Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Утвърдени специалисти и консултанти отговарят на вашите въпроси

 • 27 110
 • 42
 •   1
Отговори
# 30
 • www.bg-mamma.com
 • Мнения: 525
Върнете радостта от движението! Онлайн консултации с Петър Петров, кинезитерапевт

На Вашите въпроси в темата ще отговаря Петър ПетровПетър Петров е магистър кинезитерапевт в София с 12 години опит и професионални интерeси в областите хронична и остра болка в гръбначния стълб, травми и възпаления на долни и горни крайници, спортни травми, лечение на главоболие. Специалист е в следоперативното възстановяване на опорно-двигателния апарат.

Образование:
НСА ''Васил Левски'' София – магистър кинезитерапевт – Ортопедия и травматология
Физиотерапия в Università degli Studi di Genova, Италия.

Сред пациентите на Петър Петров са както професионални спортисти, така и хора със счупвания, изкълчвания и други травматологични заболявания. Натрупал е опит в много български и чуждестранни спортни клубове, както и международни клиники за физиотерапия. Има участия в Euro Cup Basketball, Euro Challenge Basketball, UEFA Champions League Futsal, Master Euro Cup Beach Volleyball, CEESA и др.

Задайте въпросите си към Петър Петров в тази тема: https://www.bg-mamma.com/?topic=1449609

# 31
 • www.bg-mamma.com
 • Мнения: 525
Как да изберем детско столче за кола - консултации с експертите от Деца на борда

На Вашите въпроси в темата ще отговарят Милена Захариева и Радослава МитроваРадослава Митрова и Милена Захариева създават сайта ДЕЦА НА БОРДА - инициатива за осигуряване на детската безопасност в автомобила - и правят всичко възможно да помогнат на другите родители да разберат важността на това да возят децата си правилно в колата.

Задайте въпросите си към Милена Захариева и Радослава Митрова в тази тема: https://www.bg-mamma.com/?topic=1313115

# 32
 • www.bg-mamma.com
 • Мнения: 525
Онлайн консултации с Даниела Атанасова – сертифициран педиатричен консултант по детски сън

На Вашите въпроси в темата ще отговаря Даниела АтанасоваДаниела Атанасова е юрист, политолог, а от 2021 г. и сертифициран педиатричен консултант по детски сън. Завършва Institute of Pediatric Sleep and Parenting и оттогава се стреми да помага на недоспали родители. Професионалният ѝ опит е допълнен от личен такъв, тъй като е майка на преждевременно родено момченце със склонност към създаване на силни асоциации за сън.

Даниела е създател на Sleepy Panda – Консултации по детски сън – и се занимава с проблеми в съня при деца от 0 до 3 години.

Задайте въпросите си към Даниела Атанасова в тази тема: https://www.bg-mamma.com/?topic=1389633

# 33
 • www.bg-mamma.com
 • Мнения: 525
Холистичен подход към здравето и щастливия живот. Онлайн консултации с Ники Суков

На Вашите въпроси в темата ще отговаря Ники СуковНики Суков е получил образованието си в Института по интегративно хранене, Ню Йорк, специализиран в иновативни консултантски методи и практически техники за управление на начина на живот, сред които над 100 теории в храненето - Аюрведа, безглутеново и палео хранене, суровоядство, микрофлора и всичко помежду им.
Учил е при водещи световни експерти в здравето и благоденствието като Дийпак Чопра (световен лидер в медицината на духа и тялото), Дейвид Кац (авторитет в превантивната медицина и управлението на теглото), Уолтър Уилет, Андрю Уайл, Габриел Бърнщайн, Сюзън Блум и мн. др.
Редовен участник в инциативата "Революция в храненето".

Задайте въпросите си към Ники Суков в тази тема: https://www.bg-mamma.com/?topic=1423388

# 34
 • www.bg-mamma.com
 • Мнения: 525
Как да се гримираме като професионалисти у дома? Попитайте Галина Иванова!

На Вашите въпроси в темата ще отговаря Галина ИвановаГалина Иванова е професионален гримьор с дейност от 2006 година. Работила е по чужди и наши филмови продукции, рекламни и музикални клипове, снимала е фотосесии за редица списания като Cosmopolitan, Men’s Health и др. Работила е в няколко телезионни предавания като “Огледала” и “Шоуто на Иван и Андрей”. Част е от първия екип гримьори при влизането на M.A.C Cosmetics в България, а по-късно е и гримьор на Dior за страната.

Задайте въпросите си към Галина Иванова в тази тема: https://www.bg-mamma.com/?topic=1522342

# 35
 • www.bg-mamma.com
 • Мнения: 525
Как да изберем подходящите книги за себе си и за децата си? Консултирайте се с Веселина Пройчева

На Вашите въпроси в темата ще отговаря Веселина ПройчеваВеселина Пройчева е създател на “Книжна мама” – литературен клуб за майките в София. Самата тя е майка на две прекрасни малки момичета. По професия е начален учител и за нея е важна мисия да възпитава любов към книгите у децата – нейните и чуждите. Тя също е страстен читател, а книгите често определят посоката, в която поема животът ѝ. Самоиздала е читателски дневник, който е нейното трето дете, както обича да се шегува. Отскоро развива YouTube канал на тема литература и това новo приключение отнема голяма част от времето ѝ с ревюта на книги.

