КЪЩАТА НА ИНФЛУЕНСЪРИТЕ - Тема 13 (Сезон 4)

• 4 536
  • 135
  •   14
Отговори

17 участници
Награда: 25 000 лв

„Къщата на инфлуенсърите“ e първият онлайн риалити формат в България“: 17 инфлуенсъри и кандидат инфлуенсъри живеят изолирани в продължение на 28 дни. Те са популярни от Youtube, Instagram, TikTok и дори OnlyFans.  Сред тях има участници от "Сървайвър", "Ергенът", "Игри на волята", "Един за друг", "Фермата", "VIP Brother", “Maximal Revenge”, "MasterChef", "Муха в супата", "Черешката на тортата", "Елате ни на гости", "Островът на стоте гривни", "Битката на поколенията", "TOP Queen", онлайн сериалите "Следвай ме" и "Русалки".

Нови епизоди: всеки понеделник, сряда и петък - 19.00 ч.
Коментарно студио: "Ще си кажат": почти всяка събота - 19.00 ч.

Водещи: Павел Колев и Христо Стефанов
Диктор: Антоан Петров
Локация: в.з. Ягода и малина, к.к. Боровец, обл. София

УЧАСТНИЦИ

ВСИЧКИ ЕПИЗОДИ - СЕЗОН 1
БИТКАТА ЗА КЪЩАТА (ПРЕ-СЕЛЕКЦИЯ СЕЗОН 2) ЕП.1, ЕП.2, ЕП.3
ВСИЧКИ ЕПИЗОДИ - СЕЗОН 2
ВСИЧКИ ЕПИЗОДИ - СЕЗОН 3
ВСИЧКИ ЕПИЗОДИ - СЕЗОН 4
КЪЩАТА PLUS ЕП.1, ЕП.2
ЩЕ СИ КАЖАТ

House With Garden

Резултати от Анкета 11
Скрит текст:

1.Надгражда ли сезон 4 и по-добър ли е от предишните?
68 гласа Не
27 гласа Не мога да преценя
23 гласа Да

2.Трябва ли да има Тъмница, която да дава втори шанс на изгонените?
79 гласа Не
31 гласа Да
11 гласа Не мога да преценя

3.Глупави ли ви се струват игрите?
98 гласа Да
14 гласа Не
9 гласа Все ми е едно

4.Искате ли да дават повече битови скандали?
55 гласа Не
42 гласа Да
25 гласа Все ми е едно

5.Одобрявате ли сцените с просене на цигари?
96 гласа Не, адски досадно
21 гласа Все ми е едно
7 гласа Да, няма проблем

6.Трябва ли изобщо да им позволяват ползване на телефони, нет и връзка с външния свят?
90 гласа Не, защото злоупотребяват, а и идеята е да са затворени и изолирани он външния свят
32 гласа Да, свързано им е с работата

7.Имат ли нужда от психиатър и специализирана помощ Лина, Божидара, Грозданка, Димана?
110 гласа Да, Лина
88 гласа Да, Божидара
27 гласа Да, Грозденка
24 гласа Да, Димана
8 гласа Не

8.Одобрявате ли това, че дават основно 4-5 персонажа, останалите 10 са просто статисти?
91 гласа Не, натрапват ни  само едни образи, а всички трябва да са равностойни
20 гласа Да, подбират по-интересното за зрителите
10 гласа Не мога да преценя

9.Одобрявате ли ПИП с изкуствения интелект?
66 гласа Не, звучи изкуствено, със сбъркани ударения и е нелепо да им говори робот
41 гласа Да, нека е нещо различно от предишните сезони
14 гласа По-добре човек водещите да влизат и да им съобщават (като в първия сезон)
13 гласа По-добре само надписи на екрана (като във втория и третия сезон)

10.Харесва ли ви как е монтирано предаването?
69 гласа Да, има напредък спрямо предните сезони
42 гласа Не, имат доста пропуски и във видеомонтажа, и в звука

11.Одобрявате ли почти на всяка мисия да слагат и контрамисия?
79 гласа Не, просто запълване на контент. Наградата така или иначе е подготвена
28 гласа Да, така е по-интересно за зрителите
14 гласа Не мога да преценя

12.Нормално ли е да се сменят условията за номинации почти всеки път?
70 гласа Да, нека има разнообразие
46 гласа Не, така е нечестно спрямо някои участници в различните етапи от играта
8 гласаНе мога да преценя

13.Нормално ли е да им дават толкова много алкохол?
61 гласа Да
46 гласа Не
14 гласа Не мога да преценя

14.Одобрявате ли да присъства темата s*x във всеки епизод и в почти всяка игра?
83 гласа Не
20 гласа Не мога да преценя
20 гласа Да

15.Одобрявате ли рекламирането на хазарт в предаването?
108 гласа Не
15 гласа Все ми е едно
1 глас Да

16.Мислите ли, че продукцията побутва някого напред в играта?
80 гласа Да, определено (посочете кого... в коментарите)
36 гласа Не, не забелязвам такова нещо

17.Достатъчно дълги ли са епизодите, според вас?
71 гласа Да, напълно достатъчни
37 гласа Предпочитам да са по-кратки
10 гласа Предпочитам да са по-дълги

18.Гледате ли подраста ЩЕ СИ КАЖАТ?
72 гласа Не, не ми е интересен
25 гласа Все ми е едно
24 гласа Да, жалко, че не е всяка събота

