти него пита ли го? Или направо започна да го подозираш?

# 3
На мен няколко пъти ми се е случвало колежки на мъжа ми да вдигат точно поради тази причина, че не им се слуша да звъни телефона. Те виждат, че съм аз и понеже ме познават почват директно "Деска, М го няма и т.н." Понякога дори не знам, коя точно ми е вдигнала (научавам чак вечерта мъжо като каже, днес ти е вдигнала еди коя си), вавжното е, че ми е дала необходимото инфо.
Опитай се да изясниш случая, без да бързаш да нападаш. Понякога обяснението е много по-лесно от това, което ние сме си съчинили  Peace

# 4
Всъщност, чужди телефони не вдигам, по принцип. Но се е случвало да вдигам телефона на кумицата ми - работим бюро до бюро, работата ни е сходна. Когато звънят колеги, винаги мога и аз да им помогна по работа. Когато звънят нейни близки и приятели, те вече са и мои близки и приятели и т.н. Но веднага казвам коя съм и т.н.
На други колеги не съм си помисляла да вдигна телефоните, нито дори на мъжа ми /ако не звънят мои близки или общи приятели/.

# 5
Съгласна съм, че чужди телефони не трябва да се вдигат, но я виж авторката колко пъти е звъняла. На мен телефон ако ми звъни постоянно и няма опция "заглуши" ще вдигна и ще кажа, че търсения човек в момента го няма. Естествено, бих се представила де. Много по-тъпо  е да натиснеш бутона затвори, така отсрещния би се шашнал още повече според мен.

# 6
Да,от къде на къде някоя колежка( а дори не се е представила)ще вдига тел,защото й било поснало телефони да звънат Crazy малко не логично ми звучи. разбира се разсъждавам от моя гледна точка-аз не бих го направила.

# 7
Въпреки, че не съм ревнива, веднага бих си помислила, че мъжът ми е в банята, а любовницата вдига телефона за да всее смут и раздори в семейството. Crossing Arms Шегувам се, сигурна съм, че твоят случай не е такъв   bouquet

# 8
Стават грешки, не ги слушай  PeaceНяколко пъти ме събужда през нощта някаква да търси брат си. Акъла ми изкарва. А пък напоследък ме побъркаха да търсят някакво си Верче........ Не ми се вярва ако има друга, тя да вдига телефона, нали се изписва, че си ти...... Трябва да е егати и глупачката........

# 9
По принцип стават грешки и то често, аз и чужди смс-и съм получавала на моя телефон.
 Thinking.

Последна редакция: сб, 26 фев 2011, 12:38 от Arizona

# 10
иска ми се да е грешка,някаква.,но това е мобилния му и той работи сам-няма колежки наоколо и после защо след второто ми обаждане и разговор с въпросната, мобилния се излкЮчва?След това се обаждам в Мтел и след половин час,когато пак пробвам да позвъня на мобилния вече ми вдига мъжа ми,у4уден какво става?Той твърди ,че не знае,че телефонът му не е звънял,до момента,в който е вдигнал...Не знам-  просто усещам срам от цялата ситуация и недоумение.Какво се случва?

# 11
Ами те като стават грешки продължават да стават и известно време след това, така поне на мен са ми звъняли няколко пъти един след друг и винаги ги питам какъв номер набират и обикновено набират различен с една цифра от моя, обаче системата ги праща към моя номер. Та мисълта ми е че като става тази грешка може на хората да им е писнало да им звъниш и да са си изкл. телефона, а не неговия да е бил изключен.

# 12
Едва ли някой тук може да даде логично обяснение, което да се окаже 100% вярно.
Единственото, което можеш да направиш е да говориш с мъжа си, да видиш реакциите му и ако се съмняваш в нещо - просто да чакаш.
Без ясна ситуация, каквото и да предполагаш, може да се окаже грешно, което би довело само до излишно натоварване, обтягане на отношения и т.н.

# 13
  • с/у ОколоМръсТното
чуждите телефони не са моя работа, но...
Като се върне, опитай се да видиш/провериш в гсм-а му (ако не ти е неудобно) дали все пак има инициализирани твоите хиляди позънявания...  Crazy

# 14
Едва ли ще намери позвьняванията си-със сигурност са изтрити. Но аз си мисля,че в случая става дума за грешка. Случва се. Вчера съпругът ми говори със сина,който пътува за чужбина и след затварянето получи един след друг три еднакви смс -а "Ще звънна по-късно" .Няма как да ги изпрати,нали се чуват в момента,пък и три еднакви. Сигурно са тези,шаблоните.Той по-късно потвърди,че нищо не е изпращал. Операторите понякога си правят гаври с нас. Едва ли ако има нещо, мъжът ти и съответно другата ще постъпят по този начин- тя да вдига,после да изключват и т.н.

# 15
чуждите телефони не са моя работа, но...
Като се върне, опитай се да видиш/провериш в гсм-а му (ако не ти е неудобно) дали все пак има инициализирани твоите хиляди позънявания...  Crazy

Те нали могат да се трият?

# 16
Ох, сетих се когато веднъж рано сутринта ми звъни телефона и от другата страна след известна пауза някаква жена много плахо пита: "Камен?". Аз й отговарям, че има грешка, а тя силно въздъхна и се скъса да ми благодари. Изтерзана душа е била! Laughing

# 17
миналия ден получавам : ти май ме обърка с приятелката си Crazy а аз нито бях звъняла,нито смс писала. така че...не пребързвай,но имай едно наум все пак,да наблюдаваш Peace

# 18
Преди да се вкараш в някой филм си отговори на следните въпроси: работата на мъжа ти позволява ли му да напуска работното си място за по 1-2 часа, и то не еднократно; това съмнение, което се е породило, извиква ли и други спомени за нещо съмнително, на които преди просто не си обръщала внимание; ако истината е нелицеприятна искаш ли със сигурност да я научиш Rolling Eyes Иначе не му рови в телефона, там едва ли има нещо, не си тормози съзнанието със съмнения дали техниката на Мтел не е предизвикала терзанията ти, защото е била в неизправност примерно. И недей да го дебнеш непрекъснато,защото ще измъчваш най-вече себе си. Просто предприеми само тези действия, които са добри за твоя душевен мир. А ако има нещо, то непременно ще излезе наяве, нали знаеш, че нищо скрито не остава на тоя свят. Няма смисъл предварително да търсиш под вола теле и да се тормозиш, може би без никаква причина. Спокойствие ти желая  bouquet

# 19
Колко проблемна трябва да е тази техника , за да отклони десет - петнадесет последователни обаждания в грешна посока  Rolling Eyes
Не ми се вижда виновен М-тел в случая ...Ако е еднократна грешка - ОК , ама в този случай не е така .

# 20
Какво бихте си помислили вие в подобна ситуация?Изпращам сутринта мъжа си на работа нормално.Около 9.00 му звъня както всеки ден а той не ми вдига.
Щом му звъниш всеки ден значи той очаква да се обадиш.
Защо ще си оставя телефона без надзор? Rolling Eyes Няма логика.

Звъня пак на моя-сега изклЮчен,след 10 мин опитвам пак-вдига ми той самия,ало вика,кво става?
Неговото обяснение какво е?

# 21
Абе сложил ти е рогата,няма какво тука да я залъгвате,грешка било,не прибързвай...
Цялата описана ситуация това говори...

