Отговори
# 105
И хиляда удивителни да сложиш, все тая.

Да, така е.

# 106
по т. 5
ами как ще сте самостоятелни, като той си използва времето и енергията за негови си лични неща, а не за ваши общи?
От разказаното аз не оставам с впечатление че ТМ влага цялото си време , усилия и желание за сбъдването на ВАШИ ОБЩИ ЦЕЛИ    newsm78

# 107
От разказаното аз не оставам с впечатление че ТМ влага цялото си време , усилия и желание за сбъдването на ВАШИ ОБЩИ ЦЕЛИ    newsm78

От два месеца - да, но сме заедно от 3 години.

# 108

От два месеца - да, но сме заедно от 3 години.

Hug   Не искам да изглежда като заяждане с теб, напротив имала съм подобен период и затова те разбирам прекрасно   bouquet  .Мисълта ми е че за в момента трябва само и единствено ТИ (в последствие и децата) да си на първо място в неговия живот т.е никакви приятели, никакви роднини, или излизания

# 109
Аз пак не разбрах какво стана накрая.Има ли любовница ,няма ли,ще си ходили авторката или не,говори ли с приятеля си или не..... bash Само аз ли не схванах...
И аз не схванах ....но той извода е ясен.Авторката ще си затваря очите още известно време, докато някоя съседка я светне, че видяла милото й с еди коя си, или самото мило я разкара, като му писне да чака тя сама да се сети, че не й е мястото вече там.
Тъжно, но аз друг развой не виждам.

# 110

4, "Живуркането" в 3стаен - понякога е като в  "дядовата ръкавичка", но не си пречим - всеки си има стая.

О, пречите си. Нямаш пълни права над кухня, както би следвало да има всяка жена. Нямаш права над декориране и ремонти, не може да си правиш кафе гола, а ако завъдиш бебе, ще се чудиш как да не пречи, като ревне. Направо си е живуркане.

Решете си жилищния въпрос. Ако не може да го решите, доста неща ще ти се изяснят около мотивацията на това гадже. На 30 годинки би трябвало да драпате за самостоятелност, ако ще да е в боксониера.

Колкото и да не влизаш в "калъпа", наистина е нормално двама здрави и прави над 30 да се стегнат и да се стремят към създаване на нещо общо, като в това "общо" лесно и логично влизат и децата.

# 111
Аз пак не разбрах какво стана накрая.Има ли любовница ,няма ли,ще си ходили авторката или не,говори ли с приятеля си или не..... bash Само аз ли не схванах...
И аз не схванах ....но той извода е ясен.Авторката ще си затваря очите още известно време, докато някоя съседка я светне, че видяла милото й с еди коя си, или самото мило я разкара, като му писне да чака тя сама да се сети, че не й е мястото вече там.

Благодаря ви,
тъй като не знам как се прекратява тема и ли как може да се закрие, затова отправям молба темата да бъде закрита.  Stop
Прекалено дълго се завъртя около евентуална любовница, за която аз съм сигурна, че няма, вместо да се разисква онова, което е причина за криза, за депресия и за временното отдръпване в една връзка, за това как мъжете преминават през трудностите. За вас може изходът да е ясен и да е такъв (описан горе). Аз ще направя каквото е нужно, за да спася хубавите отношения, които съм имала с човека, когото обичам и който смятам, че също ме обича. И определено може да бъдете сигурни, че не си затварям очите, не се залъгвам и не съм някоя глупачка, която не знае къде й е мястото. Направих недообмислената постъпка да се допитам до мнението на непознати, вместо да се обърна към моите приятели и познатите, които са ни виждали и двамата, та дори и до някои негови приятели (сверих версии) Simple Smile.
Благодаря за всички мнения, дори и тези звучащи като заяждане. 
П.С. Извинявайте, ако съм ви загубила времето.

# 112
Авторке, да ти пожелая късмет и дано Simple Smile.
Опитът ми показва, че отдръпването, дори и преодолимо следва криза и раздяла, някога, дори и не скоро. Дано не съм права.

Желая ти щастие!

# 113

Аз съм виждала друг развой - жената с по-дългата връзка забременява и мъжът, ако е по-свестен, приема това за показан от Съдбата му път, оставя другата жена и се обрича на новата си, сериозна роля на татко и съпруг.
(В конкретния случай, за когото говоря, мъжът продължава да плаче на другата жена, да пише смс-и, отчаяно да организира нови срещи и да обяснява как се разкайва, че бил сгрешил, но какво да се направи, не знае  Laughing ).

# 114
Цитат
За вас може изходът да е ясен и да е такъв (описан горе). Аз ще направя каквото е нужно, за да спася хубавите отношения, които съм имала с човека, когото обичам и който смятам, че също ме обича.
Проблемът е, че ТОЙ нищо не прави.Дори напротив, по всякакъв начин търси дистанциране от теб и от ВАС като двойка.
Човек, който обича, не се държи като твоя партньор.    Peace
Повярвай, изобщо не се заяждам.А и съм последния човек в тоя форум, който би искал да е прав за изневярата, имайки предвид, че съм от най-върлите й противнички.
Най-искрено ти пожелавам да постигнеш това, към което се стремиш.    Hug

# 115
 Добре тогава. Желая ти успех и извинявай, ако съм казала нещо, което ти е било неприятно.

# 116

П.С. Извинявайте, ако съм ви загубила времето.

Нашето време не го мисли - затова сме във форума - четем, пишем, кога даваме съвети, кога търсим...

Но за своето време помисли. Защото то (времето) се търкаля много бързо, и да поставяш ново начало на 25 е едно, на 35 - съвсем друго, а на 45 - хептен трето...

Успех в борбата, но за една връзка трябва да се борят двама.

# 117
Само не му рови много в нежната мъжка душа, не го психологизирай. Работата е ясна: живеенето в една къща е много вредно за младите двойки и/или семейства.

Как изобщо на 30 си влязла в такъв дом, акълът ми не го побира. По-добре сама госпожица, отколкото в такава комуна. И мен искаха да ме вкарат в уж просторен апартамент, да си го делим, ама не минават при мен тия.

# 118
Оф, много жени живеят със заблудата, че "той ще се промени - аз ще го променя", "отношенията ни ще бъдат такива, каквито бяха, просто лека криза, която ще отшуми"... а си е наистина губене на време, ценно време, което не се връща. Но често просто трябва да минеш оттам, за да разбереш, че е така.

# 119
Всъщност има един начин да се промени мъжът: да го впрегнеш с конкретни задачи, от които ще заякне и ще порасне. Всеки човек се променя положително, ако му се даде работа и се следи да не скатае. Основен казармен принцип, майна. В казармата го знаят, затова там от момчета правят мъже.

Номерът е същата обработка да продължи и в цивилния живот, за да може мъжът да продължи да расте и възмъжава. Ремонти, бизнес проекти, деца, ваканции- все мисии и задачи, които се отразяват благотворно на личността.

Обратно, от седене и забавления, от много рахат човек деградира. Най-вредна за мъжа е прекалената почивка. А наш мамин златен тук седнал да почива и да разпуска.

За истинските мъже до 65 поне не би следвало да има почивка и разпускане. Не и по такъв начин: може активна почивка, лов, риболов, туризъм, виладжийство и градинарство, но не и бира, карти и люпене на семки.

Общи условия

Активация на акаунт