Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да откажа поръчка от Amazon?
Как да деактивирам преобразуването на валута за плащания, след като вече съм маркирал, че ще платя в евро или в левове?
Как мога да върна артикул на Amazon?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да откажа поръчка от Amazon?
Можете да откажете поръчка от Amazon, като влезете в страницата с поръчки, влезете и изберете „Преглед на скорошни и отворени поръчки“. Ако има бутон „Редактиране на поръчка“, можете да го промените или анулирате. Всички поръчки могат да бъдат променени или анулирани само преди парите да бъдат блокирани от вашата карта. Можете също така да опитате да се свържете чрез чат и да поискате отмяна на поръчката, но средствата ще бъдат деблокирани след около 45 дни, в зависимост от вашата банка.
-
Как да деактивирам преобразуването на валута за плащания, след като вече съм маркирал, че ще платя в евро или в левове?
-
Как мога да върна артикул на Amazon?
За да върнете артикул на Amazon, най-сигурният вариант е да използвате куриерска услуга, докато най-евтиният вариант е Български пощи. Някои куриерски услуги изискват телефонен номер за доставка. Преди да изпратите артикула обратно, свържете се с Amazon и попитайте дали ще поемат разходите за връщане, като им предоставите информация за вашето местоположение в България.
-
Какви са складовите стоки на Amazon?
-
Как мога да се свържа с отдела за обслужване на клиенти на Amazon?

))) ти откъде си? Иначе и аз съм напълнила кошницата с обувки, ама много високи цени държат и ги чакам да паднат малко. Иначе пътуват към мен 2 чифта, някакви нови на Булбоксер, нямат много мнения, дано имам късмет.