НОВА работна тема по готварската книга

• 11 663
  • 227
  •   1
Отговори
# 165
  • UK/София
Тиквеник
Идеи за торта "Таралеж"
Ябълков каприз на Morena
Тънкости при приготвяне на еклери
Тънкости при приготвяне на еклеров крем
Днес няма шанс да мога да копирам още нещо, форума е зле.
Ще продължа утре.

ГОТОВО

Последна редакция: пн, 12 фев 2007, 08:43 от Erica Free

# 166
Зори,
твоята идея като се замисля е готина. Така на всяка тема може да има човек, който при заключването й ще подбира рецептите и ще прави линкове, които ще дава за готварската книга. Така и книгата ще се актуализира по-често и ще се пишат по-малко теми. А и от собствен опит знам, че като се абонирам за някоя тема си я следя. Аз не съм търсила как точно става, но съм виждала такива линкове, които не ти отварят темата в началото, а на определено мнение.

# 167
# 168
Едно питане - барбекю и скара различно ли се таксува???  newsm78

Досега намерих само един линк за марината за баребкю - Маринати за барбекю

и две за скара, но ако не са за тук, трий, Ерика

Пържоли на скара
Кюфтета и кебпчета на скара

ГОТОВО

Последна редакция: пн, 12 фев 2007, 08:46 от Erica Free

# 169
  • out of space
Скара и барбекю за мен е едно и също. Разликата е, че с едното можеш да си печеш и вкъщи, а с другото само на двора  Simple Smile

Добра е идеята за основните теми по категории. Обаче: да са заковани или не?; като се появи някой не разбрал и пуснал тема напр "каква салата с картофи", какво да я правим...

# 170
Добра е идеята за основните теми по категории. Обаче: да са заковани или не?; като се появи някой не разбрал и пуснал тема напр "каква салата с картофи", какво да я правим...

Бой с шипове  Whistling
Винаги ще има неразбрали, но идеята за разделяне на рецептите по категории е много добра. Една няма да ги забележи, но три ще ги видят   Grinning

Макарони на фурна (варианти)

ГОТОВО

Последна редакция: пн, 12 фев 2007, 08:47 от Erica Free

# 171

Няма смисъл да са заковани. Понеже ще са тематични, по тях ще се пише доста и така сами ще се поддържат на първа страница. Ако се появи някоя "заблудена " тема, модераторите ще я сливат с основната. Когато (и ако) това се осъществи, то ще стане навик и мисля че по-рядко ще има такива заблудени теми. Това е моето виждане по въпроса и според мен по този начин ще е по-прегледно, а няма да е пълно с едни и същи теми с еднакви въпроси и с по 1-2 отговора.

Както се получи с темите за Глазурите и за тортите - сега всички свикнаха да коментират тортените въпроси там и сами ги търсят. И когато на някой му трябва нещо за глазури, знае къде да пита и търси, без да се налага да се ядосва на търсачката. Пък и да не пита, сам намира отговора от прочетеното, защото цялата информация е събрана на едно място.

# 172
Аз ли съм сляпа или наистина темата за крокодила липсва? Mr. Green

# 173
  • out of space
Аз ли съм сляпа или наистина темата за крокодила липсва? Mr. Green

истинска трагедия.

# 174
  • out of space
Във връзка с обновяването на Готварската книга и по-лесното търсене и намиране на рецепти, с момичетата решихме да се обособят различни теми за различните раздели. Моля, пишете вашите въпроси и рецепти само и единствено в тях.

Става ли така текста? Предложения и поправки?

И ще напускаме теми по различните раздели

# 175
# 176
# 177
  • UK/София
Temata za krokodila triabva az da ia vkliucha.No niama Kredor, a az niamam kirilica na kompiutara, za tova shte triabva da izchakam opravianeto na foruma.Ostavat mi za kopirane mnogo malko stranici.

# 178
Здравословна палачинкова торта(солена)
Торта "Нежен Облак"
Торта на Регента
торта луна
торта от Ваня
Лесна, бърза и вкусна торта от  Olimpia(Скарлет)
шоколадова торта по рецептата на Нелка, изпълнение на Olimpia(Скарлет)
торта Трюфел – изпълнение от sladka_hapka
торта Кокосово Шоколадов Мус от Мишел, превод от labrex
торта с трансфер от Goldie
Торта (sneji_)
Сладкиш Гумени мечета
торта Мече
торта Порше (Bambinkamalinka)
торта Казанова (Bambinkamalinka)
торта Цици от Bambinkamalinka
торта Цици (sneji_)
торта „Геврек“ -  sladka_hapka
торта Снежанка  Morena
торта Алказар (Korneliia_h)
торта с бишкоти и пияни круши снимка
торта с бишкоти от Umbra
сметанова торта (pep-4o)
торта на mamaG
бърза и лесна торта от diddi
Лесна торта с кисело мляко (Дамаянти)
Торта с ананас и кокос – Tannita
Шарлота с ягоди от Зори
Плодова торта от laskova
Наполеон от sneji_
торта Медовик от Зори
„Кранчин Манчин“ - labrex
САХЕР торта – geleva
САХЕР торта – Taneto

самопоканих се и извадих рецепти за торти само от темите "моите любими торти 1,2,3,4"

ГОТОВО

Последна редакция: пн, 12 фев 2007, 08:55 от Erica Free

# 179

Общи условия

Активация на акаунт