19.Искате ли да върнат формата КЪЩАТА ПЛЮС?
51 гласа Не мога да преценя
42 гласа Не
18 гласа Да

20.Петия сезон предпочитате да е с обикновени участници или с популярни личности?
60 гласа Може би микс от двете
35 гласа Предпочитам ВИП и популярни лица, както в четвъртия сезон
21 гласа Предпочитам непознати лица, омръзна ми от едни и същи лица във всички формати
15 гласа Все ми е едно

21.Смятате ли, че има участници в предаването, които са си платили, за да участват?
43 гласа Да (предположете кои... в коментарите)
39 гласа Не мога да преценя
34 гласа Не

22.Смятате ли, че има участници, на които им е платено от продукцията, за да част от този сезон?
87 гласа Да
22 гласа Не мога да преценя
10 гласа Не

(Извадка: 127 гласували)

ОБРАТНО КЪМ ТЕМА 1, ТЕМА 2, ТЕМА 3, TEMA 4,  TEMA 5,  TEMA 6, TEMA 7, ТЕМА 8, TEMA 9, ТЕМА 10, TEMA 11, ТЕМА 12

# 1
Случайно да не си помислите, че Биляна е седяла в изолатора изобщо, не случайно толкова рядко дадоха кадри от там.

# 2
  • софия

Нова тема, нов епизод. Вече съвсем не мога да им хвана логиката на пускане на епизодите.

# 3
За анкетата, от жените за мен - Биляна, Лина и Грозданка са ми най-красиви, но и другите момичета също са красиви.

от мъжете за мен: Васил, много ми е симпатичен, ама като не си отваря устата

# 4
Биляна, 20 минути преди да влезе в тъмницата: "Аз утре съм на сесия, а след това имам участие, не ме бърка много".
Биляна, в днешния епизод: "Аз три дни съм в тъмницата. Не съм яла, не съм спала, за да върна участник в къщата!".
Като предишните три дни, в които тъмницата беше в Холандия, или? И всъщност тя наистина ли смята, че някой и вярва?

Денислава за пореден път се има за велик стратег, но на директни елиминации защо би разделил гласове между двама? Божеее.
И сметката с уинкоините нещо не ми излиза. Краси от къде ги извади толкова много? Мислех че Божидара държи най-много, а тя явно е харчила и съм изтървала.

# 5
Благодаря за темата 🌺
Гледах, имаше интересни моменти, имаше и скука. Имам забележка към водещите, като се излеврите на ниски столове на номинациите, гледаме разжлембени баджаци на преден план. Разбирам , че предаването не е за естетика, но чак пък толкоЗ натюрел и непукизъм не бива.

# 6
Благодаря за новата тема!
Отново епизод? Изненадан съм, че го пуснаха сега. Колко още остават?

# 7
По стара традиция
Скрит текст:
Скрит текст:
Отпадат Биляна май от отказване и Влади от игра

Грозденка каза пред сестра си и майка си, че вътре смятали, че защото е от ромски произход им прави магия. И каза, че една сълза не е проронила пред тях. Сигурно и това не е лъжа.

# 8
Сега Божидара била боклук и Влади едвам се сдържал да не я пребие. Ужас… тия деградират с всеки епизод. Дано за тяхно добро публиката в Арената е платена.

# 9
По стара традиция
Скрит текст:
Скрит текст:

Грозденка каза пред сестра си и майка си, че вътре смятали, че защото е от ромски произход им прави магия. И каза, че една сълза не е проронила пред тях. Сигурно и това не е лъжа.

Не смятаха ли, че прави магии? Дори не искаха да се доближават до нея заради това, особено Денислава. Не си спомням да е плакала пред тях (ако се сещате, кажете къде е този момент, може и аз да греша, не отричам).

# 10
По стара традиция
Скрит текст:
Скрит текст:

Не смятаха ли, че прави магии? Дори не искаха да се доближават до нея заради това, особено Денислава. Не си спомням да е плакала пред тях (ако се сещате, кажете къде е този момент, може и аз да греша, не отричам).
Смятаха и много грозно ѝ се подиграваха, че си чете наталната карта. Лина-бестито ѝ пък не искаше да яде храна, пипана от нея. Но никога не е било затова, че е циганка.
П.П. Великата астроложка Грозденка трябваше да е забелязала, че ChatGPT си измисля положения и изобщо не е верен за астрология, ама айде... тя в първите епизоди не можа да обясни на Влади какво означава "планета да ти е в даден знак", а то това е азбуката на астрологията.

# 11
Това с криенето на храна е егати резила. Особено след речите как трябва всички да са честни и почтени.
А Влади пък да пробва да измами на играта и да го пуснат пред всички… тц тц. Автогол след автогол.

# 12
Влади размаха пръст пред Грозденка казвайки и ,,за мен ще говориш ако съм в стаята ".Следващият момент той и всички останали буквално се подиграват като малоумни на Божидара,коята не е в къщата. Влади и той изцепи простотия ,че щял да е удари един два .Крайно не приемливо държание от тях Грозни думи от устата на ,,големият мъж Влади"

# 13
Ще гледам финала само заради освиркванията

# 14
Гледам сега епизода от онзи ден и Денислава слага най-ценната си вещ, която е от майка ѝ, претендира, че много си пази нещата и бам след 2 минути тя вече е пуснала очилата. 😂

Общи условия

Активация на акаунт