# 22
  • София
Преди години, когато с мъжа ми бяхме още гаджета леля ми ми беше дошла на гости и цял ден бях с нея.Не помня вече по каква причина, но телефонът ми не беше в мен и му бях дала номера на леля ми,да ми звъни на него. Той звънял човека, но в телефона си имал запаметен номер на негов приятел,идентичен с номера на леля ми, нейния в Мтел, на приятеля в Глобул,значи само кодът отпред се различавал.И когато той набирал номера на леля ми,телефонът автоматично го препратил към номера на приятеля.
После той ме пита откъде познавам приятеля и защо съм била с него...Хайде после ходи обяснявай, че нямаш сестра, дето се казва...Обясних му,че съм била с леля си,както и му показах разликата в номерата, до ден днешен незнам дали е повярвал, повече не е повдигал въпроса.Но с историята искам да дам пример, че понякога се получават супер конфузни грешки с тези телефони, почти невъможно да бъдат обяснени логично. Ситуацията на авторката напълно възможно да е подобна.

# 23
Не бих си позволила да вдигам чужд телефон, особено пък на мъж, дори да познавам жена му, точно защото ще се получи конфузно. Ще вдигна само ако лееееееко ми се иска отсреща човека да научи че съществувам. Това от моя гледна точка естествено...

# 24
Ще се получи конфузно, ако има от какво. Явно всички са толкова мнителни и нямат грам доверие в половинките си. Има много ситуации, в които човек не може да си вдигне телефона и точно за да не се безспокоят близките е по-добре някой да вдигне и да каже с две думи какво става. Иначе на жената фантазията е безгранична  Peace

# 25
  • Бургас
Ситуацията е много неприятна и странна..Не можем ние тук да ти кажем какво става,а,че нещо става,то е ясно..Щом няма колежки и работи сам,трябва да има друго обяснение..Предполагам вече е изтрил входящите обаждания от теб,въпреки това може да поискаш разпечатка в края на месеца,така ще видиш наистина ли си звъняла на него и си говорила с някаква жена или е станало объркване.Ако съпругът ти ти откаже тази опция..лошо.Поговори с него все пак,всичко се случва Peace.

# 26
Кво пре4и да е кръшнал,да е влязъл в банята и оная да е решила да натрие носа на съпругата Peace Има всякакви зли кобретини.Ква е тая грешка.авторката набира един и същи номер и се полу4ават 4 разли4ни ситуации-не вдиигат,вдига 2 пъти жена,изкл телефон,мъжа и вдига Stop айде грешка.И на мен ми се е слу4вало да търсят Вер4ето,но бързо си поправят грешката.Не може да имаш запаметен тлф и да го бъркаш.4е нали ти избираш по име,или се предполага,4е след като предният ден си го избирал няма как да сгрешиш

# 27
По принцип е така,странно се е получило.Доста позвънявания са се объркали. Но наистина понякога стават грешки,описах ви вчерашния случай със съпруга ми. Аз също бих се замислила и бих се афектирала. но разсъждавайки като страничен човек,най-вероятно да е грешка. Според мен също единствено ако дамата нарочно е искала съпругата да разбере,би вдигнала .

# 28
Не може да имаш запаметен тлф и да го бъркаш.4е нали ти избираш по име,или се предполага,4е след като предният ден си го избирал няма как да сгрешиш

Може! Моят телефон има софтуерен проблем и веднъж на 500 обаждания се случва да изибирам един номер от указателя, а той да набира друг, който дори не е съседен.

# 29
Не може да имаш запаметен тлф и да го бъркаш.4е нали ти избираш по име,или се предполага,4е след като предният ден си го избирал няма как да сгрешиш

Може! Моят телефон има софтуерен проблем и веднъж на 500 обаждания се случва да изибирам един номер от указателя, а той да набира друг, който дори не е съседен.
Ок,ти знаеш за този проблем...авторката не пише има ли подобен Peace
И в крайна сметка не може да е напълно сигурна в каквото и да било

# 30
Аз знам, но съпругът ми едва ли!

Просто казвам да не окачва човека на въжето. Има много други начини, за да узнае това, което я интересува.

# 31
И без софтуерен проблем може да се случи грешка. Беше свързано със еднакви до определена цифра номера. Но не помня точното обяснение, но съм сигурна че е вярно, защото когато на мен ми се случи, звънях по служба.

# 32
  • София
Всичко друго, но не и любовницата му.

# 33
Ами рядко, но се случва да се обадят и да кажат, че звънят по повод обявата във вестника или искат такси на някое място. Но като кажа грешка и дотам. Ситуацията е объркана, но няма начин да не научиш истината.

# 34
Майка ми ми се оплакваше от подобни неща. Тя е абонат на МТел и първо и бавиха фактура около 6 месеца, после трябваше 3-4 пъти да двънне на даден номар за да се свърже, дори веднъж и вдигнал някакъв немец. От Мтел и казали, че имали проблем със системата и я помолиха при подобна ситуация пак да им се обади непосредствено след това за да проследят какво става.
Помня, че и бяха дали и съвет да набира номерата ръчно.

# 35
Все пак се оказа грешка....Хм.Дъщеря ми често се приспива с една игра от телефона, една змия...Така и снощи,цъкайки е активирала пренасочване на обажданията,при липса на отговор,само не знам как го е изнамерила този номер,в паметта ли е бил,в последни обаждания ли,защото определено го няма в указателя.Може и да го е измислила,ще проуча....Затова,когато въпросната е изклЮчила телефона си,едва тогава той ми вдигна.Разбрах това когато следобеда ми пристигна смс от Мтел че еди кой си номер вече може да бъде избран,поглеждам  часа-точно когато стана проблема,номера-не съм набирала такъв....Обадих се на *88 и ми казаха че може да се получи и това ако се активира пренасочване на повикванията.Погледнах в това менЮ и се оказа,че наистина е активирано към този номер...Само остава въпросът откъде дъщеря ми е копнала номера?
За мен изводът от цялата работа е,че не трябва да се правят прибързани изводи.Истината може да е  много проста   

# 36
Сега по-добре спри да се ровиш. Как е копнала точно този номер не е ясно. Може пък произволни цифри да е натискало детето и ето ти пренасочване. На мой колега детенцето 1-2 пъти ми беше звъняло. Добре, че жена му не се е вкарала в такъв филм.

# 37

Гледам и твоята пакостница е Али! Да ти е жива и здрава!!  ooooh!
Не го мисли как е успяла да го извисли номера, просто понякога на децата им идват такива идеи, че  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Joy

# 38
Този план направо ме разби, обира всички точки  Sunglasses но трябва да са доста гениални действащите лица. Е, има начин и това да се излови - все пак всеки майстор си има майстор Peace

# 39
Ох, и на мен ми се случва. И ми казва - номерът не може да бъде избран.

# 40
  • София
Стават обърквации. Включитлено съм си звъняла на моя номер от друг телефон и ми дава грешки.  Crazy Не бих се притеснявала от това. Звъняла съм от моя телефон ан телефона на мъжа ми, който е до мне - дава "няма връзка с този ноемер", а има обхват и е включен - на масата пред мен. След минута е нормално. Изобщо...да си имаме мобилните оператори.  Crazy

# 41
Аз друго се зачудих, как е успяло 3 годишно дете да настрои пренасочване, че и е знаела, че трябва да избере номер към, който да се пренасочва? Но да не задълбавам, всичко е възможно...

