Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Утвърдени специалисти и консултанти отговарят на вашите въпроси

  • 18 987
  • 32
  •   1
Отговори
# 30
  • www.bg-mamma.com
  • Мнения: 905
Консултация за Детска церебрална парализа

На Вашите въпроси в темата ще отговаря доц. д-р Иван Чавдаров


доц. д-р Иван Чавдаров
Доц. д-р Иван Чавдаров е завършил Медицинска академия - София през 1980 година.
Има придобити научна степен Доктор по медицина, специалност по Курортология, физиотерапия и рехабилитация (сега Физикална и рехабилитационна медицина), магистърска степен по икономика със специалност Здравен мениджмънт и научно звание Доцент по Физикална и рехабилитационна медицина.
Доц. д-р Иван Чавдаров е съосновател на Центъра за лечение и рехабилитация на деца с церебрална парализа (ЦЛРДЦП), София и сновател на "Българско сдружение детска церебрална парализа".
Понастоящем доц. д-р Иван Чавдаров е управител на Специализирана болница за долекуване, продължително лечение и рехабилитация на деца с церебрална парализа "Света София", член на International Cerebral Palsy Society (ICPS), консултант на НЗОК по физикална и рехабилитационна медицина, при клинични пътеки за ДЦП и други детски невро-мускулни паралитични състояния, член и национален координатор на European Academy Childhood Disability (ЕACD) за Р.България, зам. председател на Управителния съвет на Асоциацията по физикална медицина и рехабилитация и Член на редакционния съвет на Списание "Физикална медицина, рехабилитация, здраве".

Задайте въпросите си към доц. д-р Иван Чавдаров в тази тема: https://www.bg-mamma.com/?topic=974759

Последна редакция: пн, 07 дек 2020, 10:49 от BG-Mamma™

# 31
  • www.bg-mamma.com
  • Мнения: 905
Онлайн консултации с проф. Огнян Бранков (детски хирург)

На Вашите въпроси в темата ще отговаря проф. д-р Огнян Бранков


проф. д-р Огнян Бранков
Проф. д-р Огнян Бранков е водещ специалист по детска хирургия с над 40 г. стаж. Завършил е медицина през 1973 г. в Медицинска Академия (МУ) - София. Има придобити специалности по Хирургия от 1980 г., Детска хирургия от 1982 г. и Гръдна хирургия от 2007 г. Притежава сертификати за правоспосбност по горна интестинална ендоскопия, брохоскопия и бронхология. Специализирал е в Берлин и Лайпциг през 1986 г., в Москва през 1987 г., Виена и Брюксел през 1988 г., и САЩ (Ню Йорк и Бостън) - през 1998 г. През 2008 г. придобива Европейски сертификат по детска хирургия.
След дипломирането си работи като хирург в Окръжна болница Перник, след което 37 г. е детски хирург в УМБАЛСМ "Н.И.Пирогов". От месец юни 2004 до април 2013 година е ръководител Секция по детска хирургия на УМБАЛСМ „Н. И. Пирогов". От 2013 г. се присъединява към екипа на Токуда Болница София.

Проф. Бранков е хоноруван преподавател в Медицински университет - София, където през 2000-2001 г. оглавява Катедрата по детска хирургия. Има над 100 научни публикации в списания и сборници, 9 от които - в международни издания. Съавтор на 5 учебника, 1 от които на английски език. Съставител и редактор на най-новия учебник по детска хирургия. Участвал е в повече от 80 конгреса, над 30 от тях - на международно ниво. Има признати 22 рационализации и 1 изобретение. От 2005 г. насам е Главен републикански специалист по детска хирургия.
Носител е на много отличия, награди и дипломи, между които почетен знак "Български лекар" 2005  и "Медик на годината" 2009, почетен знак на Български лекарски съюз 2006, почетен знак на "Пирогов" 2011.

Членства в научни дружества и организации:
-    Председател на Научното дружество по детска хирургия в България
-    Член на пленума на Българското хирургично дружество
-    Член на Европейската асоциация на детските хирурзи
-    Почетен член на Румънската академия по детска хирургия
-    Член на Европейската асоциация на лекарите "УЕМС"


Задайте въпросите си към проф. д-р Бранков в тази тема: https://www.bg-mamma.com/?topic=1193874

# 32
  • www.bg-mamma.com
  • Мнения: 905
Професионално ориентиране за младежи - онлайн консултации с Ели Мантовска

На Вашите въпроси в темата ще отговаря Ели Мантовска - кариерен консултант.


Ели Мантовска
Ели Мантовска е кариерен консултант с над 20-годишен стаж и над 5 000 консултантски часа опит.
Работила е като кариерен консултант и интервюиращ 5 години в една от първите международни консултантски компании за човешки ресурси в региона. Над 10 години е била ръководител на екип от 22 души в корпоративна среда и е водила стотици интервюта за работа.

Тя е член на Асоциацията на преподавателите от бизнеса и от 2017 до 2020 г. преподава "Организационно поведение" към магистърската програма "Информационни технологии за управление на бизнеса" в Техническия университет в София.
Зад гърба си има и над 20 семинара за професионална ориентация с колегите ѝ от AIMS Human Capital и с бизнес представители от БФБЛ (Български форум на бизнес лидерите). С помощта на студентски организации и кариерни центрове те посещават най-големите университети в България и водят семинари на хиляди млади хора.
Сертифицирана е да използва няколко инструмента за поведенчески и кариерен анализ (DISC, SHL и други).


Задайте въпросите си към Ели Мантовска в тази тема: https://www.bg-mamma.com/?topic=1282331

Общи условия

Активация на акаунт