Задайте въпросите си към Веселина Пройчева в тази тема: https://www.bg-mamma.com/?topic=1522345

# 36
 • www.bg-mamma.com
 • Мнения: 525
Как да подпомогнем речевото развитие на детето? Консултирайте се с логопед!

На Вашите въпроси в темата ще отговаря Веселка СлавчеваВеселка Славчева е завършила обучението си като бакалавър в Бургаския Свободен Университе, специалност Специална педагогика - Логопедия . Има дългогодишен опит като логопед. Към момента работи към държавна организация и същевременно приема в частния си кабинет в София. Специализира работа с деца с всякакви артикулационни дефицити, деца със забавено проговаряне, както и деца от аутистичния спектър.

Задайте въпросите си към Веселка Славчева в тази тема: https://www.bg-mamma.com/?topic=1523100

# 37
 • www.bg-mamma.com
 • Мнения: 525
Тревожността, стресът и ниската себеоценка - как да се справим? Попитайте Ива Янчева!

На Вашите въпроси в темата ще отговаря Ива ЯнчеваКазвам се Ива Янчева, на 34 години, от град София.
Разглеждам тялото и психиката като едно неделимо цяло. Всичко, което преживява умът, се отразява на тялото ни, както и обратното. В момента завършвам магистратурата си по клинична психология. Обучавам се за психотерапевт в Институт по интегративна психотерапия и психосоматика. Сертифицирана съм като хипнотерапевт към Българска асоциация по хипноза. От тази година съм и пълноправен член на БАХ.

Задайте въпросите си към Ива Янчева в тази тема: https://www.bg-mamma.com/?topic=1522349

# 38
 • www.bg-mamma.com
 • Мнения: 525
Изкуството като терапия при децата - консултирайте се с Кристина Камбарева

На Вашите въпроси в темата ще отговаря Кристина КамбареваКристина Камбарева е изкуствовед с множество специализации в областта на психологията. Организира изложби и разработва образователно-творчески проекти. Има дългогодишен опит като копирайтър и автор на съдържание в издания с разнообразна насоченост. 
Обича да работи с деца и има изявен интерес към педагогиката и съвременните образователни подходи. В работата си с деца успешно съвместява историята на изкуството и интересите си в областта на културологията, педагогиката и арт терапията. Собственик е на Art Kid Box - Studio образователно-творчески център в Пловдив, насочен към обучението по изкуства на деца между 6-12 години.

Задайте въпросите си към Кристина Камбарева в тази тема: https://www.bg-mamma.com/?topic=1525157

# 39
 • www.bg-mamma.com
 • Мнения: 525
Пътят към успеха - как да изградим здравословно самочувствие? Попитайте Ана-Мария Георгиева

На Вашите въпроси в темата ще отговаря Ана-Мария ГеоргиеваАна-Мария Георгиева е НЛП коуч,  наблягащ на репрограмиране на мисловната нагласа, с фокус върху изграждането на здравословно самочувствие, изчистване на подсъзнателни негативни мисли и възстановяването на вярата в собствените възможни за личен и професионален успех. Ана-Мария работи с установена методология, която води до подобряването на междуперсоналната комуникацията и постигането на оптимално емоционално, физическо и ментално здраве.

Задайте въпросите си към Ана-Мария Георгиева в тази тема: https://www.bg-mamma.com/?topic=1525172

# 40
 • www.bg-mamma.com
 • Мнения: 525
Онлайн консултации с ортопед - задайте въпрос на д-р Росен ГеоргиевД-р Росен Георгиев, ортопед-травматолог, е висококвалифициран специалист в областта на лечението на ортопедични и травматологични проблеми. Има богат опит в диагностицирането, лечението и рехабилитацията на заболявания на опорно-двигателния апарат.

На разположение е за въпроси относно:

- Фрактури/ Счупвания
- Остеохондроза/ Дискова херния
- Болки в кръста
- Артрозни промени в тялото
- Гонартроза
- Коксартроза

Задайте въпросите си към д-р Росен Георгиев в тази тема: https://www.bg-mamma.com/?topic=1567433

# 41
 • Мнения: 230
Консултации с дерматологa д-р Иван Пеев: Проблемна кожа, подходящи процедури и грижиД-р Иван Пеев е дерматолог и създател на клиника "Естелайн". В годините той трупа клиничен опит в отделението по дерматология към ВМА, където е бил и асистент-преподавател. От 2009 година участва в клинични програми за лечение на псориазис, витилиго и атопичен дерматит. През 2016 г. д-р Пеев получава награда и стипендия към Европейската академия по дерматология и венерология за участието си с редица научни публикации.

На разположение е за въпроси относно:

- Акне
- Екземи
- Пигментации
- Подмладяващи процедури (филъри, ботокс и др.)
- Лазерни процедури
- Проблеми с ноктите
- Кожни образувания

Задайте въпросите си към д-р Иван Пеев в тази тема: https://www.bg-mamma.com/?topic=1582110

# 42
 • Мнения: 230
Oнлайн консултации с детско-юношески психолог – задайте въпрос на Антоанета ГеоргиеваАнтоанета Георгиева е завършила магистратура по психология със специалност "Консултиране при проблеми в детско-юношеска възраст" в Пловдивския университет. Има частна практика и работи с деца, юноши и семейства повече от 13 години.

Задавайте към Антоанета Георгиева вашите въпроси относно:

- Гняв и агресия при деца или младежи;
- Изолация;
- Емоционални крайности;
- Хранителни разстройства;
- Страхове или фобии;
- Трудности в общуването;
- Тревожност;
- Промени в поведението

Задайте въпросите си към Антоанета Георгиева в тази тема: https://www.bg-mamma.com/?topic=1589984

Общи условия

Активация на акаунт