# 42
Аз друго се зачудих, как е успяло 3 годишно дете да настрои пренасочване, че и е знаела, че трябва да избере номер към, който да се пренасочва? Но да не задълбавам, всичко е възможно...
Може. Без да иска го е направила. Моето дете веднъж докато си играла с телефона, ми беше блокирала да приемам обаждания от номерът на мъжът ми и той като звъни, директно моят телефон го отхвърля.  Натискала е произволно и то е станало. Учудих се аз защо не ми звъни цял ден, а той милият се беше изпопритеснил ooooh! За това телефони в ръцете на малки деца не се дават Naughty

# 43
Бих се филмирала често казано Confused

# 44
Може. Без да иска го е направила. Моето дете веднъж докато си играла с телефона, ми беше блокирала да приемам обаждания от номерът на мъжът ми и той като звъни, директно моят телефон го отхвърля.  Натискала е произволно и то е станало. Учудих се аз защо не ми звъни цял ден, а той милият се беше изпопритеснил ooooh! За това телефони в ръцете на малки деца не се дават Naughty

Ужас!!! Горкият ти мъж, аз бих полудяла от притеснение!
Да, аз съм напълно против деца играещи с телефони. Peace

# 45
... За това телефони в ръцете на малки деца не се дават Naughty
Да  Crossing Arms, винаги ще могат да се измъкнат чрез децата. Все пак, за възрастта си, въпросното детенце е напред с технологиите и най-малкото знае колко цифри имат бг мобилните и в каква комбинация са кодовете на операторите  Outta Joint А пренасочването си е детска игра Whistling, има-няма 6-7 стъпки.

П.С. с такива теми само се дават идеи за изплъзване  Crazy

# 46
Децата са способни на всичко! Моят син често си играе с камерата на телефона и случайно натискайки копчета изпращаше своя снимка на първия записан в тел. указателя. На няколко пъти се обаждах на колегата, за да му се извиня, че вечер получава снимки на дете, което жена му не познава.  Laughing

# 47
дааа,моето дете е на 10 месеца,редовно ми докопва от масаста тел(тя е ниска) и все натиска нещо и влиза на места,които аз незнам как да вляза,набира някои от тел бележник,разбира се случайно,така че..напълно възможно и нормално

# 48
  • в здрача
Е, лесно го правят, щом 2 годишната ми дъщеря разпраща СМС-и, а 7-годишната както си играеше на една игра взе, че я изтри, нещо което аз колкото и да се опитвах не разбрах как става. А да и веднъж бе блокирала входящите обаждания на кумата ми. Месец ми трябваше за да успея да я отблокирам. Обажда ми се по скайпа докато съм на работа . Не се притесняват да играят с играчките на възрастните,  нали после няма те оправят кашата.

# 49
А защо тогава въпросната жена отсреща при твоето повторно позвъняване ти е казала, че този когото търсиш в момента не е тук? Явно познава мъжа ти и явно дъщеря ти не е избрала измислен от нея номер.

# 50
А защо тогава въпросната жена отсреща при твоето повторно позвъняване ти е казала, че този когото търсиш в момента не е тук? Явно познава мъжа ти и явно дъщеря ти не е избрала измислен от нея номер.

Сега за какво я вкарваш в допълнителни филми. ooooh!

Горкият й мъж....

Че и цяла тема какво ще си помислим ние.

Ми ще отида и ще ги убия и двамата, ей това ще стане, защото съм болезнено ревнива и винаги си правя прибързани изводи. Добре, че имам един приятел да ме спира винаги преди да си събера багажа и да отида у тях.

Работата ми е такава, че често мобилните ми са на бюрото. Оставям ги без звук, но и никога никой няма да ми вдигне телефона, просто си отклоняваме обажданията като ни пречат. Сега имаме стажанти, и определено ми вдигат телефона (служебния).

А си спомням една случка с мъжа ми. Вдигам аз, ама не виждам, че е той и отсреща: "еди коя си". Викам: "На телефона...". Той: "Ама не е тя, може ли да ми я дадете". Викам:" На телефона е, кой я търси" и така докато не се познахме. Голям смях падна, а той чак се разсърди, че съм била с друг глас.  Joy

Последна редакция: нд, 27 фев 2011, 21:45 от Red Velvet

# 51
Бе вие наистина НЕ СТЕ у ред! Shocked
За пореден път се убеждавам от тази тема.

П.С. Ред, слънце, НИКОЙ мъж на този свят не заслужава да влезеш заради него в затвора. Повервай ми.  bouquet

# 52
П.С. Ред, слънце, НИКОЙ мъж на този свят не заслужава да влезеш заради него в затвора.

При положение, че светът е пълен с други!  Laughing

# 53
Бе вие наистина НЕ СТЕ у ред! Shocked
За пореден път се убеждавам от тази тема.

П.С. Ред, слънце, НИКОЙ мъж на този свят не заслужава да влезеш заради него в затвора. Повервай ми.  bouquet

Хм, мислех, че няма такова нещо като женска солидарност, но тези 4 страници коментари определено ме опровергават  Mr. Green

# 54
Реститутор, понеже си мъж, го приемам като комплимент. Благодаря за което.

Лошото е, че поумнях с течение на годините. Може би...преди 10 години бих подскочила като авторката. То сърцебиения ще са, то сълзи, то тайни проверки с разтреперани ръчички....
Нц. Не ще Генчо вече пушка. Освен това...с годините придобивам все повече самочувствие, та...не бих се вкарала повече никога в сериали. Никога.

# 55
Ако действително е позвънено на друг номер,макар и по грешка,във фактурата би трябвало да фигурира.

# 56
  • Варна
Невъзможно е ! Работя във Виваком от години ..гарантирам ти ,че няма как да се получи преплитане на линията .Търси друг отговор!

# 57
Невъзможно е ! Работя във Виваком от години ..гарантирам ти ,че няма как да се получи преплитане на линията .Търси друг отговор!
Да бе, хич. Laughing
Имах преди време Сони ериксон, не помня коя година модел, който правеше следното:

Звъня на мъжа ми, имам го в листата с определено име, а ми отговаря....майка ми.

А той като ми звънеше, ако и да е запаметен от години на СИМ картата ми и впоследствие и на всеки телефон, ми излизаше като непознат номер.

# 58
Само остава въпросът откъде дъщеря ми е копнала номера?  

То е ясно как! Случайно!
Преди няколко месеца най-малкият ми син, който дебне като хиена кога мъжът ми ще си остави телефона на достъпно място, му беше пренасочил разговорите към телефонен номер в щатите ooooh! Този номер беше служебен на наш приятел в Бостън. Той се премести в друга фирма обаче мъжът ми понеже не му знае новият омер, оставил този, за да не се изтрива контакта. И така няколко дни му звъним - аз решавам, че става преплитане на линиите от време на време и даже не повдигам въпроса, приятелите му обаче след 3-4 отговора на английски, част от които телефонен секретар, му казват, че има проблем. Той се поразрови в телефона си и така откри проблема.
Миналата година пак малкият изпрати няколко СМС - а, празни, на треньора по футбол на брат си.  ooooh! Накарах мъжът ми да се обади и да се извини на човека, че мен ме беше срам, а и да не го вкарам в някой филм. Беше семеен.

# 59
Мъжът ми колко пъти е набирал техника ни на СОТ-а,защото телефонът му не се заключил и набирал, набираааааал  Joy

Стават грешки и това си е. Важното е да се разберат и да не се вкарваме в някакви филми преди да сме си изяснили. А на мен това ми е изключително трудно  Joy

# 60
 Shocked Действително ли сте толкова наивни или този цирк е някаква криворазбрана подкрепа към авторката. Аз бих се обидила...от такава "помощ"...
И всичките ви лични примери имат общо с разискваната ситуация точно нищо.

Ако действително е позвънено на друг номер,макар и по грешка,във фактурата би трябвало да фигурира.
Именно, но във фактурата на мъжа. Пренасочването трябва да е таксувано, ако е въведено преди приемането на обаждането от др. жена Crazy

Всеки вижда до където иска да види. Чудя се защо хората започват да търсят истини, които има вероятност да не могат да понесат и за самосъхранение да си се самозаблуждават.

