Свекър ти няма да се оправи никога, напротив, по-зле ще става. Такива гнусни егоистични ****** не се променят и винаги те са си най-важни, за никого не им пука. Дори да твърдят обратното. Яки нерви трябват, за да бъде отрязан. Т.е. на сина му ще трябват яките нерви, ако иска наистина да го отреже и да не поглежда назад. Но си давам сметка, че това не е толкова лесно, колкото си мислим или ни се иска да бъде. Все пак, този човек ти е родител и един нормалем индивид, със съвест, трудно бил отрязал родителя си напълно и безвъзвратно, колкот и това да е единствения начин за спасение и другия да си го е заслужил. Затова и не бива да съдим твърде строго тези, които не успяват. Аз лично, не сметнах за справедливо и редно да искам това от мъжа ми. Поне на този етап. Ако нешата ескалират до неодпустими нива, може да мисля другояче, засега удържаме в това положение.
Трудно ще ви е, знаеш го, нали? Дори да се отдели в другата къща, дори да го оставите сам да се оправя финансово. Наоколо ли е, имате ли общи имотни и други отношения.... няма спокойствие.