"София - Ден и Нощ" - 11

• 80 561
  • 739
  •   1
Отговори
Риалити сериал,излъчван от  вторник до петък по Нова ТВ от 22:00 ч.

Правилата на къщата  Mr. Green

# 1
  • София
Благодарности за новата темичка! Simple Smile

Родителите на Надето може умишлено да са избягали в Свиленград, където никой не ги познава и няма да задава въпроси откъде изведнъж си проимаха дете. При това, доколкото помня от предния епизод - Надето няма снимки като бебе, а чак от 1-ви клас, сега пък уж като бебе са я осиновили.... нещо пак се объркаха във времето и пространството.

Траян пък за 25-годишен ми се вижда доста недорасъл... За пожарникари не ги ли приемат с някакъв подбор по физически данни?  newsm78

# 2
Симонка май се влюбва във всеки срещнат симпатяга. Crazy

# 3
  • София
Ох тази Симона.. аз си мислех ,че след като целуна Явката ( уж да го учи само),харесва него , но оп брат му дойде , и видиш ли и той иска да си играе май с нея. Харесвам Асен и Симона като двойка , някак си по стабилна я прави и сериозна. Жалко ,че ще ги разделят.. явно. Дани не понася да има успял мъж около него,толкова е противен със завистта си.

# 4
  • Sofia
Дани е ужасен  - не се трае. Надето ..ах...може да е реалната история на момичето.

# 5
Записче да ви следя  Mr. Green

# 6
Запис да ви следя, че вече не гледам сериала, но тук ми е интересно  Mr. Green

# 7
Характерно е за възрастта й 😊

# 8
Мен ме кефи да гледам Дани как злобее...   Mr. Green

# 9
За сетен път се убеждавам, че Йордан и Рая задължително трябва да бъдат заедно. Режисьорът, който Рая доведе е свободно изразяващ се, интелигентен, широко скроен и много сериозен. Как е възможно такъв човек да бъде поставен до тая тиква Рая? Ако решат да го свържат с нея, то образът му ще изпростее и ще се превърне в подобие на Галя. Тя също беше мила, широко скроена и над дребните неща, но ето на какво заприлича покрай двата кърлежа-скучна жена, вечеряща в апартамента си на рождения си ден. Тоя Йордан как не й предложи романтична вечеря или поне той да сготви! Седи като чорбаджи Минчо и  приглажда невъзможната си прическа и се тревожи, че отново друг мъж  застрашително е приближил неговото жалко царство от две кокошки.

# 10
# 11
Характерно е за възрастта й
Ама Траян е по-хубав от всичките ,с които е била  Crazy

# 12
Скрит текст:
За сетен път се убеждавам, че Йордан и Рая задължително трябва да бъдат заедно. Режисьорът, който Рая доведе е свободно изразяващ се, интелигентен, широко скроен и много сериозен. Как е възможно такъв човек да бъде поставен до тая тиква Рая? Ако решат да го свържат с нея, то образът му ще изпростее и ще се превърне в подобие на Галя. Тя също беше мила, широко скроена и над дребните неща, но ето на какво заприлича покрай двата кърлежа-скучна жена, вечеряща в апартамента си на рождения си ден. Тоя Йордан как не й предложи романтична вечеря или поне той да сготви! Седи като чорбаджи Минчо и  приглажда невъзможната си прическа и се тревожи, че отново друг мъж  застрашително е приближил неговото жалко царство от две кокошки.

Точен коментар!

# 13
Дани е ужасен  - не се трае. Надето ..ах...може да е реалната история на момичето.
И той и Галя не ги понасям

# 14
Пак разни изсмукани от пръстите ситуации

Общи условия

Активация на акаунт