Личен пример - звъня и ми вдига друга, представя се като жена му. Започва да задава въпроси с разтреперен глас какво, коя, що...Аз отклонявам питанията, кофти ситуация. Накрая започва сама да си отговаря на въпросите, уверявайки ме, че просто няма начин да търся нейния мъж и че съм в грешка, защото...(и изрежда някакви си нейни "логични" защота).
Та...тъжно...

# 61
А дори и така да е, какво от това?

Светът свърши? 2012?

Нито ще е първият, нито последният. Но за авторката би било наистина важно да се съхрани, щото кел файда, ако си докара здравословен проблем заради...мъж. Или ...някоя си там.

Ако въобще има за какво да си го докарва де.

# 62
  • София
 Crazy Crazy Crazy
Шали , това, че ти кръшкаш трябва ли да е довод, че не стават телефонни грешки?  Stop
Кой знае, че няма да се появи пренасочено оабждане във фактурата на мъжа й? А ако се появи?  Wink

# 63
А дори и така да е, какво от това?

Светът свърши? 2012?

Нито ще е първият, нито последният. Но за авторката би било наистина важно да се съхрани, щото кел файда, ако си докара здравословен проблем заради...мъж. Или ...някоя си там.

Ако въобще има за какво да си го докарва де.

Подкрепям абсолютно и затова недоумявам защо се ровят  Simple Smile

Ами нека де, аз не злорадствам.

# 64
Подкрепям абсолютно и затова недоумявам защо се ровят Simple Smile

Искаш да кажеш, че една жена няма право да знае, че я лъже най-близкия й? Странна логика. Но предполагам, че хората, които изневеряват или на които им изневеряват изпитват нужда да вярват, че няма нищо страшно и лошо в това някой да те лъже зад гърба и че всички го правят. В крайна сметка всеки има глава на раменете си и може да реши за себе си дали ще живее в такова семейство или не. Нямам нищо против решението им да останат, но не и да обясняват на всички останали колко е хубаво, как се обичат и колко е смешно, че една жена иска да знае истината.

По темата, само времето ще покаже, ако съдя по моето дете, склонна съм да вярвам, че е възможно. Звъняла е на произволни номера, както и на такива от списъка ми, включително на шефа ми - рано сутрин, в почивен ден, докато аз кротко си спя  Crazy

# 65
най-запомнящата се телефонна грешка, на която съм била подложена беше получаването на над 50! смс-а в интервала от 22 до 24 часа. При това празни смс-и. Звънях многократно на отсрещния номер, не толкова, за да разбера кой ми ги праща, колкото, за да кажа да престанат, но никой не вдигна. Shocked принципно не ме гони параноя, но в един момент взех да се ядосвам.  #2gunfire

накрая, за да мога да заспя се принудих да си изключа телефона и да мисля други варианти за сутрешното събуждане.

на другия ден при включването пристигнаха още десетина "снощни" смс-а. newsm78
към обяд ми се обади приятен мъжки глас да попита кой го е търсил от този номер, защото имал няколко неприети повиквания. когато му обясних защо съм го търсила каза само:
 - ние снощи бяхме на кръчма и дадохме телефона на сина ми, който е бебе, за да се занимава в количката. Laughing
дори не се извини и затвори.

та с телефоните всичко е възможно.

# 66
Чувала съм, че на някои са им надчислявали сметки заради такива съобщения, а те не са ги пращали, така че може някой да е хакнал системата на доставчика. Аз лично в първия момент, когато темата беше пусната бах по-склонна да приема, че системата пак се е объркала и в случая на авторката.
Разбирам, че децата могат да променат настройки без да искат, но в случая ми е малко неправдоподобно едно дете на 3, което едва ли може да чете, да настрои пренасочване, при положение, че има 4 стъпки. Колкото до номера, то се замислих, че не може да си го е съчинила първо, защото не може да е знаела, че трябва да го въвде точно в тази настройка и второ, защото едва ли знае как да състави верен номер на мобилен телефон. Едиствения намин, ако наистина е направила пренасочване е, да е избрала номера от тел указател, което все пак значи, че жената познава съпругът, ако номера и е в неговия телефон.
Всичко това нямаше да е подозрително, ако го нямаше обяснението с пренасочването, което детето е направило.

# 67
Чувала съм, че на някои са им надчислявали сметки заради такива съобщения, а те не са ги пращали, така че може някой да е хакнал системата на доставчика. Аз лично в първия момент, когато темата беше пусната бах по-склонна да приема, че системата пак се е объркала и в случая на авторката.
Разбирам, че децата могат да променат настройки без да искат, но в случая ми е малко неправдоподобно едно дете на 3, което едва ли може да чете, да настрои пренасочване, при положение, че има 4 стъпки. Колкото до номера, то се замислих, че не може да си го е съчинила първо, защото не може да е знаела, че трябва да го въвде точно в тази настройка и второ, защото едва ли знае как да състави верен номер на мобилен телефон. Едиствения намин, ако наистина е направила пренасочване е, да е избрала номера от тел указател, което все пак значи, че жената познава съпругът, ако номера и е в неговия телефон.
Всичко това нямаше да е подозрително, ако го нямаше обяснението с пренасочването, което детето е направило.
Пренасочването е най-лесно,моят син като малък го е правил неведнъж

# 68
Изпращам сутринта мъжа си на работа нормално.Около 9.00 му звъня както всеки ден а той не ми вдига.Мисля си-има работа нещо,след около 15 мин пак звъня,не вдига,още два опита-пак не вдига.чудя се аз и продължавам упорито да звъня
Остави го този мъж малко на мира  newsm78....ако на мен жена ми така ми звъни по няколко пъти на ден, би ме изнервила... Peace
Какво пречи да му е писнало от всичко това и нарочно да ти е погодил този номер... пък ти си се ядосвай безпричинно!!!!! Joy
Може по този начин да те преценява!!!! Peace

# 69

Инсталирай софтуер на GSM му и слушай....  Peace Mr. Green
"...а да започнете подслушването изпращате команда под формата на SMS, който активира микрофона на телефона и го превръща в подслушвателно устройство. От тук нататък, без знанието на собственика, Вие ще получавате SMS с информация за всички получени и набрани телефонни номера, както и копия на съдържанието на получените и изпратени SMS-и.

Също така можете да слушате в реално време всеки текущ разговор, който се провежда по телефона."

http://srs.bg/podslushvane-na-gsm?page=shop.product_details& … mp;category_id=16

# 70
Ужас ! Може ли някой въобще да му мине през главата подобно нещо. ooooh! Никого не бих го направила и не бих простила ако с мене някой постъпи така..

# 71
  • София

О, да бе. Не знам кой е тоя Виваком, в който работиш от години, но аз бях 2 години във Вивател, преди да се слеят с БТК и категорично мога да кажа, че такива издънки си имаше най-редовно.

А за пернасочването - който не е давал телефон на дете, той не знае колко е лесно  Laughing

Изобщо, в цялата тема се търси под вола теле. Аз съм най-подозрителния човек на земята сигурно, обаче имам все пак някакъв здрав разум останал. Като гледам, малко сме такива  Laughing

# 72
Изпращам сутринта мъжа си на работа нормално.Около 9.00 му звъня както всеки ден а той не ми вдига.Мисля си-има работа нещо,след около 15 мин пак звъня,не вдига,още два опита-пак не вдига.чудя се аз и продължавам упорито да звъня
Остави го този мъж малко на мира  newsm78....ако на мен жена ми така ми звъни по няколко пъти на ден, би ме изнервила... Peace
Какво пречи да му е писнало от всичко това и нарочно да ти е погодил този номер... пък ти си се ядосвай безпричинно!!!!! Joy
Може по този начин да те преценява!!!! Peace

хаха еее ти пък Соте, айде сега преценява я.... сега намерил.... Laughing Joy Laughing

По темата: прилича ми на обикновена грешка. Не се втелявай чак толкова. Peace

# 73
По темата: прилича ми на обикновена грешка. Не се втелявай чак толкова. Peace[/i]
Грешка а....ако се беше обадил някой симпатяга, дали щеше да има тема..или тихичко ще си замълчи !!!! Joy

# 74
  • Fort Worth, TX
На мен вчера една женичка ми се обади да ме пита дали и е готово дистанционото.преди време друга цял ден  издирваше един мъж на моя тел и спореше с мен , че няма грешка и това е номера.Случват се грешки много често.

