Искам да кажа ... (57)

• 37 212
  • 747
  •   1
Отговори
# 375
  • Пазете Гор
Всъщност, ако държим произношението да бъде така, както е на оригиналния език, или поне максимално близо до него - то Москва на руски звучи Масква, или Ландън, наместо Лондон, и Тесалоники (Солун), БеОград (Белград), Санкт ПетербУрг, Рома и так далее.

Не ща и да си помислям как точно казват в оригинал на столицата на Малайзия.

# 376
  • Sofia
Съболезнования на Стейси и evil !  Tired

Крилцата и аз все ги подминавам  Thinking. Гледаме волейболните момчета ние  Hug.
Днес успях да купя 3 билета за благотворителния демонстративен мач на Григор срещу Монфис  Laughing.Изкупили ги,ей  Shocked

Янтра,страшни са твоите домашни, гушливци  Hug И котьо как се ошмулил под одеалцето  Crazy.И моята така,много обича да й правя къща и да се намъква отдолу да дреме,на скришно.

Онна, успешен преглед утре  Praynig

Едвам се отървах от едни мераклии да чистят у нас.Особено ги ентусиазира размерът на терена  ooooh!.Ама и аз съм една любезна,после си чукам главата  Crossing Arms

# 377
  • София
Ама, Стейси, цитирала си Кристин, не мен!

# 378
  • В Космоса
Съболезнования за загубите ви!
Аз нямам баби и дядовци отдавна, на мъжът ми му остана един 90 годишен дядо, но вече никак не е добре. Има халюцинации, редовно има компания и някой въображаем го навестява в тях.
Нямаме вече и бащи и двамата, само майки и сестри. Изобщо мъжът ми е заобиколен от женоря (неговите сестри са 2  Crazy).

Като говоря за милото - хапна крилца, одобри ги. Peace

И ме стресна с  възглас от уплах и коментар "Ба@и изрода!", обръщам се, гледам - Тоцка се мъдри по ТВ-то. Laughing

# 379
  • Варна
Ама, Стейси, цитирала си Кристин, не мен!
Извинявай, Бърди!  Hug

# 380
Гледате ли волейбол
Победа за България Party Party Party

# 381
Гледате ли волейбол
Победа за България Party Party Party
Големи са момчетата, успешнииии newsm44 newsm68

# 382
  • Tам през Атлантическия океан
Браво на нашите момчета  Grinning

Заровила съм се в нетиЯ и гледам цени на къщи в Бали  Thinking
Имам позната от индонезия , гледам някакъв българин си има къЩе там , та аз така да видя  Rolling Eyes
НеЩо се размечтах  newsm78  Mr. Green

_____

оп и форум открих  Laughing

айдЕЕЕЕ полетЕх

# 383
  • Ямбол
Много обичам, когато Янтра пуска снимки на момчетата и Въглен.

А да, браво на наш'те. Хванах последните точки на третия гейм.

Тествахме системата за парното. Не можахме да напълним целия цикъл. Само за първия етаж се пусна, че за втория някакви тапи липсвали и може да се наводним.
Утре. Иначе е топличко долу. Остава само коминът и сме готови за зимата. Може да започва.

# 384
На британски английски транскрипцията на Москва не е москоу. Нито на АЕ.
евил, съболезнования!
Аз тези дни погребах леля ми-бях споделила преди няколко месеца, че е болна.

И как се произнася ? Аз английски почти не ползвам последните 5 години но спомените ми са, че се чете точно Москоу. И да, транскрипцията е с латински букви ако това имаш предвид Wink

Абсолютно си е МОСКОУ. Разбира се, транскрипцията не е с кирилица, но си се произнася МОСКОУ (не МоУскоу Naughty). И британеца попитах - и той така казва.

# 385
Аз съм чувала два варианта - Москоу и Москау. Неясният звук по-скоро бие на "а".
Проблемът при Лиляна обаче не е в това- не може едно дете да се постарае и да се подготви, да намери материали и т.н и ти да се хванеш за една дума и да му кажеш, че не се справя и че не си доволен. Така не се мотивират ученици. Не знам какво се постига, освен нежелание да посещаваш часовете.
Стейси, еvil,  съжалявам  Hug

# 386
Добро утро!
sophiemmaspencer, чудесна есенна снимка!
Ние не обичаме ОИ, сядаме си по ресторанти с детето и нямаме проблем. Колкото до тренировки по време на почивка, ако ходя по 2 и повече седмици на почивка, е нормално да не променям навиците си, обаче аз повече от 7 дни за почивка нямам, така че предпочитам да се разхождам, да се наслаждавам на мястото, на което съм, а не на фитнеса.
С детето четем една книга, в една глава се говори за мекички с кисело зеле. На него му звучи много вкусно и все пита кога ще яде мекички с кисело зеле.
Много се надявам някой, продаващ прах за пране, може и супер еко да е, да ми се обади и да иска да ми демонстрира, ще му дам всички дрехи на детето, дано успее да ги изпере. Аман от реклами, а от продуктите никаква полза.
Evil, съболезнования!
Стейси, съболезнования и на теб!
Янтрините момчета са големи симпатяги.
Аз вчера имах тежка командировка и сега съм като парцал.

# 387
 Добър ден!
 Днес ще ми е първи работен ден на работа за която чаках година -две. Нещо не съм много ентусиазирана -ама да видим.
  Започваме от 9 и 30 и аз като се бях засилила да тръгна в 8 ч / какво се бях отплеснала / - тя е на няма и 5-10 мин от вкъщи - щях да цъфна рано -рано там  Joy

# 388
  • Sofia
Обичате ли дъждовното време? Ама да сте навън и да се мокрите?

Предишните теми:

Лили, страхотна тема, благодаря ти  bouquet Обичам дъжда лете, охлажда. Иначе само от вкъщи да си го гледам и слушам...

# 389
Само аз не съм правила прословутите крилца. И няма да ги правя.
Нито аз, не съм си и помислила, звучи ми направо канцерогенно това готвене а кола. Мъжа ми ще ги метне в кофата ако му ги предложа.  Simple Smile Тя колата си е вредна принципно, ние не купуваме изобщо кола, нито пепсита, нито  каквито и да е газирани подсладени напитки. Примерно детето  ни никога не е опитвала кола и не искала. Мъжа ми понякога  взема сода , така  за уиски да има.Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт