Звездни компромати-227 част

• 55 927
  • 729
  •   1
Отговори
# 1
  • където ми харесва
Тая Мария е ебати трола. Много ми е неприятна.

# 2
Марчето ме кефи, че много си вярва Crazy

# 3
  • Sofia
каква ли булка ще е Thinking

# 4
На мен пък мъжа й не ми изглежда на 50 години.Някъде 37-40 годишен мислех че е...

Кажи, че се шегуваш  Mr. Green
Аз пък си ислех, че е към 60.

Слаш се развежда, не че е коя знае каква новина, но цъкнете на снимките в линка - в двете снимки жена му има разлика от 20 кила сигурно

http://life.dir.bg/news.php?id=18160499&nt=5

Да. Доста е отслабнала. Снимката, на която е по-дебела е по-стара.

# 5
каква ли булка ще е Thinking

Е как каква? По бяла, сатенена нощница, сандалки и палто от скункс или каквото там животно намери  Crazy Peace

# 6
Починал е Стефан Зашеф-мениджър на Лили Иванова. Нека почива в мир!

# 7
  • София
Аз шапка й свалям, защото макар тъпа и проста, гладна никога нЕма да остане. Това нейното си е талант.

# 8
Аз шапка й свалям, защото макар тъпа и проста, гладна никога нЕма да остане. Това нейното си е талант.
Спор няма  Peace Намира си кой да я издържа,че май и останала част от родата-дъщеря,майка,сестра...

# 9
Тя е родена на 13, отделно е и Козирог. Според моята ясновидка Mr. Greenхората родени на 13 число винаги са материално успешни, но не им върви в любовта / дано случи сега с втория брак/. Козирозите са също материално ориентирани...с две думи, на Мария и е заложен този талант Wink

# 10
  • Mediterraneo
Ох, едната ми дъщеря е козирог, дано не излезе същото материално ориентирано нещо...  Whistling

# 11
Рут Колева също е на другия край на Света и се радва на слънчице - Koh Lanta , Krabi , Thailand

# 12
  • София
Ох, едната ми дъщеря е козирог, дано не излезе същото материално ориентирано нещо...  Whistling
Не виждам нищо лошо да си материално ориентиран, стига сам да си осигуряваш благата.  Wink Или в тандем с половинката ти.

# 13
Марчето е много проста жена, но да има талант да върти богаташи. Няма да е още дълго обаче защото старее и грознее, а младите настъпват, не чакат.

# 14
А значи можело и да се пускат нормални нережисирани снимки за аудиторията от екзотични места.
Браво на Рут -мокра коса,без водоустойчив кит! Николета-хиххихи-може ли така?
Какво беше с нея преди време.Напусна България с едни изказвания,скоро май я гледах в някаква наша тв.

Общи условия

Активация на акаунт