# 75
На мен вчера една женичка ми се обади да ме пита дали и е готово дистанционото.преди време друга цял ден  издирваше един мъж на моя тел и спореше с мен , че няма грешка и това е номера.Случват се грешки много често.

Laughing това ми напомня една случка преди точно 10 г., една девойка ми звъня 3 пъти, търсейки някакъв друг (очевидно й беше дал произволен номер), проблемът беше, че явно гласът ми е бил подобен на неговия щото в един момент се ядоса и изтропа нещо на турски. Офертата да й тегля една пълна програма и да забрави за другия не се прие, но поне спря да звъни  Mr. Green
Само че има лека разлика между това да звъниш на (умишлено даден) грешен номер и да звъниш на номер, който със сигурност знаеш, нали? Че и няколко пъти даже, айде холан, не сме от завчера, дето се вика. Шали е казала директно това, което аз опитах издалеко да намекна - че работата е ясна, а другото е замазване. Да извади разпечатка с разговорите, там няма скрито-покрито, освен това ако някой ме светне как се прави тоя мурафет да триеш избирателно повиквания, ще съм благодарен да ме светне, за да не остават излишни следи  Mr. Green

# 76

О, да бе. Не знам кой е тоя Виваком, в който работиш от години, но аз бях 2 години във Вивател, преди да се слеят с БТК и категорично мога да кажа, че такива издънки си имаше най-редовно.

А за пернасочването - който не е давал телефон на дете, той не знае колко е лесно  Laughing

Изобщо, в цялата тема се търси под вола теле. Аз съм най-подозрителния човек на земята сигурно, обаче имам все пак някакъв здрав разум останал. Като гледам, малко сме такива  Laughing

А аз - 12 Simple Smile Може, и още как. Мога да разправям случки до припадък, но нямам това време на разположение. Накратко, на по-млади години съвършено умишлено съм отговаряла в подобен стил, когато са ме избирали по грешка Wink

# 77
Какво бихте си помислили вие в подобна ситуация?Изпращам сутринта мъжа си на работа нормално.Около 9.00 му звъня както всеки ден а той не ми вдига.Мисля си-има работа нещо,след около 15 мин пак звъня,не вдига,още два опита-пак не вдига.чудя се аз и продължавам упорито да звъня-не щеш ли....От другата страна женски глас,несигурно-Ало,и аз -ало,ама седнах.Питам кой е ,ала бала-няма такъв.Извиних се и затворих.Кво става???Пак набирам,пак същата -ве4е леко иронично-Този,който търсите не е тук.
Хиляда неща ми минаха през главата да го е загубил,да са се дублирали номера...Звъня в Мтел и ги питам може ли да се объркат така номерата?Отговарят ми-не било възможно.Според тях или телефона е изгубен,или аз си знам ситуацията...Звъня пак на моя-сега изклЮчен,след 10 мин опитвам пак-вдига ми той самия,ало вика,кво става?

Не съм чела мненята, но се сетих за аналогичен случай при мен. Преди 2 години бях на море с майка ми и звъня на любимия от плажа. Вдига жена и аз тъпачката се позамислих и затворих. После след 1 минута пак звъня и вдига той и аз му казвам каква е тая жена - той каза не знам, явно някакво преплитане се оказало... Аз не вярвам, ама както и да е предпочетох да не се ровя. Та и до ден днешен случая не е изяснен и потулен така да се каже Thinking

# 78

Не съм чела мненята, но се сетих за аналогичен случай при мен. Преди 2 години бях на море с майка ми и звъня на любимия от плажа. Вдига жена и аз тъпачката се позамислих и затворих. После след 1 минута пак звъня и вдига той и аз му казвам каква е тая жена - той каза не знам, явно някакво преплитане се оказало... Аз не вярвам, ама както и да е предпочетох да не се ровя. Та и до ден днешен случая не е изяснен и потулен така да се каже Thinking

Ако съм на мястото на мъжа ти, такъв шамар бих й отплющял за тоя номер да ми вдигне телефона, че да чуе камбанките на хор "Бодра смяна" посред бял ден Mr. Green

# 79
  • София
Запомни точния час на обаждането. Поискай детайлна разпечатка от Мтел за разговорите си и виж с кой точно номер си била свързана в този ден и час. Не зная дали и сега не можеш да направиш справка през нета или чрез обаждане на оператор.  Изобщо не се притеснявай да им досаждаш. Звъниш и питаш - в толкова часа имам изходящо обаждане, искам да зная към кой номер е. Не зная дали има опция да ти дадат такава информация, преди излизането на фактурата, но ако не получаваш детайлна разпечатка по принцип,настоявай за този месец да имаш такава.
За мен повторна грешка не е нормална. Случват се грешки, да, но еднократни предимно.
Лично аз не бих лежала на тази кълка Mr. Green

Сподели с  мъжа си това свое намерение за разпечатката и му наблюдавай реакцията. Whistling

# 80
  • Варна
За мен е 100% сигурно, че "грешката" не е случайна.
Не бих предприела никакви действия в стила на Ш.Холмс, ако не съм си отговорила на въпроса какво ще правя с получената информация.

# 81
...Ако съм на мястото на мъжа ти, такъв шамар бих й отплющял за тоя номер да ми вдигне телефона, че да чуе камбанките на хор "Бодра смяна" посред бял ден Mr. Green

Няма гаранция, че това не се е случило  Laughing после идва задачата за замазването (което нерядко е самонабутване). При реално съществуващо пренасочване в тел-а отпада отговорността на оператора за преплитане  hahaha

...освен това ако някой ме светне как се прави тоя мурафет да триеш избирателно повиквания, ще съм благодарен да ме светне, за да не остават излишни следи  Mr. Green
Колкото по-нов модел е тел-а, толкова повече са местата с този тип следи Joy

# 82
  • Варна
Да разкажа и аз при мен какво се случи.
Преди да изляза в майчинство имах служебен и личен моб. телефон.За да не ги разнасям постоянно двата си бях пренасочила обажданията към личният ми номер да отиват към служ.После се наложи да върна служ. но съм забравила да махна пренасочването.Съответно тел.номер е даден на друг колега.Минаха 2-3 месеца без да се усетя,докато един ден мъжа ми сподели че често когато ми звъни преди да му вдигна аз му се обажда някакъв мъж.В началото не реагирах,но като се замислих след няколко дни си проверих настройките и се оказа че пренасочванено е все още активно.Отстраних проблема,но сега като се замисля не съм сигурна дали му казах какво всъщност се е случило/кой знае и той в какви филми се е вкарал newsm78/.

# 83

...освен това ако някой ме светне как се прави тоя мурафет да триеш избирателно повиквания, ще съм благодарен да ме светне, за да не остават излишни следи  Mr. Green
Колкото по-нов модел е тел-а, толкова повече са местата с този тип следи Joy
[/quote]

Разбрах ти тънкиО намек, ще си седя със скапания Сони Ериксон (поне моя модел е скапан без задължително да е античен)  Mr. Green

# 84
Ами да ви кажа, налагам си да не влизам във филми зорлен. Аз съм на мнение, че всичко излиза на яве рано или късно без много усилия.

