Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво беше модерното име на малките зайчета, които бяха популярни преди Великден?
Какви са основните характеристики на брашната, използвани за приготвяне на козунак?
Как се добавя глутен към тестото за козунка?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво беше модерното име на малките зайчета, които бяха популярни преди Великден?
-
Какви са основните характеристики на брашната, използвани за приготвяне на козунак?
-
Как се добавя глутен към тестото за козунка?
-
Какво е брашно Manitoba и какви са неговите основни характеристики?
-
Как мога да закупя брашно Manitoba в България?
По-опитните могат да обяснят Praynig

а вкъщи месеците между Нова година и Великден са пълни и с рождени дни, годишнини...



Ще ми се да врътна нещо екзотично и с плънка от орехи, мисля да пробвам скоро, ако не изядем орехите докато го почна. Харесвам кифлички, но в тях се събира по-малко плънка отколкото ако е едно голямо печиво, засега им се чудя. Наскоро нарязах последното коледно панетоне и още не ми се яде тестяната част на козунака, яде ми се плънка готвена в козунак 😁