Седмокласна Изпитна 21.07 - 27.07 Второ класиране!

• 60 006
  • 1 371
  •   1
Отговори
  • Отвъд алеята зад шкафа

Полезни връзки:
НВО за VII клас - модел и тестове от сайта на МОН
Изпитни материали и решения
Заповед  за графици за провеждане на уч. олимпиади, на нац. … л. 30.08.2024 г.)
Сайтът на Дидева
УТВЪРДЕН ДЪРЖАВЕН ПЛАН-ПРИЕМ В VIII КЛАС ПО ПРОФИЛИ И ПРОФЕСИИ В …  08. 05. 2025 г.)

ВЕКТОР - Център за информация и обучение
Пробни изпити НВО - Варна

Материка
Пробни изпити НВО - Варна
Пробни изпити НВО - София

Междучасие

НИЯ

Образователни технологии
Пробни изпити НВО -Офис София
Офиси в други градове. За проследяване на пробни изпити там

Примерно
Пробни изпити - София, Бургас, Пловдив

Регалия
Пробни изпити - София

СМГ
Тренировъчни тестове - БЕЛ и МАТ

Статистика на успеваемост по области    (благодарности към Дидева Flowers Hibiscus)

Кариерно ориентиране (справочник за кандидатстване): https://most-learning.net/moodle/

Седмокласната поща
Разполагаме с поща, която се предава от предния набор и е попълвана с години от родители на седмокласници с материали за подготовка. Условието за получаване на паролата за нея е да сте редовно пишещи в поне три теми назад (постове като "запис", "включвам се да следя" и подобни не се зачитат)

Всеки, който желае, може и да допълва. Триенето в нея е забранено. Моля за съвестното ползване на богатата сбирка от полезни материали, които биха били в помощ за успеха на децата ни!

За парола може да се обръщате на лични към Vache или Soul Free

С леко намигване от Мила Атова Wink

Кълна се
Никога да не филмирам теб
С когото
Пет (или колкото там) години сумА редове съм делил

Кълна се
Попадне ли в лошо класиране един от нас
Да му подам съвет и в лош за мене час
Да му подам съвет и в лош за мене час

Кълна се
Попадне ли във стрес да не предавам
Нисичкия бал аз да прощавам

Кълна се
Във Дявола и Бога
Да остана аз спокойна, доколкото мога

Заклех се!

Втори клас: 1
Трети клас: 1
Четвърти клас: 1, 2
Пети клас: 1, 2, 3
Шести клас: 1
Шести клас: 2
Шести клас: 3
СЕДМОКЛАСНИЦИ 2024/2025 Тема 1, Тема 2, Тема 3, Тема 4, Тема 5 Тема 6, Тема 7, Тема 8, Тема 9, Тема 10, Тема 11, Тема 12 (първа изпитна), Тема 13 (втора изпитна), Тема 14 (редене на желания), Тема 15 (редене на желания)   Тема 16 (първо класиране)

# 1
  • варна
Сега чета в сайта на инфо прием под класирането ,че ако смв приети на второ класиране ,трябва да се запишем ,ако не сме трябва да участваме на трето .Как може да не сме прието на второ ?Нали ни пазят мястото ,там където сме приети на първо ?

# 2
  • Куциндрел
Благодаря за темата, обяд вече преваля, резултати няма. Бъдещият средношколец спи, утре ще трябва да го вдигна раничко за записване.

# 3
Важи за тези, които са си надценили възможностите и не са били класирани никъде на първо, може на второ да не успеят пак да се класират.

# 4
Сега чета в сайта на инфо прием под класирането ,че ако смв приети на второ класиране ,трябва да се запишем ,ако не сме трябва да участваме на трето .Как може да не сме прието на второ ?Нали ни пазят мястото ,там където сме приети на първо ?

Ако детето не е минало на по-горно желание при второто класиране му се запазва мястото от първо и трябва да го запишете. Ако не го направите, губите мястото и тогава трябва да кандидатствате за трето.

# 5
  • варна
Офф добре ,че чак детето ми звъна притеснено

# 6
  • София
Благодаря за темата, обяд вече преваля, резултати няма. Бъдещият средношколец спи, утре ще трябва да го вдигна раничко за записване.
Това все едно аз съм го писала. Но само като видях прогнозата за утре в София и ми стана лошо Expressionless

# 7
  • Пловдив
Възможно е да има деца, които и след второ класиране да не се запишат - ако паралелката, в която са прекласирани, да е някаква много компромисна.

# 8
  • София
Благодаря за новата тема, чак ми е нереално това чакане при вече наредени още на първо класиране желания и проигран механизъм...

# 9
Колкото и да е компромисна, никога не се знае какво ще остане за трето класиране и какви ще са баловете. Аз бих записала, след което като видя къде има места, ако преценя, че рискът си струва ще отпиша и ще играя. Така "моето" ще излезе чак на четвърто. Обаче това го видях в действие как дете загуби мястото си в хубав клас, само защото някой казал на родителите, че училището не е добро и да запишат детето в по-елитно. Да, ама за по-елитното едно място не стигат точките, а на четвърто пробва да се върне и не успя за 0,5 точки. А за след четвърто места почти нямаше останали и в най-нежеланите училища само. Наместиха го някъде компромисно, но с късмет и компромис.

# 10
Разбира се, че има модерация форумът и спамът се трие, не знам кой и защо се изненадва.
И аз чакам второто класиране, на което за мен нещата приключват. Успех желая на всички и ако има разочарование - се борете активно с него Simple Smile Всичко ще се нареди!

# 11
Все си мислех, че класирането ще излезе преди обяд. Имаха възможност цял петък да си тестват, играят и отстраняват грешките!
Наистина този път малко е излишно чакане до 16.00 например.

# 12
Никой не е работил ни в петък след обяд, ни в събота и неделя. Щом качиха желанията днес в 10 без 5...

# 13
Много се надявам до 14.30 да обявят класирането.

# 14
Никой не е работил ни в петък след обяд, ни в събота и неделя. Щом качиха желанията днес в 10 без 5...

Ами при нас си имаше движение в петък - тройни таблици с желания, псле си го оправиха към 16.30. За София това.

Общи условия

Активация на акаунт