# 85
Да разкажа и аз при мен какво се случи.
Преди да изляза в майчинство имах служебен и личен моб. телефон.За да не ги разнасям постоянно двата си бях пренасочила обажданията към личният ми номер да отиват към служ.После се наложи да върна служ. но съм забравила да махна пренасочването.Съответно тел.номер е даден на друг колега.Минаха 2-3 месеца без да се усетя,докато един ден мъжа ми сподели че често когато ми звъни преди да му вдигна аз му се обажда някакъв мъж.В началото не реагирах,но като се замислих след няколко дни си проверих настройките и се оказа че пренасочванено е все още активно.Отстраних проблема,но сега като се замисля не съм сигурна дали му казах какво всъщност се е случило/кой знае и той в какви филми се е вкарал newsm78/.

Преди години когато бях дори по-зле технологично отколкото съм сега, без да искам, бях пренасочил входящите ми обаждания от мой близък приятел към тел. на сестра му (с която бяхме гаджета тогава, а тя много държеше той да не знае). Това естествено не го установих сам  Mr. Green та после трябваше да мънкам как причината е, че още не мога да свикна с новия телефон и правя глупости по него. И все пак, отклоняването на обаждания не е ситуацията в конкретния случай, с който е стартирана темата  Peace

# 86
  • София
Пренасочването не изчезва автоматично. При разговор по въпроса, съпругът е казал просто, че телефонът му не е звънял. Не е казал, че е бил пренасочен. Няма как да се е опренасочил сам Mr. Green

# 87
Клонке, не бъди подстрекател!  Mr. Green Какво сега да бъде "измамно щастие" или "горчива истина"?!

# 88
в разпечатката на нейния телефон обажданията ще са към на мъжа и, а в неговата- към съответния номер (пренасочването си го плаща той). мисля, че наистина детето е пренасочило, ама все пак е хубаво да се разбере какъв е тоя тел, и да се види има ли разговори към него преди въпросната случка.
клонка, детето вечерта си е играло на змията и го е пренасочило.

# 89
Пренасочването не изчезва автоматично. При разговор по въпроса, съпругът е казал просто, че телефонът му не е звънял. Не е казал, че е бил пренасочен. Няма как да се е опренасочил сам Mr. Green

А той откъде да знае? Съмнявам се, че детето е отишло при него и му е казало - Пренасочих ти телефона  Laughing

# 90
Явно не е знаел-кой мъж би пренасочил умишлено телефона си към евентуална приятелка. Грешки стават, за мен единственото съмнително нещо е, че детето е пренасочило към номер от тел. указател /едва ли би улучило без да иска точно кодовете на някой от операторите/, а после,доколкото си спомням, в указателя се оказа,че този номер го няма. Може би е изтрит.

# 91
Ужас ! Може ли някой въобще да му мине през главата подобно нещо. ooooh! Никого не бих го направила и не бих простила ако с мене някой постъпи така..

Аз също, темата се превърна в абсолютно безумие...

# 92
  • Варна

Аз също, темата се превърна в абсолютно безумие...
+1.
Дори да нямам нищо за криене /а всеки човек има/, пак бих полудяла от това вмешателство. Уважавам чуждото лично пространство и изисквам същото спрямо мен.

# 93
Някои от писалите по темата имат добро бъдеще като сценаристи в сапунки или ситкоми...

# 94
Не бих предприела никакви действия в стила на Ш.Холмс, ако не съм си отговорила на въпроса какво ще правя с получената информация.
Ъхъ.
Винаги ли, когато му звъниш, ти отговаря и случвало ли се е телефонът му да е бил изключен?

# 95
  • София

А той откъде да знае? Съмнявам се, че детето е отишло при него и му е казало - Пренасочих ти телефона  Laughing

Жената се е свързала с него по телефона!!!
За да се случи това, трябва да е отказано пренасочването, а няма как да стане тая работа просто ей така. A мъжът й е казал, че няма представа защо не се е свързала, телефонът не бил звънял. Или в 9 часа сутринта, детето е притичало до офиса му и е отказало пренасочването на разговорите без той да разбере, или повикванията не са били пренасочени.
При обаждане в Мтел, ако е пренасочен, ти казват, освен това. Случвало ми се е преди години. Не зная дали сега дават такава информация.

Да, вярно, в неговата разпечатка излиза номерът, ако е бил пренасочен. Но ако е сгрешен, т.е. тя е набирала грешен номер, ще излезе на нейната.

# 96
  • София
КЛОНКА, при пренасочване може да си вдигнеш сам телефона, разговорът се пренасочва, ако не отговориш до еди колко си позвънявайния. Тоест е съвсем нормално да вдигне и без да знае и да маха пренасочването.
Под вола теле продължавате да търсите.

# 97
  • София
Изобщо не му бил звънял. Това е казал на жена си. А по някакво време бил дори изключен, както каза жената. Не знаех, че ако вдигнеш, автоматично блокираш пренасочването, честно казано.
И ако детето е стигнало до висотата да направи пренасочване към номер след липсващо позвъняване на личния, то евала на малкото Mr. Green

Във времето, в което съм ползвала тази опция, направо си се пренасочваше, без да звъни първо, освен това, нямаше как да се откаже пренасочването автоматично.

# 98
...
Във времето, в което съм ползвала тази опция, направо си се пренасочваше, без да звъни първо, освен това, нямаше как да се откаже пренасочването автоматично.

Има условно и безусловно пренасочване, при едното се пренасочва директно, а при другото - ако не вдигнеш или ти е паднала батерията, нямаш обхват, не го чуваш и т.н.
http://www.mtel.bg/mobiltel/services/services16.php?

# 99
  • София
Аха, ясно.
А при активиране на тази услуга, тя автоматично ли се дезактивира при вдигане на телефона?

# 100
Колко неща узнах за телефоните,ей!

# 101
  • Варна
Ъхъ.
Винаги ли, когато му звъниш, ти отговаря и случвало ли се е телефонът му да е бил изключен?
За моя мъж ли става въпрос или за този на авторката?

П.П. Житейското правило - "нека не се следим, че може да се хванем" още на никого не е навредило.

Последна редакция: пн, 28 фев 2011, 20:25 от Приятно ми е - Богиня!

# 102
Аха, ясно.
А при активиране на тази услуга, тя автоматично ли се дезактивира при вдигане на телефона?

Остава си активно за следващите позвънявания, тя нали писа, че когато са проверили в меюто, наистина са видели, че е зададено.

# 103
  • София
Всъщност, аз скоро имах проблем с Виваком - не мога да набирам и това си е. Звънят ми, но аз не мога. Секретарката реши тоя проблем, не зная по какъв начин.
Та...всякакви неща се случват. Лично аз не съм имала НИКОГА грешка при набиране. Веднъж за повече от 10 години, не помня даже колко повече, съм имала едно грешно позвъняване - търсеха някакъв мъж. Но не се повтори.
Споделям личен опит с мобилните оператори.
Затова, пък, тази година, на българското черноморие, изведнъж Мтел ме вкара в роуминг на турски оператор. Mr. Green И, не, не бяхме до границата, даже не бяхме много на юг.

Аха, ясно.

Остава си активно за следващите позвънявания, тя нали писа, че когато са проверили в меюто, наистина са видели, че е зададено.

Аз това не съм го прочела, а и мислех, че случката  е от тази сутрин Mr. Green А темата била от 26-и.

# 104
Преди години бях изпратила неволно не знам колко си смс-а на номера на един адвокат. Той ми е в списъка на телефона, но, Бога ми, никакви смс-и не съм му изпращала. Не можах обаче да го обясня подобаващо на жената, която ми се обади сутринта по телефона разгневена и искаше да знае коя, по дяволите, съм аз, че цяла вечер да ги тормозя с тези смс-и.  Rolling Eyes

# 105
Хо. Трябва да видиш моята 2 годишна дъщеря как праща ММС-и.
И то на непознати номера, които изобщо не са в списъка с контактите ми.
Цялата случка е една грешка, според мен. Аз не бих се филмирала изобщо.

