Спойлери от риалити предавания - тема 24

• 125 472
  • 745
  •   1
Отговори
  • Телиш/Плевен

Тук обсъждаме всичко, което сме разбрали предварително за някое риалити предаване.
Моля, спазвайте добрия тон!

Старите теми:
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23

# 1
Спойлери за ЕЛвР има ли?

# 2
Спойлери за ЕЛвР има ли?
Освен, че чакаме Киара и Благовеста в някакъв момент - не.
Чела съм из коментари, че успешни двойки са Йовица+Филипа, Джан Микеле+Габриела и Виктор+Дениз. Не претендирам за достоверност и вероятно има и други.

# 3
За Ергенът, нали имаше някакъв скрийншот от вайбър чат с Филипа, в който се разбира, че е получила пръстен, но извън предаването вече е с друг.

# 4
ИВ-възможно ли е да е Мартина ?
Не го следя много, но е била на диванчето днес 😉

# 5
  • Stockholm
ИВ
Дианчето Joy

# 6
  • София
ИВ-възможно ли е да е Мартина ?
Не го следя много, но е била на диванчето днес 😉
Диванчето винаги дава верни спойлери.

# 7
  • София
Благодаря за диванчето! Доказало се е през годините. Joy

# 8
Може и за нещо друго да е била, все ми се струва , че има доста други, които трябва да си тръгнат преди нея…

# 9
  • Stockholm
Ох, ще умра от смях. Доктор Петров има 254 последователи в ИМ в момента Joy
Преди игрите има две публикации, последната на 30 април. Така че изобщо не мога да го хвана кога е излязъл от шоуто.

# 10
.   Тука малко ми бие на Emil Trifonov,имаше един който знаеше всичко,но със сигурност не се казва Емил.😂

# 11
ИВ Защо да е грешна прогнозата на Диана.Нали Зелените са на съвет довечера,а Мартина е от Зелените

# 12
/ИВ/ Ето аз какво мисля за довечера,като се абстрахирам от диванчета.Мисля,че феномени ще са на съвет,защото всяка година едно племе започва ударно,и после рязко го приземяват.Та за това мисля,че Лечителите ще спечелят отново.

# 13
  • Stockholm
Мартина не е от Зелените. Избраха я Сините.

# 14
  • София
(ИВ) Мен всъщност ми трябваше време (и проверка в страницата на игрите) за да се сетя изобщо коя беше тази Мартина, толкова силно впечатление ми е направила досега JoyJoyJoy

Общи условия

Активация на акаунт