Коледа да идва вече иска ЮЛСКОТО човече

• 10 574
  • 299
  •   1
Отговори
# 60
Eli83,
действай смелоо и се разкраси за празниците.Няма никакъв проблем за бебка.
Гери то,аз изпрах една играчка с мелодийа и сега свири все едно аз пея.т.е АДСКИ ФАЛШИВООООООО,така че ти си прецени newsm78

# 61
ОК значи утре си купувам боя! Hug Flutter

А сега за паролата разбрах вече, но как така ще влиза някой си и ще сменя на свой гръб и дайте да го издирим,според мен е тази мама дето има снимки сменила е паролата и е сложила снимки!А ние да блеем!Все пак ако е от нас да се представи! newsm78
И как е сега паролата както Нан ли я смени защото не ми се отваря така? newsm78
Уф айде отивам да пробвам* и ако не стане ще я сменя и който иска да я знае да ме пита, а ако искате всеки като влиза да си я сменя!*Ха ха това беше бъзик да не се вържете ама дайте я насам тая парола де!

опааа  стана не ми я казвайте паролата сега ще видим кво ще кача!

# 62
Честити месечинки на всичи бебчовци,
Честит рожде ден на Ети и Галя! Бъдете много обичани и щастливи!
И аз имам книжка от 10 години, но почти не карам.  И мисля да започвам полека лека. Всичко става с практика.
А пък на Ева бузите са станали много сухи, леко е  зачервено и си мисля че е от студения въздух, не съм сигурна де.Ние ядем плодови пюрета от 2-3 седмици, но купени.Започнах  с 1-2 лъжички и всеки ден ги увеличавам.След нова година ще минем и на зеленчукови.

# 63
Eli83 и popova, в момента, паролата си е същата, като тази, която сложи Нан, за да я знаем само ние. Някой я беше сменил вчера (недобронамерен според мен) и изведнъж започнах да получавам съобщения на лични какво става и каква е паролата. Като се опитах да вляза видях, че наистина е променена и че вече не е тази, която до вчера всички знаехме. popova, надявам се да разбираш защо не съм питала всички и да не се ядосваш  bouquet
Само не се ядосвай и ти,че ще станем много ядосаните  Wink
Аз обаче пак не разбрах каква е паролата в момента,и ти как разбра новата парола?
Може ли да ми я пратиш на лични?
Ели,и аз знам че няма нищо да стане ако се боядисаш  Peace И аз ще го направя за празниците,но кога точно не се знае....дори не знам и за кои празници ще успея да се класирам с нова прическа,маникюр и т.н.  Rolling Eyes
Нита,добре дошла при дзверовете....  Hug

# 64
Разбрах я паролата...влязох  Mr. Green

# 65
  • София
Мами,искам да ви питам нещо.Днес както казах си хапнахме за първи път една лъжичка пюре от морков.Имам няколко въпроса:
1. Колко време мога да съхранявам в хладилника отворено вече пюре.Докато ядем само по лъжичка-две остава много неупотребено.
2. Ще давам само морков 3-4 дни и после преди да въведа картоф например трябва ли да минат няколко дни без да давам нищо друго освен мляко?
3. Понеже и моркова и картофа запичат искам да питам мамите започнали с тези зеленчуци вашите бебчета как ги приеха?
Чета от 1000 места за това захранване,ама вие като мами с опит ще сте ми най-сигурният източник.

# 66
За да се предпазим от по-нататъшни золуми върху нашето албумче предлагам паролата да не се дава на мами, които тепърва се появяват и не са ни добре познати. Новопоявилите се мами ще изпращат на някой на мейла снимките си и той ще ги качва (който има желание). Peace

# 67
  • София
все се надявам, че някой може да е сменил паролата и погрешка. иначе е супер тъпашка постъпка...

за пюрето - държи се в хладилник 48 часа след отварянето.

# 68
  • Варна
1. Колко време мога да съхранявам в хладилника отворено вече пюре.Докато ядем само по лъжичка-две остава много неупотребено.

1. 48 часа. Другото или на боклука, или го ядеш ти
2. не
3. Еми ги приема добре морковите, но тя по принцип е малко дрислива.

Това е, с което аз мога да помогна.

Незнам, yolk, да не се възприеме като дискриминация. Имай предвид, че новите мами очакват приемственост и може би първата работа е да качат снимки на техните бебчовци.

# 69
Може и да ви писна от мен днес,ноп да си кажа мнението за албума и паролата.Съгласна съм с предложението на Yolk,даме извинат новите мами,но аз ще се наема със задачата да им качвам снимките,след акто ми ги пратят на мейл-а.Ако и другите са съгласни ще си пусна мейла,за да го знаят всички....

jam,кажи как сте с малкия Марти.Надявам се всички проблеми вече да са зад гърба ви,и повече никога да не минавате през такива неприяятности  Hug

