Отговори

134 МАЙЧЕТА     СМЕ СЕ ПОДРЕДИЛИ СЪС 137 БЕБЕТА ИГРИВИ !!!

Имаме си:

68 И  69

МАЛКО СТАТИСТИКА

Най-дълго бебе: Никол на krasitka  и Илия на ofeto- 57см
Най-голямо бебе: Елица на wonderful - 4600гр
Най-нетърпеливо бебе:Дарина на SLADKA MAMA - 83 дни преди термин
"Най-точно" бебе: София на bbub, Мартина на kiky, Милана Велика на airin555, Станислав на Barbie^girl - родени на термин
Най-бебеносен ден: 3 април - на бял свят са дошли 9 бебета
Най - мързеливо" бебе: Цветомир на Tiffany - 13 дни след термин

Първо "озъбено" бебче: Ава на Vercho

Първо проходило бебче: Марти на Hrisi Pisi и Кръсти на Гергина

ЗА СЪЖАЛЕНИЕ СИ ИМАМЕ ШЕСТ АНГЕЛЧЕТА! ГОСПОДИ, ПАЗИ ГИ!
 09.11.2007 ангелче на Жабче Flowers RoseFlowers Rose
 27.11.2007 ангелче на msbilt Flowers RoseFlowers Rose
 03.04.2008 ангелче на pinit Flowers RoseFlowers Rose
 22.04.2008 ангелче на asja Flowers RoseFlowers Rose
01.06.2008 ангелче  Киара на hrispi (02.04.2008-31.05.2008)Flowers RoseFlowers Rose
 10.06.2008 ангелче Станислав на Barbie^girl (29.04.2008 - 10.06.2008)Flowers Rose  Flowers Rose

smile3509
НАШИТЕ АЛБУМИ
ПОТРЕБИТЕЛ:aprilki2008
ПАРОЛА:2008

БЕБЕШКО АЛБУМЧЕ
ПОТРЕБИТЕЛ:aprilcheta2008
ПАРОЛА:2008

ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ

Детски ясли на територията на гр. София и околностите
Частни детски заведения - гр. София
Държавни детски градини - гр. София
Обединени Детски Заведения на територията на гр. София и околностите
Детски млечни кухни на територията на гр. София и околностите
Детски ясли на територията на гр. Варна
Обединени Детски Заведения на територията на гр. Варна и околностите
Държавни детски градини - гр. Варна
Детски кухни гр. Варна
Детски градини и ясли – Пловдив
Детска млечна кухня  гр. Пловдив
Детски ясли-гр. Добрич   
Детски ясли и градини - обл. Габрово
Детски градини - гр. Русе
Детска млечна кухня - гр. Русе
Детски ясли и градини - гр. Велико Търново
Детски кухни - гр. Велико Търново

ЗА ДЕЦАТА:
Храни за ядене с пръсти І
Храни за ядене с пръсти ІІ
Как не трябва да храним детето
Рецепти за домашни пюрета и каши

Кога махнахте биберона?
РАЗДЯЛА С БИБЕРОНА-ЗАЛЪГАЛКА
Голямото пазене
За злоядите деца...
От кога се мият зъбките ?
Навиците
за проговарянето
Детския инат
Възпитание - от кога? как?
Съществуват ли универсални ценности при детското възпитание?
10 урока преподадени от детето
Стереотипи на възпитание
Как да говорим с децата?

Варицела
Херпес зостер
Рубеола
Морбили/Дребна шарка/
Инфекциозни заболявания

ЗА ЗАХРАНВАНЕТО
* Рецепти за домашни пюрета и каши*
*СПРАВОЧНИК: АСОРТИМЕНТ И СЪСТАВ НА КАШИТЕ  *
*СПРАВОЧНИК: АСОРТИМЕНТ И СЪСТАВ НА ПЮРЕТА *

*Homemade Baby Food & Baby Food Recipes

*АТОПИЧЕН ДЕРМАТИТ:

Атопичен дерматит-едно по различно мнение
Дерматит - атопичен, себореен, екзема...
Има те ли схема за захранване на дете с Атопичен дерматит?

Нашите теми:
1;2;3;4;5;6;7;8;9;10;11;12;13;14;15;16;17;18;19;20;21;22;23;24;25;26;27;28;29;30;31;32;33;34;35;36;37;38;39;40;41;42;43;44;45;46;47

Най-доброто от нашата италианска фамилия: ТУК  и  ТУК

Последна редакция: нд, 22 мар 2009, 20:09 от *Сиска*

# 1
  • София
Сис,   bouquet

# 2
  • Някъде на път....
Ей, Сис, пълниш ми очите с тия хубави визитки!   bouquet

# 3
пу трета в хубавата тема!

# 4
Браво на Борката че е оздравял и никакви такива болести и хреми и тн повече  Hug Heart Eyes

Честито на проходилите бебчета   bouquet

Голди ето ТУК има снимки на дивана  Hug

МиленаГ чакаме снимките от прощъпулника. Готвач е супер, ще ви готви Коско хубави и изискани манджички  Hug

Сисе мерси за темичката, предлагам заглавие: "Първата свещичка ще духне Априлското дете, нека  здраво и щастливо да расте!" и още две  "На една годинка става Априлчето ни сладко, най-скъпо то е на мама и на татко" , "Рожден ден ще има Априлското дете, годинката отмина нека здраво да расте"  bouquet Дано ви харесат Wink

