Тема 211 Тема 212 Тема 213 Тема 214 Тема 215 Тема 216 Тема 217 Тема 218 Тема 219 Тема 220
Тема 221 Тема 222 Тема 223 Тема 224 Тема 225 Тема 226 Тема 227 Тема 228 Тема 229

благодаря!

благодаря! 

и у дома, та... излязло е инфо и за други образи от ДК.

Сега започват да ни обсипват с информация за сериала, и героите. Така, че до началото му да не сме съвсем в неведение 
благодаря! 

и у дома, та... излязло е инфо и за други образи от ДК.

мерси за тази информация. Сега вече ще имаме по-широк поглед върху персонажите
като гледам не са казали нещо, което не знаем за Онур
мерси за инфото!

Просто ние знаем всичко известно за Онур! 

опроверга клюката за брака. 
Няма шанс и тя да ни каже. Ами правилно, това си е тяхна работа.

, да, и явно майка му и бащата на Сю са хем партньори, хем във война...
Но пък актьорът каза (между другото много ми хареса интервюто му, хем красавец, хем чаровен), че Сю и Бюлент са имали много красива любов...
,така беше с мен вчера след обяд! 

благодаря ви за всичко споделено.
Благодаря ти за поредните разкази.
Злати
Днес е добрият вестоносец. 

Рина 
Само с това ме изненадаха в руското представяне.

И защо го ненавижда,ако е убил баща му
Не трябва ли Джесур да го ненавижда.Направо се обърках от толкова инфо
Това не ми е нормално.Сигурно го обича,щом приема да е жената в сянка до него.Или го изнудва,знаейки тайната му.
А относно сапунестата история-всички любовни сериали без значение от националността,са такива
Никой не е длъжен да ги гледа,ако не желае

, нещо което все пак е карало човека да страда физически или психически и което не е минало не забелязано от сина му. Явно Джесур също е преживявал бащините страдания, за да се превърне това в идея и цел на мъст, но... колкото и добър стратег да е той, как да предположи, че Сю ще му се изпречи на пътя
- Как воин, планирующий внимательно каждое свое движение, самой главной борьбой Джесура, вопреки всему, станет борьба с сердцем, которому невозможно приказать. 
дали тази дама не е имала чувства към бащата на Джес и всъщност сватбата и с Тахсин да е била уговорена по други причини ? 

, дали и занапред ще стои твърдо зад Тахсин или... може да вземе и друга страна 
съм още повече и се радвам,. че остава толкова малко до старта. 

любопитни въпроси, а отговорите са още по-любопитни, понеже не ги знаем. 

Мислех, че е вдовец. Разведен? 
Дано не ни го причинят...

Препоръчани теми