# 70
  • Sofia
Честито на всички месечинки
[/color]

newsm51  smile3525

Докато изчета всичко се омотах тотално  cry
За шофьорските курсове и аз не бях карала много дълго време но лесно си припомних след това и мисля че е по - добре да се карат зимата.
За разкрасяването за празниците аз вече избързах май малко и си плюснах едни кичури.
morskasirena На мен педиатърката ми каза като започвам с каша да я давам през ден защото помпа бебетата но при нас не е така не съм съгласна  Naughty Ива си яде всеки ден каша от месец близо и си е наддала 600гр а ако все пак искаш да не е често давай плодово пюре ако си захранила с малко мляко вътре за да е хранително  Peace
kris79
1.Ако е купено а то май е 48 часа в хладилник поне така си пише на буркана и аз така правя
2.НЕ аз не съм чакала дни но си следи дали има реакция
3.Еми ние си бяхме запечени и всички казаха че като започнем пюретата ще се нормализира е верно стана така не съм имала проблем макар че и аз със тези зеленчуци започнах но давах и чай разхлабващ и плодови пюрета разхлабващи
yolk На мен идеята ми харесва нищо че съм от новодошлите мами няма да се засегна или обидя все пак това е в наш интерес  Hug
Дано съм била полезна с моите съвети  Peace
Чао до скоро дано ми остане време

# 71
Ooo, не мога да повярвам, че толкова много сте изписали! Никога няма да наваксам!

Морскасирена, вчера не можахме да се видим като хората, аз направо бях като шашната, толкоз хора, толкоз нещо, и снежинката ми търчеше като луда насам натам. Да похваля Пипи, който дефилира също на карнавала - беше малко динозавърче! Иначе през повечето време спа, въпреки гръмката музила и детски крясъци. Страхотен празник беше! Варненки, юни месец сигурно ще има още един карнавал - тогава бебоците вече ще са по-големи и ще могат да участват активно!

Много искам някой път да се организираме варненските мами, а и другите ако имат път към Варна и да се видим. Сега може би зимата ще е по-сложно, но трябва да намерим начин поне като се затопли пак. Аз никой не съм виждала още - само вчера се видях съвсем замалко с Морска и се запознах с Бъни, която разпознах благодарение на снимките която тя е публикувала тука.

Сега не разбрах - паролата същата ли е?

# 72
здравейте и от нас!

минавам само да честитя месечинките на Бойко на мама delfinche,  Мартин на мама venka, Вяра на мама pepi111 и Валери на мама isi_kam.

също честити рождени дни на Галя и Ети.

искам да се включа и аз в групата на дзверчетата /родена съм на 04 август/. бяхме изчислили, че гергана ще се появи около моята дата /1-2 дни разлика/, но то детето си мислело друго. ама нищо и то си е дзверче.

относно картофа и моркова - ние сме нямали проблеми. а и по принцип до сега гергана е нямала запек. зависи от детето.

днес бяхме почти цял ден навънка, прибрахме се само за обяд и после пак почти до 4. от утре го дават вече сняг  Joy Joy Joy хйаде да идва, че Коледа без сняг  newsm78

е, лека вечер и спокойна нощ!

# 73
  • Варна

Морска сирена, това снимка от коледния карнавал тази събота лие? Аз прецених, че ни е рано да ходим с Еми, но пратих сестра ми с две Дзверчета.

Да а ма нещо ми се прецакаха батериите на фотоапарата и не можах да направя хубави снимки.
Пипи на Лала беше много сладко динозавърче, а Мишел ...... нямаше как да не я позная тази сладка снежинка дето щъкаше непрекъснато напред-назад. Владко на Бъни беше една сладурска костенурка Нинджа. Хайде момичета слагайте снимки.
Лала то наистина беше голяма лудница - толкова много деца и майки едва накарах Михаил да си тръгнем.

Много искам някой път да се организираме варненските мами, а и другите ако имат път към Варна и да се видим.

Peace Heart Eyes

# 74
  • somewhere over the rainbow
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МИЛИТЕ НИ СЪФОРУМКИ - galiq_82 u eti_31!  bouquet
За паролата-да, същата е. Аз не съм я давала на непозната мама и ми е чудно как това сладко бебе Яна София има снимки там newsm78 Ели,за да се смени паролата,трябва да се влезе в акаунта,което значи,че трябва да знаеш старата Peace Не съм хакер,но предполагам,че има и други начини да научиш една парола. Ако някой я е научил така и после я е сменил, НЕ МУ ПРАВИ ЧЕСТ! Съгласна съм с yolk u Popova, дано това реши проблема Peace
През уикенда бяхме на село на прасе. Облажих се здраво...много обичам прясно свинско. Дая получи първия си коледен подарък-една кукла, дето говори по жесеем-а /розов,с капак,мнооо готин/,пее и танцува. Беба й се кефи много,ама аз май повече hahaha
Аз на свекито,както и почти на всички близки,съм поръчала подаръци от Ейвън.
toni_chetinova, слагала съм физ. разтвор,но няма голям ефект при нас. Най ни помогнаха капките Коларгол-приготвят ги в аптеките и са евтини - около лев Peace
jorjito, и аз,като Диди, ти викам Жоржито ooooh! Щото пиша "Ж" с "J". Да си призная,аз никога не съм почвала 1-2 лъжички от нещо. Това би означавало само да раздразня лъва и после рев до посиняване. Ааа,не,без мен Naughty Почвам два дни по половин бурканче,после цяло...че сега и по 2 ядем Shocked Така че тоя проблем със съхраняването го нямам. И майка ми е родена на 12 август-много хубави хора  Peace
Ели, боядисвай си се споко. Аз вече го направих Peace
Морска сирена, и при нас кашата не действа надуващо Thinking Аз я редувам с кисел и понякога бисквитки.

Общи условия

Активация на акаунт