Последна редакция: пн, 16 мар 2009, 13:41 от Aquariel

# 5
Здравейте и от нас   bouquet
Сиска много хубава тема !!!
Не съм писала отдавна ... Rolling Eyes
Първо да честитя милата рожбичка на Пинит   bouquet Hug Да ви е жива и здрава ,много да ви радва !  Grinning
Честит пържи рожден ден на Митака ,както и на близнаците на Заки !!! Да сте живи и здрави мили дечица растете много щастливи и безгрижни  Hug
Нашия рожден ден ще е на два пъти (нали сме двама рожденници) Mr. Greenнаи-вероятно веднъж в Етрополе и веднъж в София ,тортата ще е от Неделя ,защото аз постоянно правя в нас торти и няма да направя впечатление на никого ако аз я направя за РД-то .
по-този повод Стефи умира за кремчета с прясно мляко ,всякакви в тортите добавям и компот за да е по-вкусно   chef  
Тифани ние правихме някакви работи в нас като се нанесохме ама .........срам не срам нищо не помня  Embarassed ще се чуя с една приятелка да ми припомни и ще ти се обадя направо да ти кажа  Peace
Мирка честити ви придобивки ,рокличките са много хубави  Grinning
а тоя филм възбудихте ми любопитството  Rolling Eyes като намеря един свободен час и аз ще го гледам ,че и аз си падам по-вампирите  Crazy
целувки засега от нас   bouquet

# 6
  • Някъде на път....
cenitelkata, гледам ти лентичката - Поздравления за свалените кг.!!!   bouquet
Ти на коя диетка си?  Wink

# 7
цоп

Сисе   bouquet  Hug

# 8
cenitelkata, гледам ти лентичката - Поздравления за свалените кг.!!!   bouquet
Ти на коя диетка си?  Wink
Благодаря много   bouquet на Дюкан съм !

# 9
Привет! Ей, вредих се една от първите в темичката! Сиси   bouquet  bouquet  bouquet
Лили уж се оправи от болестта, но носа и още е сополив. Днес си направихме една разходка, че от утре го дават отново да се разваля времето.
Честито бебче на Пинит!!! Живо и здраво да е! Честито на проходилата Ава!

Тифани, ние също ще се местим началото на май. Мисля да направя или освещаване с поп или да напръскам със светена вода - все пак свекитата са живяли там Mr. Green Mr. Green Mr. Green!
Това за огледалото го знам и аз, друго което смятам да спазя е леглото да не е с краката към вратата/ дано ме разбираш/, както и огледалото в коридора да не оглежда входната врата. Спирам до тук с оф топика.

Рокличките на Габи са много сладурски!!!

# 10
  • Някъде на път....
.... Благодаря много   bouquet на Дюкан съм !

Петя, и аз днес имам месечинка, на Дюкан съм и аз!  Hug Значи и двете сме я започнали на 16.02....   Няма да спамя повече - просто ми стана гот, че и ти си в отбора!
Успех!  Hug

# 11
  • Варна
Ето ме и мен в новата тема.  bowuu

Сиси благодаря   bouquet

Aquariel честита придобивка. С радост да си го ползвате дивана. Виждам, че Габка много добре се чувства на него.  Grinning

# 12
  • Popovo
Хоп и аз новата тема. Сисе,   bouquet страхотна си.

# 13
Хайде и аз в новата тема Simple Smile Днес беше ужасно времето, едвам изкарахме 2 часа навън..а уж го даваха хубаво като вчера Simple Smile вчера бяхме в зоологическата градина, Дари естествено нищо не разбра, но беше хубава разходка. Но в дни като днешния, когато съм принудена да седя вкъщи ми е много тъпо, зациклям направо..добре, че с малкото измислихме нова игра-на топка - аз подавам тя ми я връща с мятане в произволна посока Wink

# 14
А добър ден и от мен:)

Честита рожба на Пинит  bouquet Heart Eyes
Да стискаме палци и на нашата мила Ася, че април наближава. Мисля, че сега е в 33 г.с.

Мирка, честити придобивки. Супер роклички. И моята поръчка от Ларедут дойде и съм много доволна. Само май ни е прекалено голямо дупето за панталончетата с копче, ама карай. Аз за мен също си поръчах едни дънки и уж си знам размера, но този път не съм улучила и са досто широки. Но с коланче ще стане работата.

Днес ни беше първи ден на Хер бебе и пълен неуспех - не и не, стиска зъби, позиви за повръщане и незнам вече какво да правя Sad И с Ози не се получи и с моите супи/манджи:( Признава само хляб (сух), като вече и банана отказа. Яде с охота единствено кашата вечер и евентуално бисквити. Още не се притеснявам, защото го кърмя и явно си навксва някак си, но вече нещо нямам сили:( Мисля си по Гергьовден да зачезна някъде с мъжо за 5 дена (без Марти), хем да си починем, хем Марти евентуално да прояде и пропие АМ, но още не съм решила и ми е много жал отсега. И хем искам да го оставя за малко хем...И не мога да реша с това отбиване какво да правя и това си е. Искам да го кърмя, но той е като залепен за мен, вече и през деня иска само с мен да спи, вдига ми блузата и т.н. Карай де, ще го помисля още малко. Ще го усетя, както обича да казва Верчето Heart Eyes

Иначе много харесва книжки и ми ги носи да му ги чета (разлиствам страници по скоро), научи се да казва "бау-бау" и като цяло е в период в който много имитира и ми е ужасно мил.
И имам чувството, че любовта ми към него толков много расте, че накрая ще се пръсна от любов Mr. Green Heart Eyes bowuu

Общи условия

Активация на акаунт