# 106

Хехе грешка, ако беше грешка щеше да е само едно отговаряне от жена.  Mr. Green
Изобщо не виждам никаква грешка.  Simple Smile
Това с пренасочването не ми е много ясно как става.  Embarassed
Според мен мъжът, на авторката има любовница.  Mr. Green

# 107
...
Това с пренасочването не ми е много ясно как става.  Embarassed
...
С излизането от подменюто със "змията" или по принцип   Mr. Green

Авторката, все пак е редно да се извините на онази жена, лишила се е от мобилния си половин ден, докато се оправите. Аз такъв жест за непознат не бих направила  Embarassed

...
Sick а според мен не си си направила труда да обърнеш внимание на подписа и или... "зеленото човече" в края на изречението е резултат от...

Последна редакция: пн, 28 фев 2011, 21:22 от Шали

# 108
  • Пловдив / София
Ситуацията, така разказана, е странна и подозрителна.
Аз лично не бих си позволила да вдигам чужди телефони, ако ще да се скъсат да звънят.
Освен това, за да не ни дразни има функция "silence".

Иначе поговори направо с мъжа ти. Без да го обвиняваш. Така може да си въртиш филми още две седмици, че и повече.

# 109
Веднъж ми звъни милото. Аз бях навън, телефонът ми в стаята, стаята заключена. Влизам и чувам, че звъни телефонът. Отварям, а той пита: ,,Кой беше този мъж?". Учудих се и поисках да знам какво става. Той каза, че звънял преди малко и някакъв мъж му отворил. Като питал за мен оня затворил. Обясних му положението при мен и невъзможността някой въобще да е отварял моя телефон. Различното при мен беше, че той звъни веднъж и му отваря някакъв, а при следващото набиране звъни моя телефон. Чудя се ако не бях вдигнала при второто позвъняване, дали щеше да вдигне същият мъж. Първия път как да е... ама два пъти последователно да дава грешка.  Thinking

# 110
За моя мъж ли става въпрос или за този на авторката?

П.П. Житейското правило - "нека не се следим, че може да се хванем" още на никого не е навредило.
Е, авторката, разбира се. Simple Smile

# 111

А ти си нямаш работа и се занимаваш с една жена с две малки деца и я вкарваш във филми....

# 112
Ееее, бе Редии, друго си е да си позлобее виртуално човек, нещо от типа на "Наннааанаааннаанааанаа". Сещаш ли се, онова потупване на юмруче в юмруче "напук"?

# 113
Всички дето се чудите как дете може да пренасочва - ами вие нямате ли деца? дайте им да си поиграят известно време с телефона и ще видите?нагледно! лесно е!

# 114

Първия път как да е... ама два пъти последователно да дава грешка.  Thinking

Да, и аз, това си мисля - един път как да е, но два поредни...тук има нещо.  Thinking
Red Velvet, не вкарвам никой във филми, просто споделям мнение.  Simple Smile
Шали, какво значение има подписа...тук повечето потребителки са с такива подписи.  Simple Smile

# 115
...
Шали, какво значение има подписа...тук повечето потребителки са с такива подписи.  Simple Smile
Има огромно значение и би трябвало поне да представиш един смислен довод. И не само, че нямаш такъв, но и изобщо не схващаш конкретиката на темата.

...
Да, и аз, това си мисля - един път как да е, но два поредни...тук има нещо.  Thinking
...
Ами не може да мислиш, защото не си наясно със същността на прехвърлянията  newsm78

Ясно, че си в темата за сеира, но с това будиш моето искрено съжаление (и вероятно не само моето).

# 116

Ясно, че си в темата за сеира, но с това будиш моето искрено съжаление (и вероятно не само моето).

Да, да добре...всеки изказал мнение различното от всеобщото буди съжаление предполагам.
Заблуждавайте се колкото искате, ваша работа. Simple Smile

# 117
Като казахте за грешки, ще разкажа и една такава телефонна при мен, на която хем ми беше много кофти, хем се посмях от сърце... Не, че има много общо с темата, но все пак за грешка иде реч Simple Smile
Решавам един ден да потърся моя съученичка от 7 клас, с която не сме се чували 2-3 години.
Имам телефонът й, но за по-сигурно, тъй като не знам дали е на работа или да не я прекъсвам, пращам смс, който гласи следното: "Здравей Х, аз съм У, в еди-си-кой си град съм, позвъни ако е удобно да говориш, ще ти се обадя да се чуем."
Чакам отговор - никакъв. Реших да се обадя. Звъня един път - никой не вдига. Чакам 15-20 мин. и звъня втори път. Вдига ми мъж. Питам аз - "Здравейте, търся У, тя там ли е?".
Оня ми казва: "Ама кой я търси?" Казвам: "Ами нейна съученичка."
Тоя като се отприщи: "Абе, вие какви сте, бее? Коя е тая, бее? Абе, не разбирате ли, че ми правите проблем с жената тука, бее? Да ви е*а майката..."
В последствие се оказа, че въпросният телефон на моята съученичка бил откраднат предната година, тя е с нов номер, а старият явно са го дали на друг човек - в случая мъжа.

# 118
Като казахте за грешки, ще разкажа и една такава телефонна при мен, на която хем ми беше много кофти, хем се посмях от сърце... Не, че има много общо с темата, но все пак за грешка иде реч Simple Smile
Решавам един ден да потърся моя съученичка от 7 клас, с която не сме се чували 2-3 години.
Имам телефонът й, но за по-сигурно, тъй като не знам дали е на работа или да не я прекъсвам, пращам смс, който гласи следното: "Здравей Х, аз съм У, в еди-си-кой си град съм, позвъни ако е удобно да говориш, ще ти се обадя да се чуем."
Чакам отговор - никакъв. Реших да се обадя. Звъня един път - никой не вдига. Чакам 15-20 мин. и звъня втори път. Вдига ми мъж. Питам аз - "Здравейте, търся У, тя там ли е?".
Оня ми казва: "Ама кой я търси?" Казвам: "Ами нейна съученичка."
Тоя като се отприщи: "Абе, вие какви сте, бее? Коя е тая, бее? Абе, не разбирате ли, че ми правите проблем с жената тука, бее? Да ви е*а майката..."
В последствие се оказа, че въпросният телефон на моята съученичка бил откраднат предната година, тя е с нов номер, а старият явно са го дали на друг човек - в случая мъжа.

Готино!  Grinning  Баба ми пък така я бяха помислили за телефонен терорист. Звъняла тя на съученичка, приказвали, но другата бабетка забравила и не й записала номера в телефона. След една седмица й се обадили телефонни терористи, от онези дето искат хилядарки да оттърват внучето от затвора. Изплашила се бабата и споделила с внука си, а на него първата му работа била да прегледа телефона на баба си за непознати номера. И попаднал на номера на моята баба. Обадил й се като викал и псувал и заплашвал как ще я изкорми и въобще...отнесла го баба ми невинна. После докато се разберат кой кум, кой сват, кой на булката брат.... Mr. Green
Грешки стават! Peace

# 119
  • Бургас
Грешки стават - да. И аз мисля така, но ако се повтори, потрети или благоверния започне да закъснява...

# 120
Грешки стават - да. И аз мисля така, но ако се повтори, потрети или благоверния започне да закъснява...

Е, сега, закъсняването може да стане съмнително само ако е на твърдо работно време и когато часовникът чукне ....:..... часа всички си взимат багажеца и потеглят, независимо докъде са стигнали   Laughing

# 121
Изненадах се че толкова хора се опитват да успокоят авторката.Не е много често явление тук.Аз ако не зная ще се побъркам.И вероятно след първоначалния шок ще се опитам да разбера какво е станало.Дискретно или не.Иначе цял живот ще се връщам към този момент.Заравяне на главата в пясъка не е вариант.

# 122
  • София
Ма какъв шок, какви 5 лева като нищо не е станало, бе, лелеееееееееееее  ooooh!

Жозка, в твоята партия идвам, маци.

# 123
От побъркване да ти кажа какво можеш да си докараш:

1. Високо кръвно

2. Проблем със щитовидната.

3. Недай, Боже, рак.

И трите са следствия от такива, побъркали се от следене на мъжете си жени. Имало е за какво, обаче...след като тръгнеш да следиш и откриеш, ти трябва да знаеш какво точно ще направиш. Багажа и вън, той или ти? Децата под мишница и на квартира?

И не е точно заравяне на главата в пясъка. Просто...самосъхранение, а то е мнооого важен момент. Особено ако имаш 2, че и 3 понякога деца.

# 124

Хе хе и откъде такава увереност , ако не е тайна Виктория? Laughing
Как разбра , че си има любовница, боб ли мета или на леща разгада  "истината". ? Laughing Mr. Green

Защо пък си мислите ,че за да има изневяра трябва да ви се обади любовницата? Едва ли, ако човек изневерява, ще постъпва толкова елементарно, независимо било то жена или мъж.

Ма какъв шок, какви 5 лева като нищо не е станало, бе, лелеееееееееееее  ooooh!

Абсолютно и аз не разбирам , защо е това филмиране?! ooooh!

[/i]

# 125
Абе за възможно, възможно е. Значи преди около година и половина през ден-два ми се обаждаше мъж да търси Пламен, всеки път му казвах, че е грешка, обаче ме набираше пак и пак  Tired Бях решила, че въпросният Пламен му е дал грешен номер, т.е. моя. После престана да звъни, после пак почна  ooooh! Като се върнах в София по стечение на обстоятелствата се возех често на маршрутка 7 и един път шофьора звъни на друг шофьор на маршрутка и започват да си говорят: "Абе Пламене, още ли не си си оправил телефона бе?! Кво става, от колко месеца звъня на твоя номер и ми вдига едно и също момиче... Ето това ли е твоя номер (диктува му номер, който е Мтел, аз също съм на Мтел, разликата беше в 3 цифри)?" Случайност голяма - факт, но ставаше някакво преплитане на линиите и когато това станеше, винаги ставаше с моя номер. След тази случка ми звъня още 2-3 пъти да пита за Пламен  Crazy, който аз не познавам ни най-малко! Активирани пренасочвания нямам, как да си го обясня това? Престанете да вкарвате някой в излишни филми, не е забавно  Crossing Arms Naughty

# 126
Филми, екшъни, трилъри...

Авторката, ако изпита потребност, знае какво да прави, получи достатъчно съвети тук.
А как ще асимилира и ще използва получената информация, си е нейна работа.

# 127
Не изключвам всичко да е едно голямо съвпадение,но както казах това мен ще ме терзае.Автора трябва да реши кое е по-важно за нея.Какво самосъхранение, ако всеки път като е навън и закъснее 5 минутки се сещаш за този случай.По-добре да разбереш един път за винаги.
Тук нещата опират и до доверие,но съгласете се,че всичко е много завъртяно -детето,преплитане,нямало го,не му звънял,пренасочване.Ако се бе случило на близък,а не на съпруга ми от едното любопитство бих искала да знам какво става.

# 128
Тук нещата опират и до доверие,но съгласете се,че всичко е много завъртяно -детето,преплитане,нямало го,не му звънял,пренасочване.Ако се бе случило на близък,а не на съпруга ми от едното любопитство бих искала да знам какво става.
Аууу...добре че не е вдигнал мъж, че и обратен щяхте да го изкарате човека....

# 129
...
Авторката, ако изпита потребност, знае какво да прави, получи достатъчно съвети тук.
...
Сюжетът на този филм е... и е доста трудно сам човек да си го разплете. За мен е кристално ясна ситуацията и го матирам този мъж с 5 хода  Laughing.   bouquet

# 130
Аууу...добре че не е вдигнал мъж, че и обратен щяхте да го изкарате човека....
Laughing Laughing
Ма ти представяш ли си? Laughing
Аве отдавна ме върбят пръстите да пусна тема....какво се случва, ако жената разбере, че благоверният и "работи" мъже. Не ми казвайте , че това не се случва....

# 131

Как разбра , че си има любовница, боб ли мета или на леща разгада  "истината". ? Laughing Mr. Green

Защо пък си мислите ,че за да има изневяра трябва да ви се обади любовницата? Едва ли, ако човек изневерява, ще постъпва толкова елементарно, независимо било то жена или мъж.

Simple Smile Просто изказах мнение. Това е!  Simple Smile

# 132

Simple Smile Просто изказах мнение. Това е!  Simple Smile

Ок, но необсновано ми се видя! Подклаждаш без видимо обяснение съмнението в авторката. Crazy
Авторката явно импулсивно е пуснала темата, защото май се отказа да бистри моментното си притеснение. Laughing

Servalan хахаха посмях се и аз на тази грешка. Как може да има такива първосигнални хора да правят проблем от смс за няма нищо. Такива грешки стават постянно. Явно това е онази изяждащата ревост..мъкаааа боже опази от подобни драми. Tired

# 133
  • Пловдив
... За това телефони в ръцете на малки деца не се дават Naughty
Да  Crossing Arms, винаги ще могат да се измъкнат чрез децата. Все пак, за възрастта си, въпросното детенце е напред с технологиите и най-малкото знае колко цифри имат бг мобилните и в каква комбинация са кодовете на операторите  Outta Joint А пренасочването си е детска игра Whistling, има-няма 6-7 стъпки.

П.С. с такива теми само се дават идеи за изплъзване  Crazy
Ай стига де, моя син също беше пренасочил обажданията, ама добре, че уцелил номера на баща ми. Та по едно време ми звъни татко и вика - абе какво става днес цял ден те търсят на моя телефон. А аз даже не знаех как да ги пренасоча. Ако ще 15 стъпки са, избретателно тригодишно може да ги уцели.

# 134
Стъпките и 115 да са, с 2 копчета се минават Simple Smile Забожда пръстче на едното и по някое време имаме победител Wink
Авторката що не си поиска заключване, просто не разбирам...

# 135
...
Авторката що не си поиска заключване, просто не разбирам...
A и мястото и е се оказа, че трябва да е в подфорума "Нашите деца"  ooooh!

# 136

Ок, но необсновано ми се видя! Подклаждаш без видимо обяснение съмнението в авторката. Crazy
Авторката явно импулсивно е пуснала темата, защото май се отказа да бистри моментното си притеснение. Laughing

Нищо не подклаждам, авторката никаква я няма в темата...защо ли?

# 137

Нищо не подклаждам, авторката никаква я няма в темата...защо ли?

Да де, това е питанката... Laughing Защо не пише, дали не се харзулнахме пак... Crazy

# 138
Може би и омръзна да играе главната роля във вашия филм  Wink.
За мен изводът от цялата работа е,че не трябва да се правят прибързани изводи.Истината може да е  много проста   
Мисля, че с това тя приключи темата  Peace

# 139
Може би и омръзна да играе главната роля във вашия филм  Wink.
Мисля, че с това тя приключи темата  Peace

Поне да беш казала по ясно, не да ни остави да гадаем. Simple Smile

# 140
  • София
Виктория, никой няма ангажимент да те държи в течение по която и да е тема  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт